![]() |
|
Cevap: Beyler Sohbete Buyurun
ISMAIL ARKADASIM EVET YANILMADAIN BEN GERCEKTEN ALMAYADA YASIYORUM
|
[QUOTE=ömer yalcin;499211][I][COLOR=red]niye yanildin?[/COLOR][/I][/QUOTE]
Şöyle anlatayım. sevgi hanımın yazdığı yorum mesajlarına bakıp cümlelerini okuduğum da, dedim bu hemşerimiz almanyada yaşıyordur diye düşünmüştüm sonrada bir iki mesajda gördüm ki evet almanya da yaşıyormuş. ve bu düşüncemde yanılmadığımı anladım. |
[I][COLOR=red]Anladim Ismail kardes[/COLOR][/I]
|
[QUOTE=ismail 58;499215]Şöyle anlatayım.
sevgi hanımın yazdığı yorum mesajlarına bakıp cümlelerini okuduğum da, dedim bu hemşerimiz almanyada yaşıyordur diye düşünmüştüm sonrada bir iki mesajda gördüm ki evet almanya da yaşıyormuş. ve bu düşüncemde yanılmadığımı anladım.[/QUOTE] ANLAMDIM ISMAIL KARDESIM. ELLIMDEN GELDI KADAR DÜZGÜN YAZMAYA CALIYORUM AMA MALESEF HEP BECEREMIYORUM. |
[QUOTE=sevgim 58;499210]ISMAIL ISTANBULDA NE YO KI. EYÜ SULTAN; AYASOFAYA; TOPKAPI SAYRAYI: BALIK EKEMK .... DAHA NE SAYAM KI[/QUOTE]
Sanırım haklısınız şöyle ki, birşey ne kadar insanın hayatında az olur ve orayı görmek için ne kadar mücadele veriyorsa kıymetlidir değerlidir. ben dışardan bakacak ve özleyecek bir durum da olmadığım için bana öyle gelebilir. aslında size ne kadar hayal ve rüya geliyorsa. bana da bir o kadar normal sıradan bir yer geliyor. ve sizde (Ömer-sevgi) bende gayet normal düşünüyoruz. |
[I][COLOR=red]Istanbulda yasamak cok istedim gercekten[/COLOR][/I]
|
BENDE AILEM BURDA OLMSAYDI KESIN ISTANBULDA OLURDUM: COK AKLIMDAN GECTI AMA MALESEF A
|
[URL="http://2.bp.blogspot.com/_onr2H4Uhguc/R5iXqMb_egI/AAAAAAAAACw/_ROl291dUxs/s1600-h/1749709441_4afc6b139b.jpg"][IMG]http://2.bp.blogspot.com/_onr2H4Uhguc/R5iXqMb_egI/AAAAAAAAACw/_ROl291dUxs/s400/1749709441_4afc6b139b.jpg[/IMG][/URL]
[I][COLOR=red]kahvelerde geldi buyurun Segim ,Ismail kardesim uyumak yok ......:)[/COLOR][/I] |
bende bir o kadar yaşamamak ve istanbul da bulunmamak,
bir sigara yakayım bari istanbul günlerim aklıma düştü. |
abi teşekkür ederim ne uyuması 15- 20 dakika sonra ben göreve gidecegim zaten
|
WEZ Format +2. ?uan Saat: 17:54. |
|