![]() |
-->: --->: SitemiziN EnlerI
[QUOTE=leblebi82;225034][B][COLOR="Indigo"]
En Muhalefet - abircan En Aykırı - abircan [/COLOR][/B] :)[/QUOTE] Sitemizin en kültürlülerinden biri Sitemizin En güzel konularını acan Sitemizin En aktiflerinden sivassporala en çok içli dışlı olanlardan Sitemizin En beyefendilerinden Ve en güzel sitelerden birine sahip olan yiğido |
[QUOTE=abircan;225038]aydın olmak muhalif olmaktır, en ideal yaşayabileceğim yerdede olsam gene muhalif olurdum, aydın olmak muhalif olmaktır, eleştirmezsen kötülükler nasıl düzelir, yanlışlar nasıl düzelir yoksa, nasıl ilerleriz şu insanlık tarihinde medeniyet denen bu yolda eleştirmezsek, sormazsak olmaz.
teşekkür ederim layık olmaya çalışacağım :)[/QUOTE] Sitemizin [COLOR="Red"] EN [/COLOR]Büyük spor yorumcularından Sitemizin[COLOR="red"] EN [/COLOR] büyük yiğidolarından Sitemizin [COLOR="red"] EN [/COLOR]idalistlerinden biri Sitemizin [COLOR="red"] En [/COLOR]ağır sivaslısı Sitemizin[COLOR="red"] EN [/COLOR]okumuşlarından VE SİTEMİZDE [COLOR="red"] EN [/COLOR]ÇOK SEVDİKLERİMDEN |
--->: -->: --->: SitemiziN EnlerI
[QUOTE=altuntas58;225091]Sitemizin en kültürlülerinden biri
Sitemizin En güzel konularını acan Sitemizin En aktiflerinden sivassporala en çok içli dışlı olanlardan Sitemizin En beyefendilerinden Ve en güzel sitelerden birine sahip olan yiğido[/QUOTE] [B][COLOR="indigo"] Abi ben de senin için " Sitemizin Ağzından Bal Damlayanı " diyorum. Çok teşekkürler yorumların için. [/COLOR][/B] |
--->: SitemiziN EnlerI
[quote=YILDIZHAN;224955]bana da şey mi desek
Gerçi oyun kısmında şöyle yazıyor toplam 22 Oyunda en yüksek skor sahibi[/quote] gözlük kullaniyor olmalı ve takmamış olmalısın :D |
[QUOTE=sivaslifani;223987]Yazılarınızdan edindiğim izlenimlere göre
[B] En tarafsız Serd@r [/B][/QUOTE] [B]Demekki olduğum gibi görünebiliyorum! Sağolasın![/B] |
[B]Sitenin [/B]
En Babacanı Altundaş En Fanisi SivaslıFani En Eğlencelisi Razzce En İmamı Furkan En Katibi Leblebi82 En Fanatiği Serrrkan En Aktifi Serdar En Hazır cevabı Sivaslıgenç En Ablası Sweetgirl En Ladyisi SivasLady En Dediğim dediği Abircan En Dumanlısı Duman58 En Öğretmeni Güner En Feministi Banu58 En Keskini Xwst En Hızlısı SametYıldız En Fedakarı Mersoy En Olmazsa olmazı RüştüElmas En Gece Kuşu Albina58 En Aşığı Pirmahsuni En Yiğidosu Utkum58 En Fenerlisi Serkanka58 En Cicisi Züleyha1990 En Kimyacısı Ceylankimya En Düşüncelisi İ.yiğit [B]Şimdilik bu kadar,sitemizin enleri saymakla bitmez....[/B] |
[QUOTE=cahar;225117][B]Sitenin [/B]
En Babacanı Altundaş En Fanisi SivaslıFani En Eğlencelisi Razzce En İmamı Furkan En Katibi Leblebi82 En Fanatiği Serrrkan En Aktifi Serdar En Hazır cevabı Sivaslıgenç En Ablası Sweetgirl En Ladyisi SivasLady En Dediğim dediği Abircan En Dumanlısı Duman58 En Öğretmeni Güner En Feministi Banu58 En Keskini Xwst En Hızlısı SametYıldız En Fedakarı Mersoy En Olmazsa olmazı RüştüElmas En Gece Kuşu Albina58 En Aşığı Pirmahsuni En Yiğidosu Utkum58 En Fenerlisi Serkanka58 En Cicisi Züleyha1990 En Kimyacısı Ceylankimya En Düşüncelisi İ.yiğit [B]Şimdilik bu kadar,sitemizin enleri saymakla bitmez....[/B][/QUOTE] güzelmiş :D [B]en hızlısı samet yıldız [/B] teşekkürler |
teşekkürler arkadaşlarım ,
sivasın en güzelleri en yakışıklıları en delikanlıları ve yiğidoları en şairleri, en iyi hatipleri en imamları en atesitleri en solcuları en sağcıları en dincisi en muhafazakarı en inanmışı en açıkgözü en cini en safı en temizi hepsi burada bazan hepsinden biraz, bazan hepsine ters, bazan hepsine yakın bazan hepsinden 1000 ışık yılı uzak ama hep burada sivaslılarız |
SITENIN ENLERI.TUM SITEDE BULANAN SIVASLI KARDESLERIMDIR,ARKADASLARIMDIR.
[COLOR="Red"]SIVASLI OLMAK ZATEN BIR EN DIR YASASINNNNNN SIVAS YASASIN SIVASLIL[/COLOR]AR |
--->: -->: --->: SitemiziN EnlerI
[QUOTE=altuntas58;225092]Sitemizin [COLOR="Red"] EN [/COLOR]Büyük spor yorumcularından
Sitemizin[COLOR="red"] EN [/COLOR] büyük yiğidolarından Sitemizin [COLOR="red"] EN [/COLOR]idalistlerinden biri Sitemizin [COLOR="red"] En [/COLOR]ağır sivaslısı Sitemizin[COLOR="red"] EN [/COLOR]okumuşlarından VE SİTEMİZDE [COLOR="red"] EN [/COLOR]ÇOK SEVDİKLERİMDEN[/QUOTE] en abim benim teşekkür ederim, en yiğido abimizsin |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 18:35. |