Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Köylerimiz (Sivas Köyleri) (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=171)
-   -   MERKEZ BEYPINAR KÖYÜ... (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=12557)

bilalfındık 14.08.2008 13:19

--->: MERKEZ BEYPINAR KÖYÜ...

[QUOTE=AhMeTTuRaN90;295754][B]beypınar koyune selamlar

karayunlu[/B][/QUOTE]

as koçum karayünlü hastanede çalısan mustafayı tanırmısın

dark_yamtar58 14.08.2008 13:44

[QUOTE=bilalfındık;295245]ya arkadaşlar benden başka beypınarlı yokmu ben ve arkadaşlarım yazıyordu reis abduş turan onlarda kayboldu utanıyom kimse yok
:confused:[/QUOTE]

Delibilal sen ne demek istiyorsun anlamadım,sen sadece kendi köylülerinimi soracaksın biz adamdan sayılmayacakmıyız anlamadım.Sana öyle bir Salça olurum ki Yıldırım kuru Temizleme bile senin salça lekeni çıkartamaz valla insan büyüklerine asi gelince çarpılıyormuş haberin olsun.

bilalfındık 16.08.2008 11:53

[QUOTE=dark_yamtar58;296653]Delibilal sen ne demek istiyorsun anlamadım,sen sadece kendi köylülerinimi soracaksın biz adamdan sayılmayacakmıyız anlamadım.Sana öyle bir Salça olurum ki Yıldırım kuru Temizleme bile senin salça lekeni çıkartamaz valla insan büyüklerine asi gelince çarpılıyormuş haberin olsun.[/QUOTE]

---REİS----can cana bu can sana kurban bütün benliğimle yoluna ğırtlagam kesilse kanım akmaz

abdussvs 20.08.2008 04:52

[QUOTE=bilalfındık;295245]ya arkadaşlar benden başka beypınarlı yokmu ben ve arkadaşlarım yazıyordu reis abduş turan onlarda kayboldu utanıyom kimse yok
:confused:[/QUOTE]

[B][I][COLOR="Red"]Abi yettim kusura bakma epeydir site ile mülaki olamıyorum ondan uzak kaldım bir süre daha böyla olacak ama. Tüm Beypınarlılarada selamlar sunarım...

[/COLOR][/I][/B]

abdussvs 31.08.2008 21:27

[B][I][COLOR="Red"]

Bütün Beypınarlı Hemşerilerimin Ramazan'ını tebrik ederim.Allah'u Teala hepinizin yanında olsun...

[/COLOR][/I][/B]

gfb34 02.09.2008 22:00

-->: MERKEZ BEYPINAR KÖYÜ...

tüm beypınarlılara selamlar sevgiler.........................

Abdurrahman 58 02.09.2008 22:03

k.bakmayın hemşerilerim sınavlar dolayısı ile uzun süredir internetle bağlantıyı kesmiştim.
ama döndüm çok şükür.nasılsınız ne var ne yok.

Abdurrahman 58 03.09.2008 16:22

neredesiniz beypınarlılarrrrrr...................................

Abdurrahman 58 03.09.2008 16:23

hayırlı ramazanlar cümleten..............

gfb34 12.09.2008 13:04

selamun aleyküm.nasılsınız agalar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

WEZ Format +2. ?uan Saat: 14:57.