![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
[QUOTE=Siyahi;365079]Bülbül figan eder gülü güldürür
Insan insani neden nasil öldürür, Yahudi köpekleri ocak söndürür, Nerede buna dur diyecek yigitler.[/QUOTE] [B][I][COLOR="Indigo"]Kalmamış kardeşim insanlık kalmamış, Herkez kendi köşesinde seyre dalmış. Uyanın ey insanlar Gazze kan gölüne dönmüş, Hiç düşündünüz mü sonunuz ne olacakmış.[/COLOR][/I][/B] |
Yardan ayrilmisim yaniyor icim,
Issizlik bir yanda olmuyor gecim, Yakinda gelecek yeniden secim, Kömür verin bana alin oyumu, |
Hayat pahalı olmuyor artık geçim
Yakında olacak bizdede seçim Bir sualim var sizlere vekillerim Ne yüzle istersiniz bizden seçim ;) . |
Yaz gelince köyde ekin biceriz,
Yogurttan ayrani yapar iceriz, Secim olsun biz kimleri seceriz, Hepsi birbirinin ayni degil mi ? |
[B]Ben sehirde buyudum
Ekin bicmek nedir bilmem Ama keske koyde buyuseydim de Ekin bicmeyide bilseydim...[/B] |
Ekerler tarlayi ciftle herk olur,
Köyün insanlari inan mert olur, Köyden ayrilmasi cana dert olur, Ayrildim yurdumdan kan aglar icim. |
Al birini vur ötekine
Herkes hep oy peşinde Hatırlarlar seçim gelince Tanımazlar seçim bitince . |
Secimden secime oyumu ister,
Bir kerecik olsun yüzünü göster, Secilenler ancak cevresin besler, Birde garibani görsen olmaz mi. |
ne doğulu nede batılı olabildikkkk aslımızı unuttukkk unuttukça nusubetler üzerimize buğlandıııı bu siyaset işi çok karanlık yoldurrr
|
Seçimden önce geldi elimi sıktı
Seçimden sonra yorgunluğunu attı Birde baktıkki meclise kapak attı Ondan sonra yan gelip 5 yıl yattı :) . |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 08:52. |
|