![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
Buralar oldu artık diyarım
Siz nerede iseniz ben orda varım Akşamınız hayrolsun ozan dostlarım Gel kardeşim diyen dostlar sağolsun |
Dinleyin sözümü anlatayım ben
Gerçek dost olalım dedim gönülden Yalan dökülmesin artık dilimden Hatamı affeden dostlar sağolsun |
Ağır bir suçluluk hissediyordum
Bu çark böyle dönmez diyordum Beyaz yalanlarla sizi de yordum Tekrar buyur diyen dostlar sağolsun |
Beyaz yalan dedim dikkat ediniz
Hiç mi söylemedi bazen biriniz Çıkara kullanmadı bu kardeşiniz Sıcak kanlı olan dostlar sağolsun |
Arif Abi kalkıp Mersin’e gelecekti
sivaBURs kardeş nerede diyecekti Beni hala sahte ben bilecekti Ne cevap verirdim ona o zaman |
Ama şimdi kapım herzaman açık
Her şeyim ortada hem açık saçık Sofra sererim olduğu kadarcık İnanın çok rahata erdim artık ben |
[quote=kronick;365233][B][COLOR=darkorange]bugün çaylar pastasız[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]arif abi yazmıyor yastayız[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]sandallının sözlerine hastayız[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]ozanların şahları gelse olmaz mı ?[/COLOR][/B][/quote] Bugün çaylarda pastada parasız Görmedim artık şimdi buradayız Sandallim saz akort yaptı hazırız Buyurun areneya desem olmaz mı ? . |
[B][COLOR=darkorange]ben hazır ve nazırım
daima sizi bekler dururm siz sazınızı ayarlaya durun ben mikrofonu kapsam olmaz mı ?[/COLOR][/B] |
[quote=sivaBURs;365265]Arif Abi kalkıp Mersin’e gelecekti
sivaBURs kardeş nerede diyecekti Beni hala sahte ben bilecekti Ne cevap verirdim ona o zaman[/quote] Hersey kızmetse oda olur Kalp kalbi arar hep bulur Zamanla herşey yerine oturur Zamana bıraksak herşeyi olmaz mı ? . |
Harmanda dönüyor atlarla dögen,
Selam olsun bize yeniden dönen, Bir daha sarsilmaz saglanan güven, Selam olsun can dostlarim sizlere. |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 06:44. |
|