Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Köylerimiz (Sivas Köyleri) (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=171)
-   -   MERKEZ BEYPINAR KÖYÜ... (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=12557)

bilalfındık 20.02.2008 19:51

--->: -->: MERKEZ BEYPINAR KÖYÜ...

[QUOTE=gfb34;220124]ARKADAŞLAR HAYDİ BEYPINARLILAR NEREDESİNİZ 8-9 KİŞİMİYİZ SADECE AYIP YAW...VALLAH ÇALLI KÖYÜ BİZİ GEÇMİŞ..........HERKES BŞİLER YAZSIN KAFASINA GÖRE MESELA LAKAPLARINIZI YAZABİLİRSİNİZ...[/QUOTE]

ğülsümğilden alinin oğlü BİLAL FINDIK

adislibekir 01.03.2008 23:53

--->: MERKEZ BEYPINAR KÖYÜ...

Sevgili Beypınarlılar Hepinize hayırlı akşamlar Beypınar köyünü çok iyi bilirim Bende Adıslıyım Beypınara defalarca geldim bilassa arazisini iyi bilirim.Çok güzel bir köy.Postanede çalışan Muammer ALTUN kendisi ayni köyden benim yakın arkadaşımdır ama altısenedir kendisinden haber alamıyorum.Kendisini tanıyan varsa selamımı söyleyin.Herkese hayırlı işler.

Abdurrahman 58 06.03.2008 21:06

-->: MERKEZ BEYPINAR KÖYÜ...

apul gilin abdurrahmanın,basırının,abdurahman:D

Abdurrahman 58 06.03.2008 22:34

siz nerelüsünüz luaayn pheyyyyy
ne dii yazmıyoguz luayn aha babaagn anaygn low

Abdurrahman 58 07.03.2008 22:31

BİZİM KÖYÜN KONUŞMA ŞEKLİ BÖYLEDİR AGALAR İŞTE

adislibekir 07.03.2008 22:39

[QUOTE=serrrkan;242118]siz nerelüsünüz luaayn pheyyyyy
ne dii yazmıyoguz luayn aha babaagn anaygn low[/QUOTE]

Neden öyle konuşuyorsunuz ki.??? Sizi bu konuşmaya zorluyorlarmı hoşunuza gittiği için mi öyle konuşuyorsunuz.Yanlız ben Beypınar Köyünün çoğunu tanırım gayet güzel ve medeni konuşuyorlar.Hayırlı işler genç arkadaş ama hala Postanede Çalışan Muammer ALTUN u tanıyıp tanımadığını bana yazmadın.

Abdurrahman 58 07.03.2008 23:04

USTA ALTUN SOYADLI BEYPINARLI İLK DEFA SENDEN DUYUYORUM VALLA ÇOĞUNU İSİM-SOYİSİM OLARAK TANIMAYABİLİRİM AMA SİMA OLARAK %90 INI TANIRIM
AYRICA HER KÖYÜN KENDİNE HAS BİR ŞİVESİ VARDIR ABİCM BİZİMKİLERDE BÖYLE KONUŞUYOR İŞTE.VARSON ÖYLE KONUŞSUNLAR ABİ.YAPCAZ,EDCEZ,GİDCEZ,OHA FLAN OLDUM YANE...)VS.GİBİ İSTANBUL TÜRKÇESİNİ KONUŞMAKTANSA VARSIN BÖYLE KONUŞSUNLAR ALLAHA EMANET ADISLI ABİM

Abdurrahman 58 08.03.2008 13:38

şu soğuk çermik açılsada köyümüze gitsek yaw valla özledim

Abdurrahman 58 16.03.2008 11:47

4 eylül barajıyla bizim köy dahada bi güzel oldu............

bilalfındık 17.03.2008 20:01

[QUOTE=adislibekir;242352]Neden öyle konuşuyorsunuz ki.??? Sizi bu konuşmaya zorluyorlarmı hoşunuza gittiği için mi öyle konuşuyorsunuz.Yanlız ben Beypınar Köyünün çoğunu tanırım gayet güzel ve medeni konuşuyorlar.Hayırlı işler genç arkadaş ama hala Postanede Çalışan Muammer ALTUN u tanıyıp tanımadığını bana yazmadın.[/QUOTE]

ben beypınarlı bilal fındık alibabada yetiştim istanbul çenğelköyde oturuyorum adısta bütün ĞENÇ soyisimleri tanırım muhammeride tanırım aynı mah çocuğuyuz

WEZ Format +2. ?uan Saat: 06:51.