![]() |
Cevap: 12 Eylülde Anayasa değişikliğine ne diyeceksiniz?
[B][I]1992 yılında içinde şuan ki bdp milletvekili Leyla zana da olan shp hükümetini Alparslan Türkeş destekledi ! Evet alparslan Türkeş içerisinde pkk'lılar olan partiye güven oyu verdi sebebi ise anayasayı değiştireceklerini vaad etmeleriydi.Türkeş o dönem 80 darbesi ülkücü hareketi yaraladı onun için anayasanın değişmesi gerekiyordu onlarda vaad ettiği için destekledim dedi.İçinde pkklı leyla zananın oldugu bir partiyi destekledi sırf anayasa değişsin diye ! [/I][/B]
[B][I]Onun için şimdi mhp liler gelip burda ülkücülükten davadan vatandan milletten bahsetmesin.Gerçek milliyetçiler şahsi ikballerini siyasi çıkarlarını değil millet menfaatlerini düşünür.Başta Devlet Bahçeli olmak üzere hayır diyen tüm Mhp'liler emanete sahip çıkamadıklarını gösteriyorlar ve üzülerek söylüyorum ihanet ediyorlar ![/I][/B] |
Hiç okuma yazma bilmeyen birisi sadece CHP hangi kararı veriyor ona baksın yeter!CHP "hayır" diyorsa,ülke menfati için "evet" demeliyiz sonucunu rahatlıkla çıkarabilir..
|
[QUOTE=LaEdri;576683]Hiç okuma yazma bilmeyen birisi sadece CHP hangi kararı veriyor ona baksın yeter!CHP "hayır" diyorsa,ülke menfati için "evet" demeliyiz sonucunu rahatlıkla çıkarabilir..[/QUOTE]
Bu nasıl bir yorum yav? Ne kadar sığlaştırdınız içeriği... Bende AKP evet diyorsa ülke menfaati için hayır demeliyiz gibi bir yorum yazsam ne sonuca varmış oluruz? |
[QUOTE=Arif Coşkun;576664]Benim dikkatimi çeken bir şey var, daha düne kadar, AKP'nin ve başbakanın,milliyetçi ülkücülere, bunlar: "kafa tasçı, mafya, çek senet tahsilatçısı, faşist diyenler, bugün ne hikmetse "ülkücü kardeşleri" oldu ülkücülere göz yaşı döker oldular. Buda iki yüzlülüğün bir ifadesi değilmi sizce? Yoksa "denize düşen yılana sarılır" mı demeliyiz böyle düşünenlere?[/QUOTE]
o yazdıklarınızın varlığını inkar etmek olmaz ama azınlıktadır .bu durumda neyin iki yüzlülüğü oluyor acaba sayın başbakanın kime hitap ettiği bellidir .onca temiz ülkücü kardeşlerimizi aynı kefeye koyamazsınız |
[QUOTE=barikat58;576661][B][I]1-Daha Muhsin Yazıcıoğlu'nun soy adını yazıcı sanıyorsun partisini eleştiriyorsun.[/I][/B]
[B][I]2-Bir konuda aynı fikirde olmayı bir başkasının sözcüsü olmak sanıyorsun.[/I][/B] [B][/B] [B][I]Şimdi Mhp hayır diyor tkp,chp ve bir çok sol partide hayır diyor ! O zaman mhp de komunist tkp'nin sözcüsümü oluyor ? Oysa zıt iki görüş yıllarca birbirine karşı mücadele etmiş iki fikir şimdi aynı çuvalda ![/I][/B] [B][/B] [B][I]Bu anayasa değişikliği bir yerde sağ ile solun ayrılması oldu.Devlet bahçeli sol tarafta yer alarak kendi şahsiyetini ispatladı ancak partiyi zedeledi ! [/I][/B] [B][/B] [B][I]Öte yandan işkence koğuşlarında kalan nice ülkücü evet diyerek gereken dersi bahçeliye verdiler.O cezaevinde yatıpta evet diyenler ülkücüyse Bahçeli kimin bahçelisi :D ?[/I][/B] [I][B]Üstad Karakoç imzalı şu dizeler siyasette karşı görüşlü şahısların nasıl yanyana geldiğini anlatmaya yetiyor.Velhasılı kelam siyasi çıkarları millet çıkarlarının üstünde tutanlar genel seçimde sandığa gömülecek inşaAllah...[/B][/I] [B][/B] [I][B]Apo, Kemo Dede ve Dövlet ana Bir noktada birleştiler can cana Baş Haydari, Şeytan Doruk, Cacık Kız Siyasette motif oldu yan yana :)[/B][/I][/QUOTE] Bu anayasa değişikliği ile ortaya çıktığını farz ettiğin sağ sol ayrışmasında sol ve sağ söylemler ile evet diyenlerle hayır diyenlerin siyasal analizini bana bize bir yapsan da öğrensek. Hemen MHP yi sola ittin :) Allah bilir senin gözünde solcular vatan haini sağcılar vatanseverdir... İstersen ben bir tanesini açarak sana yol vereyim. Sence güçler ayrılığını savunmak (yasama, yürütme, yargı) hangi tarafın söylemidir? Yargısal bağımsızlığı savunmak sağın mı solun mu söylemidir? Uyarı: hemen birilerinin sazan gibi atlayacağına emimin: "Şimdi yargı bağımsız mı sanki?" Bu durum siyasal iktidarın yargıya atama yapmasıyla mı çözülür? |
[QUOTE=LaEdri;576683]Hiç okuma yazma bilmeyen birisi sadece CHP hangi kararı veriyor ona baksın yeter!CHP "hayır" diyorsa,ülke menfati için "evet" demeliyiz sonucunu rahatlıkla çıkarabilir..[/QUOTE]
[B]Aynen katılıyorum. CHP birşeye Hayır diyorsa milletin faydası için yapılan bir iş vardır. CHP her zamanki gibi karşı çıkıyordur[/B] [B]abircan abi ülkücü kardeşlerim demeye başladı Tayfun5833 Muhsin Yazıcıoğlunu ( soyadını tam bilmese de ) savunur oldu. Daha neler görecez bekleyelim[/B] |
[QUOTE=Nikbin;576671][I]Ülkücülerin ikiye ayrıldığı aşikarken... Böyle bir düşünce ? İlla ki öylesi de var , böylesi de var... Gözyaşı dökülenler eski ülkücüler , şimdiki naylon ülkücüler değil... (Pkk ile el ele olan hani)
Eskiden ülkücü konserlerinde Ya Allah Bismillah Allahuekber denirdi , eser var mı şimdi ? İslamdan bihaber insanlar ülkücü adı altına doluşmaya başladı. Bakmak değilde , görmek lazım biraz... Has ülkücülerin yeri Mhp değil artık. [/I][/QUOTE] Türk - İslam sentezine inanmamış olmak ülkücülük değil midir? İlla Türkçü biri İslamcı mı olmalıdır? Bu Anadolu insanına var oldukları sürece zülum eden, her defasında sırtından vuran Arapların, kültürünü, dilini, adetini kabul etmeyen insan Türkçü olamaz mı yani? Kendi asıl en eski köklerine sadık olmaya sevdalı olmak İslamı ise sadece dini değerler olarak görüp saygı göstermek kötülük müdür, naylonluk mudur anlamadım? |
[QUOTE=KAOS;576689]Bu anayasa değişikliği ile ortaya çıktığını farz ettiğin sağ sol ayrışmasında sol ve sağ söylemler ile evet diyenlerle hayır diyenlerin siyasal analizini bana bize bir yapsan da öğrensek. Hemen MHP yi sola ittin :)
Allah bilir senin gözünde solcular vatan haini sağcılar vatanseverdir... İstersen ben bir tanesini açarak sana yol vereyim. Sence güçler ayrılığını savunmak (yasama, yürütme, yargı) hangi tarafın söylemidir? Yargısal bağımsızlığı savunmak sağın mı solun mu söylemidir? Uyarı: hemen birilerinin sazan gibi atlayacağına emimin: "Şimdi yargı bağımsız mı sanki?" Bu durum siyasal iktidarın yargıya atama yapmasıyla mı çözülür?[/QUOTE] [I][B]Hsyk'nın şimdi ne kadar adil davrandığını avukatların bu referandumda Evet diyecek olmalarına bakarak görmek zor değil ! Eğer Hsyk'nın şeklinin değişmesi zararlı olaydı başta bir çok avukat ve savcı bu referanduma Evet demezdi.[/B][/I] [I][B]Sırf yargının şimdi solun kalesi oldugunu söylememiz için sazan demişsin ama kusura bakma bu gerçeği sazan değil angut olsa söyler :)[/B][/I] [I][B]Sol vatan hainimidir bilmem ama vatan haini demedim fakat millet yararına ben solun başı olan chp'den bir hareket göremedim ! Millet için hangi önemli kararı almış merak ederim.60 da 80 de darbe yapıldı ve darbe sonrası seçimlerde halka adeta chp seçtirilmek zorunda bırakıldı.Onun dışında bakıyoruz millet neden chp yi istemiyor çünkü sazan değil ! Başta hsyk olmak üzere yargı bağımsız olacak.Hsyk nın genişlemesi milletin vekillerinin orda söz sahibi olması bile milletin bu konuda söz sahibi olmasına yetiyor.[/B][/I] [I][B]Evet şimdi mhp yi sola kaymış görüyoruz oysa mhp millet için birşeyler yapardı şimdi siyasi çıkarları düşünen bahçeli ve tayfası yavru chp görünümünde...[/B][/I] [QUOTE=KAOS;576691]Türk - İslam sentezine inanmamış olmak ülkücülük değil midir? İlla Türkçü biri İslamcı mı olmalıdır? Bu Anadolu insanına var oldukları sürece zülum eden, her defasında sırtından vuran Arapların, kültürünü, dilini, adetini kabul etmeyen insan Türkçü olamaz mı yani? Kendi asıl en eski köklerine sadık olmaya sevdalı olmak İslamı ise sadece dini değerler olarak görüp saygı göstermek kötülük müdür, naylonluk mudur anlamadım?[/QUOTE] [B][I]Naylon değil ırkçılık olur ! Türkçülük ırkçılıktır.Bir kavmin yada ırkın başka bir ırktan üstünlüğü yoktur üstünlük takvadadır.Irkçılık lanetlenmiştir dolayısıyla Türkçülük diye birşeylerin peşinden gitmek lanetlenmişliktir![/I][/B] |
[QUOTE=KAOS;576686]Bu nasıl bir yorum yav?
Ne kadar sığlaştırdınız içeriği... Bende AKP evet diyorsa ülke menfaati için hayır demeliyiz gibi bir yorum yazsam ne sonuca varmış oluruz?[/QUOTE] CHP bu ülkenin zararına çalışan bir parti.Bunula birlikte ülke menfaatine çalışanalrı da engellemeye çalışan bir parti.Görüşüm bu!:) [QUOTE=KAOS;576691]Türk - İslam sentezine inanmamış olmak ülkücülük değil midir? İlla Türkçü biri İslamcı mı olmalıdır? Bu Anadolu insanına var oldukları sürece zülum eden, her defasında sırtından vuran Arapların, kültürünü, dilini, adetini kabul etmeyen insan Türkçü olamaz mı yani? Kendi asıl en eski köklerine sadık olmaya sevdalı olmak İslamı ise sadece dini değerler olarak görüp saygı göstermek kötülük müdür, naylonluk mudur anlamadım?[/QUOTE] Arapların dini? |
[QUOTE=Nikbin;576647][I]Dtp Pkk evet mi diyor ? Şaşırdınız mı siz ?[/I]
[I]Hayır propagandaları yapan , halkı hayır-a zorlayanlardan bahsediyoruz...[/I] [I]Dtp Hayır diyor...[/I] [I]Pkk Hayır diyor...[/I] [I]Mhp Hayır diyor...[/I] [I]Chp Hayır diyor...[/I] [I]DTP = PKK = MHP = CHP = HAYIR [/I][/QUOTE] Kürtler hayır diyemez, heleki bu yakın zamandaki bebek katiliyle imralıda yapılan ittifaktan sonraki hiç demez ! Bunu çevremde tüm kürt kökenli vatandaşlarda gözlemliyorum çünkü daha henüz kendi çevremde hayır diyen bir kürde rastlamadım. [B]Peki ABD neden destekliyor "YES" diyor?[/B] Çünkü ABD bu şekilde Türkiye'yi teslim almakta olduğunu biliyor.RTE "Devlet malı deniz, yabancı sermayeye satmayan domuz" demiyormu? RTE "Obama benim arkadaşım. Bush'la dosttuk ama bu başka, Obama'la kankayız" demiyor mu? Özal ve Çiller'in ardından Erdoğan'da Amerikan başkanlarına çıraklık yolundan ilerliyor. ABD, bu anayasa değişikliği ile satılmasına Danıştay'ın engel olduğu arsaların satılacağını, Anayasa Mahkemesi'nin yasa iptali ile özelleştirmelerin ayağına dolaşmayacağını, ABD'nin her istediğinin yapılmasına karşı çıkanların küçük diktatör tarafından susturulacağını biliyor. ABD elçisi nikah gününü bile beklemeden bağırıyorrrrrr "YES" |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 16:21. |