![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
[QUOTE=sivaBURs;364665]Sakın sen de deme yanlış anladım
Götürür yanlışa küçük bir adım Gariplik nerede ben bulamadım Maksat güzelliktir gerisi yalan[/QUOTE] Kardese verelim bizlerde destek, Olmayin ozanlar sohbete köstek, Haydi siz atisin birazcik gülsek, Ozan sohbetinde hile aranmaz. |
[QUOTE=kronick;364656][B][COLOR=darkorange]ne yani şimdi bize yüreksiz mi dersin[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff8c00]bu sözlerinle bayanları ezip geçersin yürek işi lafla olmaz yaşamak gerek yaşayıpda tecrübe etmek gerek [/COLOR][/B][/QUOTE] Yürek ne kadarmış yaşadım gördüm Hayatın yapısını yeniden ördüm Kötü bir rüyaydı hayıra yordum Yaramı deşme sen Kronick abla |
Hayat yüzümüze vurdu silleyi,
Bosuna agirttik biz bu kelleyi, En iyi arkadas yaptim tilleyi, Bacaklar yaliniz gitmez kronick. |
[quote=sandalli;364667]Kardese verelim bizlerde destek,
Olmayin ozanlar sohbete köstek, Haydi siz atisin birazcik gülsek, Ozan sohbetinde hile aranmaz.[/quote] Ne oldu İktidar muhalafet mi olduk Yeri geldi lafı gediğine koyduk Aslında bu gece size konuktuk Misafire iyi davransanız olmaz mı ? :D . |
[QUOTE=arifcoskun;364672]Ne oldu İktidar muhalafet mi olduk
Yeri geldi lafı gediğine koyduk Aslında bu gece size konuktuk Misafire iyi davransanız olmaz mı ? :D .[/QUOTE] Sen dur hele neler yapacam Yarın akşam ben sana çatacam İğneli sözleri sana atacam Misafirsin şimdi bişey yapamam:D |
Geldik kapınıza kaldık dışarda
Hava soğuk yanaklar ayazda Döneriz geriye gözler arkada Bir yudum çayı çokmu gördünüz ?:) . |
[QUOTE=arifcoskun;364672]Ne oldu İktidar muhalafet mi olduk
Yeri geldi lafı gediğine koyduk Aslında bu gece size konuktuk Misafire iyi davransanız olmaz mı ? :D .[/QUOTE] Ben ugrasirim senden alam ehliyet, Isterim sizinle yapam muhabbet, Ozanlar icinde yok muhalefet, Derdimi anlatsam sana olmaz mi. |
Ben küstüm artık oynamıyorum
Burada artık çok darlanıyorum Baklavada olsa ben gidiyorum Tüm dostlata iyi geceler diliyorum :D . |
[QUOTE=arifcoskun;364674]Geldik kapınıza kaldık dışarda
Hava soğuk yanaklar ayazda Döneriz geriye gözler arkada Bir yudum çayı çokmu gördünüz ?:) .[/QUOTE] Aşk olsun abicim o nasıl bir söz Sen rahatlamazsan kapanır mı göz Çay kuru gitmez bak sıcacık köz Mangal yapayım mı sana abicim |
[QUOTE=arifcoskun;364674]Geldik kapınıza kaldık dışarda
Hava soğuk yanaklar ayazda Döneriz geriye gözler arkada Bir yudum çayı çokmu gördünüz ?:) .[/QUOTE] Belediye kesti benim suyumu, Disardan gelenler kazdi kuyumu, Acik mi icersin cayi yoksa koyumu, Söylede getirem tas mi bardak mi. |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 07:43. |
|