![]() |
Cevap: SICAK ÇERMİK'TEN MANZARALAR
ÇOK GÜZEL YA BİR YILDIR GİDEMİYORUM İNŞALLAH BU YIL GİDERİM ÇOK ÖZLEDİM ORALARI YAZIN CIVIL CIVIL GÜZELLİKLER OLUYOR
|
[B][COLOR="DarkOrchid"]bu yaz geldim sivas'a gelmişken sıcak çermiğe gitmemek olmazdı,, baktım bu resimler güzel zamanlarda çekilmiş olmalı ama şimdi hiç güzel değil,, piknik yapmak için doğru dürüst yer yok,,, otlar çok uzun , kene var diyorlar ilaçlanmış sanırım genede dikkatli olun deniyor , hırsızlık artmış değerli eşyalarınıza sahip çıkın diye sürekli anons yapılıyor,,, fare çıkıyor :S zamanında hiç böyle değildi..!! ne oldu doğrusu anlamak güç :S resimde görülen yer ; [/COLOR][/B]
[center][img]http://img13.imageshack.us/gal.php?g=1143630711img9142ka4.jpg[/img][/center] [B][COLOR="DarkOrchid"]arayın ki bulun demirleri kırılmış oturacak yeri yok,, diğer resimlerde çok güzel boyalar falan şimdi gitmiş :S sıcak çermik anlaşılan iyi bi bakım istiyor.!! [/COLOR][/B] |
yıllardır gitmiyorum haklısın salim kardeş özledik ama işte bana kükürtlü su yasak ama piknik yasak değil aslında ama eşin dostun davetinden fırsat kalmıyor.
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 20:08. |