![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
bazen gelir öyel birileri
konusur bir ileri iki geri bu güzel aksamin hatrina son verelim burada bu satirla |
[QUOTE=sivaBURs;364302]Ben de merak ettim şimdi
Sandallı Abim sinirin neydi Arkandayız sana kim ne dedi Dürelim defterini emir ver yeter[/QUOTE] Cevap verdi dörtlügüme cokca sert, Yigido dedigin kisi olmalidir mert, Söylen sözler icime olmustur dert, Derdime dermani verenler gelsin. |
[quote=sandalli;364303]Sen sus dersen susarim abim,
Yoluna fedadir bu sirin canim, Yapilan tehditleri nasil yutarim, Insana insanca yaklasan gelsin.[/quote] Tahriklere kapılmak yok sakin olalım Biz kendi işimize yolumuza bakalım Sitenin ozanlarını hep coşturalım Hariçten gazele kulak asmayalım . |
[QUOTE=arifcoskun;364306]Tahriklere kapılmak yok sakin olalım
Biz kendi işimize yolumuza bakalım Sitenin ozanlarını hep coşturalım Hariçten gazele kulak asmayalım .[/QUOTE] Tamamdir abim kestim sesimi, Uzatta öpeyim senin güzel elini, Severim ben türkü diyen dilini, Sen iste canimi serem yoluna. |
kafam cok bozuldu titriyor elim,
Gelmiyor kelimeler dönmüyor dilim, Ben böyle kardesi defterden sildim, Bütün dünya gelse barismam artik. |
[quote=sandalli;364307]Tamamdir abim kestim sesimi,
Uzatta öpeyim senin güzel elini, Severim ben türkü diyen dilini, Sen iste canimi serem yoluna.[/quote] Bugünlük bu kadar yeter diyeyim Dostlarım hepinize veda ederim Herkese iyi geceler dilerim Yarın herkesi yine burada isterim :) . |
[QUOTE=sandalli;364310]kafam cok bozuldu titriyor elim,
Gelmiyor kelimeler dönmüyor dilim, Ben böyle kardesi defterden sildim, Bütün dünya gelse barismam artik.[/QUOTE] degmez üzülme abim bos yere hadi git uzan yatagin seril hele düsün güzel seyler kendine gel verme birdaha öylelerine el |
Ortam cok gerildi bilmem ki neden,
Böyle olursa ortam gelir mi giden, Hic bir olurmuymus cahille bilen, Hayat okulunda yananlar gelsin. |
merak etme abicim sen
destekcinim her konuda ben ozanlardir bizim mekanimiz ferah olsun yeterki gönüllerimiz |
Yazarim yazarim bitmiyor sözüm,
Inanin dostlarim karardi gözüm, Sasirdim inanin yokusum düzüm, Bizleri dogru yola itenler gelsin. |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 06:09. |
|