![]() |
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
[QUOTE=SivasLady;305885][B]sahur vakti girdim siteye
baktim topic geride düsündüm ne yazsam diye yazdim aklimdan ilk gecenide herseye verme cok deger zamanla gecip gidermis meger bir gün üzülürsen eger üzme canini hersey gecer[/B][/QUOTE] [B][I][COLOR="Magenta"] Deger verdigin zamanin icinde kayboluyor Deger gördügün bir gün bi sekilde unutuluyor Söyle arkani dönüp yasadiklarina baktiginda Görüyorsunki sadece ömründen gitmis oluyor[/COLOR][/I][/B] |
Cevap: --->: SITEMIZIN OZANLARI
[quote=Sweetgirl;298561][B][I][COLOR=magenta]Ilham degilde ozanalarimiz kayboldu[/COLOR][/I][/B]
[I][B][COLOR=magenta]Birbirleriyle siyaset icin tartisir oldu[/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=magenta]Yavas yavas topic gözden kayboldu[/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=magenta]Böylece Sitemizin Ozanlarida unutuldu[/COLOR][/B][/I][/quote] Ozanlar kaybolmaz yaşar kalplerde Her sözü kelamdır heran dillerde Siyaset düşürmesin bizi birbirimize Ben buradayım dostlarım hani nerde ;) |
--->: SITEMIZIN OZANLARI
[B]Dostlukda Olmus Baki..
Bu Dünya Zaten Fani.. Kimseyi Kırmaya Degmez.. Bileceksin Dostunun Degerini.. Anlamazsın Belki Simdi.. İlerde Göreceksin Herseyi.. Kim Düsünür Senin İyiligini.. Kim Arkadan Kollar Seni.. İyi Belle Dostum Dedigin Kisiyi.. Vurmasın Arkandan Seni.. Dostluk Olmasın Artık Baki.. Şu Yalancı Fani Dünyada.. Üzmeye Degmez Kimseyi.. EmRe Ayan..[/B] |
-->: SITEMIZIN OZANLARI
[B]hani demiştin seninim diye
çok sürmez ,üç beş güne gelirim diye, ayak izlerin bile kayboldu, karlar yağdı üzerine, geri kalan ömür sensiz,kader sensiz.. dolanıp durduğum odam,dünyam sessiz,ve tabi ki sensiz..[/B] |
[quote=Sweetgirl;302670][B][I][COLOR=magenta]Bugün kalbimde acaip bir aci var[/COLOR][/I][/B]
[I][B][COLOR=magenta]Sanki kötü birsey olacak hissi var[/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=magenta]Ben bunu kime anlatsam, beni anlar[/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=magenta]Yaslar iki cesme misali gözlerimden akar.[/COLOR][/B][/I][/quote] Ağlamak iyi derler için rahatlar İnsan o an yanında birilerini arar Gerçek dost dediğin arayıp sorar Sen çok üzülme, olur böyle zamanlar Nedensiz bir şey yok hayatımızda Duydumki Sweetgirl bacım çok yasta Bu sene geçtide artık, gelecek yazda Görmek istiyoruz seni bir gün Sivas'ta :) |
[QUOTE=arifcoskun;308758]Ağlamak iyi derler için rahatlar
İnsan o an yanında birilerini arar Gerçek dost dediğin arayıp sorar Sen çok üzülme, olur böyle zamanlar Nedensiz bir şey yok hayatımızda Duydumki Sweetgirl bacım çok yasta Bu sene geçtide artık, gelecek yazda Görmek istiyoruz seni bir gün Sivas'ta :)[/QUOTE] [B][I][COLOR="Magenta"]Allah'in izni ile gidecem Sivasa Bayramda Bol bol hasret giderecegim Sivas'imla O günü 4 gözle bekliyorum Kavusacagim günü iple cekiyorum.[/COLOR][/I][/B] |
[B]geldi bitiyor ramazan
bizde her yil ayni hüsran ne annem var ne babam onlarsiz gececek yine bir bayram babam emekli olsun iyi olur dedik simdide diyoruz, keske demeseydik :) memleketden dönmek bilmiyorlar bizleri bayramlarda yalniz birakiyorlar[/B] |
--->: Cevap: --->: SITEMIZIN OZANLARI
[QUOTE=Sweetgirl;309257][B][I][COLOR="Magenta"]Allah'in izni ile gidecem Sivasa Bayramda
Bol bol hasret giderecegim Sivas'imla O günü 4 gözle bekliyorum Kavusacagim günü iple cekiyorum.[/COLOR][/I][/B][/QUOTE] [COLOR="DarkRed"][B][FONT="Comic Sans MS"] Bırak artık şu gam'ı kederi Gidersin Sivas'ına fazla üzme sen kendini Etli ekmeğini yersin hıngerini Kalesine çıkar izlersin dağını taşını kalesini Etem bey parkında içersin çayını dağıtırsın gam'ını kederini İstasyon caddesinde atarsın gece hasret rüzgarını Şimdiden yolun açık olsun Rabbim her zaman her attığınız adımda sizinle olsun Her zaman sizi kötülükten korusun Hasret özlem sıla sizden ebedi uzak olsun[/FONT][/B][/COLOR] |
[quote=SivasLady;311339][B]geldi bitiyor ramazan [/B]
[B]bizde her yil ayni hüsran[/B] [B]ne annem var ne babam[/B] [B]onlarsiz gececek yine bir bayram[/B] [B]babam emekli olsun iyi olur dedik[/B] [B]simdide diyoruz, keske demeseydik :)[/B] [B]memleketden dönmek bilmiyorlar[/B] [B]bizleri bayramlarda yalniz birakiyorlar[/B][/quote] Ne yapsakta faydasız geçer zaman Senede bir gelir güzel ramazan Anne baba çok değerlidir düşün her zaman Birgün sona erer elbet gurbet buna inan Emekli olmuş bırak yaşasın hayatını Hak etmiş yıllarca vermiş zamanını Demekki doymamış almamış havasını Merak etme gelir birgün çalar kapını:) |
İki mani atalım dedik,
Biz yazdık biz dinledik, Üstadımın manilerini, Uzun zaman bekledik. |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 12:53. |