![]() |
--->: Halil Rıfat Paşa Lisesi
slm arkadaslar bende halil rifatin ogrencisiydim benim sezeonumda okuyanlar beni kesin tanir ismim cebo
|
[QUOTE=xsivaslix;232072]talha nasilsin ben oguz.sabanci lisesi bölümüne mesaj attim cevap yazmadin okumadinmi[/QUOTE]
[B][COLOR="Indigo"]Valla reis yeni gördüm cevap yazdım. Olaya bak be. Seninle sivaslilar.net'te karşılaşmak da varmış kaderde. Uzun zaman oldu görüşmeyeli. Gurbette herşey yolundadır umarım. [/COLOR][/B] |
selamun aleykum herkese ben 94 mezunuyum yenıler belkı duymusunuzdur bızı bız 17 nolu derslıktık duymadıysanız hala okulda olan varsa eskı hocalara sorsunlar bı onlar anlatırlar :D ALİ hocammm ellerınden öpüyorum insallah yaza izne gelınce yanıan ugrayacam sen bir efsanesın bızım ıcın hala kulaklarını cınlatıyoruz haberın olsun senı hı-c bır zaman unutmayacaz ogretmenden cok abimizdin sen bizim
|
gardaş hoşgeldin aramıza sen bayaa eskisin bize göre ben 2002 mezunuyum sanırm yurt dışındasın yaza geldiğine göre ali hoca hepimizin abisi yaw ben geçen gün görüştüm aynı abiliği devam ediyor herşey eskisi gibi okulda umarım sende gelince görürsün!
|
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]Geç oldu ama qüç olmasın dimi arkadaşlar bende H.R.P.L'liyim :)[/COLOR][/B]
|
selam arkadaşlar siteye yeni üye oldum ayrıca h.r.p.lisesi 94 mezunuyum 13 nolu dersliktenim
|
arkadaşlar bende hrpl lisesi 97 - 98 mezunuyum eğer bizim dönemden arkadaşalr varsa buraya mesaj bıraksınlar bir arkadaş rıfat hocayı sormuş malesef bir ay önce kaybettik arkasından bolca dua edelim allahü teala mekanını cennet eylesin
|
[QUOTE=yigido;242752]gardaş hoşgeldin aramıza sen bayaa eskisin bize göre ben 2002 mezunuyum sanırm yurt dışındasın yaza geldiğine göre ali hoca hepimizin abisi yaw ben geçen gün görüştüm aynı abiliği devam ediyor herşey eskisi gibi okulda umarım sende gelince görürsün![/QUOTE]
h.b inşallah görürüm gardas yurt dısında değilim ama buranında yurtdışından farkı yok ee ne demişler kapının önü gurbettir senden bir isteğim olacak eğer Ali hocamı görürürsen tekrar aziz'in selamı var dermisin ? Rıfat hocama Allah'tan rahmet diliyorum mekanı cennet olsun duyduk ağladık üzüldük yakınlarına Allah sabır versin :( hey be koca kurt unutmayacaz seni!!! |
arkadaşlar pek kimse yazmıyor buraya irtibatı koparmayalım yakışmaz H R P L ya :)
|
eskiden çok kötü bir okuldu. mücahit yıldız tarihi eser olacak hala o okuldamı :) kapıya heykelini koyacaklar. önceden kucak kucaga oturuyorduk bütün mübtezeller ordaydı.. gerçi mezun olmak bize nasip olmadı ama o okuldan yinede bitirdik şükür. şimdi kaliteli bir okul gerçekten çok degişmiş.ak ulan akkk zeyna ögretmen funda yağtu nerdee, etegini çekiştiren diz altını miniye çeviren kızlar nerdee... şimdi normali öyle zaten çekiştirmeye ne gerenk :))
|
WEZ Format +2. ?uan Saat: 03:03. |