Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Diğer Konular (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=34)
-   -   ASKER (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=13886)

ömer yalcin 13.08.2009 02:49

Cevap: ASKER

[B][I]YÜCE RABBIM TÜM TÜRK ASKERLERINI HER TÜRLÜ CATSMADAN KORUSUN[/I][/B]
[B][I]HESINE HAYIRLI TESKERELER NASIP ETSIN.[/I][/B]
[B][I]HER SEY VATAN ICIN[/I][/B]

h_ka_n 13.08.2009 16:47

Allah yardımcınız olsun derim :). ben sivas temeltepe de diğer adıyla tanksavar taburunda askerliğimi 325. kısa dönem eğitim çavuşu olarak yaptım yani aralık-mayıs dönemi. kışın şiddetli soğuklarında sivastaydım. nöbetlerin yarım saate düştüğünü biliyorum.-26 dereceyi gördük buna rağmen en sıcak kış mevsimini geçirdiğimizi söylediler sivasta :))) sabaha kadar nöbete gidip geliyoduk. ama acemiler nöbet tutmayacağı için sorun yok.

güzel tarafları ise eskiden sürgün yeri olduğu için şimdi bu imajı düzeltmye çalışıyorlar. yarım saat banyo süresi olan tek yerdir diye düşünüyorum :)) Hayırlı tezkereler...

Serserix 13.08.2009 19:02

[QUOTE=Majesty_boy35;448672]Arkadaşlar bende 5.PİYADE EGİTİM TUGAYI 1.PİYADE ER EGİTİM TABUR KOMUTANLIGI Ulaştırma. İzmirden geliyorum ayın 20.de.
Acaba Ulaştırmada acemilik kaç gün sürüyor bilgisi olan varmı?[/QUOTE]

[B][FONT="Comic Sans MS"]Sivas 5. piyadede acemilik 28 qun arkdsım aksi bi durum olmadıqı surece.. [/FONT][/B]

fatihhoca 22.08.2009 11:54

evet arkadaşlar 89 3 leri hararetle bekliyoruz şafak 110 kaldı arkadaşlar size bir şey hatırlatayım bu sayfaya girdiyseniz acemiliğiniz bitince tekrar girip bişeyler yazın ve nereye hangi şehre hangi sınıfa düştüğünüzü yazmayı unutmayın amaç bizden sonrakiler yardımcı olmak değil mi.bakın ben adanada kolordu muhaberedeyim.hepinize hayırlı tezkereler...

bu arada sivas lılar benide yiğido yapmış hepsine teşlekkürler

suatkisla1980 26.08.2009 12:42

88-4 b bitmiyor bu askerlik

Globe-y-gençlik 26.08.2009 13:21

90/1 Subat 2010

[QUOTE=fatihhoca;452022]evet arkadaşlar 89 3 leri hararetle bekliyoruz şafak 110 kaldı arkadaşlar size bir şey hatırlatayım bu sayfaya girdiyseniz acemiliğiniz bitince tekrar girip bişeyler yazın ve nereye hangi şehre hangi sınıfa düştüğünüzü yazmayı unutmayın amaç bizden sonrakiler yardımcı olmak değil mi.bakın ben adanada kolordu muhaberedeyim.hepinize hayırlı tezkereler...

bu arada sivas lılar benide yiğido yapmış hepsine teşlekkürler[/QUOTE]

HAYIRLI TESEKERELER

LaEdri 31.08.2009 16:02

[QUOTE=Yiğiter;448008]Yarın ben de Burdur yolcusuyum nasipse..[/QUOTE]

Burdur'dan selamlar herkese..Yarın sabah Sivasımdayım nasipse..Piyade Asteğmen Yiğiter:)

Salim58 31.08.2009 16:09

[QUOTE=Yiğiter;455606]Burdur'dan selamlar herkese..Yarın sabah Sivasımdayım nasipse..Piyade Asteğmen Yiğiter:)[/QUOTE]

[B]ALEYKUM SELAM HAYIRLI TESKERELER komutanım maşallah çabuk bitti [/B]

LaEdri 31.08.2009 16:24

[QUOTE=deliktaşlısalim;455609][B]ALEYKUM SELAM HAYIRLI TESKERELER komutanım maşallah çabuk bitti [/B][/QUOTE]

Teşekkürler abi.18 günün bu kadar uzun olacağı aklıma hiç gelmezdi.Henüz Sivas'a ayağımı basamasam da o sevinci ve heyecanı şimdiden yaşıyorum.:)

Salim58 31.08.2009 16:26

[QUOTE=Yiğiter;455618]Teşekkürler abi.18 günün bu kadar uzun olacağı aklıma hiç gelmezdi.Henüz Sivas'a ayağımı basamasam da o sevinci ve heyecanı şimdiden yaşıyorum.:)[/QUOTE]

[B]hayırlısı olsun bu gece sana çok uzun gelir heralde [/B]

WEZ Format +2. ?uan Saat: 06:47.