![]() |
|
Cevap: Beyler Sohbete Buyurun
[COLOR=blue]Allah kolaylik versin sizlere isiniz zor oldukca..............................[/COLOR]
|
[QUOTE=sevket58;498737]polis kardesim istasyonu olan kalinda desen belediye olan kalinda desen ayni yere cikar[/QUOTE]
Yok hemşerim birisi kızılırmagın bizim köy tarafında istasyon olan kalın. kalın köyü ise kızılırmağın diğer tarafında sıçak çermiğe daha yakın. aynı yer değil. |
[QUOTE=sevket58;498743]erol kardes sen kalin köyunden kimlerdensin[/QUOTE]
ben hasolardan, sen kimlerdesin..;) |
Cevap: SİTE BAYANLARI MUHABBETE BUYRUN
[B]Sen , ben biz Oluruz
Sivasli gizlar Bir Oluruz Burasi bizim diyoruz Gelip gideni bilmiyoruz :rolleyes:[/B] |
Gelene kapımız açık olacak,
Topiçte sohbete kızlar doyacak, Mesajları söyle kimler sayacak, Buradan görülür gücümüz bizim. |
Kime baktıgınızada söylersenız yardımcı olmaya çalışırız....
|
[I][COLOR=blue]Beyler duraklamisiz ne olduki,Ismail kardes cikti gece gelir [/COLOR][/I]
|
[QUOTE=gönlüm58;498759]Kime baktıgınızada söylersenız yardımcı olmaya çalışırız....[/QUOTE]
canom58:confused: |
Tanimazsiniz, bir arkadas, uzun süredir görmedim. Serhat-58, tanir misiniz, siirleriniz cok güzel ve ustaca yazilmis, Dilsad Hatun´da güzel yazmis ama Gönlüm58 cok ustaca, tebrikler kaleminiz daim olsun.
|
vay hemserim simdi anlasildi biz cermige yakin olan kalindaniz hele sen hangi köydensin hele de bakalim
|
WEZ Format +2. ?uan Saat: 04:33. |
|