![]() |
--->: -->: MERKEZ BEYPINAR KÖYÜ...
[QUOTE=gfb34;220124]ARKADAŞLAR HAYDİ BEYPINARLILAR NEREDESİNİZ 8-9 KİŞİMİYİZ SADECE AYIP YAW...VALLAH ÇALLI KÖYÜ BİZİ GEÇMİŞ..........HERKES BŞİLER YAZSIN KAFASINA GÖRE MESELA LAKAPLARINIZI YAZABİLİRSİNİZ...[/QUOTE]
ğülsümğilden alinin oğlü BİLAL FINDIK |
--->: MERKEZ BEYPINAR KÖYÜ...
Sevgili Beypınarlılar Hepinize hayırlı akşamlar Beypınar köyünü çok iyi bilirim Bende Adıslıyım Beypınara defalarca geldim bilassa arazisini iyi bilirim.Çok güzel bir köy.Postanede çalışan Muammer ALTUN kendisi ayni köyden benim yakın arkadaşımdır ama altısenedir kendisinden haber alamıyorum.Kendisini tanıyan varsa selamımı söyleyin.Herkese hayırlı işler.
|
-->: MERKEZ BEYPINAR KÖYÜ...
apul gilin abdurrahmanın,basırının,abdurahman:D
|
siz nerelüsünüz luaayn pheyyyyy
ne dii yazmıyoguz luayn aha babaagn anaygn low |
BİZİM KÖYÜN KONUŞMA ŞEKLİ BÖYLEDİR AGALAR İŞTE
|
[QUOTE=serrrkan;242118]siz nerelüsünüz luaayn pheyyyyy
ne dii yazmıyoguz luayn aha babaagn anaygn low[/QUOTE] Neden öyle konuşuyorsunuz ki.??? Sizi bu konuşmaya zorluyorlarmı hoşunuza gittiği için mi öyle konuşuyorsunuz.Yanlız ben Beypınar Köyünün çoğunu tanırım gayet güzel ve medeni konuşuyorlar.Hayırlı işler genç arkadaş ama hala Postanede Çalışan Muammer ALTUN u tanıyıp tanımadığını bana yazmadın. |
USTA ALTUN SOYADLI BEYPINARLI İLK DEFA SENDEN DUYUYORUM VALLA ÇOĞUNU İSİM-SOYİSİM OLARAK TANIMAYABİLİRİM AMA SİMA OLARAK %90 INI TANIRIM
AYRICA HER KÖYÜN KENDİNE HAS BİR ŞİVESİ VARDIR ABİCM BİZİMKİLERDE BÖYLE KONUŞUYOR İŞTE.VARSON ÖYLE KONUŞSUNLAR ABİ.YAPCAZ,EDCEZ,GİDCEZ,OHA FLAN OLDUM YANE...)VS.GİBİ İSTANBUL TÜRKÇESİNİ KONUŞMAKTANSA VARSIN BÖYLE KONUŞSUNLAR ALLAHA EMANET ADISLI ABİM |
şu soğuk çermik açılsada köyümüze gitsek yaw valla özledim
|
4 eylül barajıyla bizim köy dahada bi güzel oldu............
|
[QUOTE=adislibekir;242352]Neden öyle konuşuyorsunuz ki.??? Sizi bu konuşmaya zorluyorlarmı hoşunuza gittiği için mi öyle konuşuyorsunuz.Yanlız ben Beypınar Köyünün çoğunu tanırım gayet güzel ve medeni konuşuyorlar.Hayırlı işler genç arkadaş ama hala Postanede Çalışan Muammer ALTUN u tanıyıp tanımadığını bana yazmadın.[/QUOTE]
ben beypınarlı bilal fındık alibabada yetiştim istanbul çenğelköyde oturuyorum adısta bütün ĞENÇ soyisimleri tanırım muhammeride tanırım aynı mah çocuğuyuz |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 06:51. |