![]() |
--->: LOKANTA ÇİÇEKÇİMİ OLUYOR?
BEN 95 ATATURK LISESI MEZUNUYUM,ALIBABANIN ORADAKI OKUL..kafa mahir BEHSAt,kara murat,BARIS;en yakindan tanidigim alevi arkadaslarim ve isimleri saysam sayfalara sigmiyacak cok alevi arkadaslarim oldu..ama hicbiri yemin ederim boylesine bazi seyleri baskalarina mal ederek kimseleri yargilamadilar,evet belki bende cok uzuldum keske olmasaydi o olaylar kim ister insanin ölmesini..ALLAH kimselere vermesin böyle olaylar,ama sunu diyim hep kardeslik ortami icerisinde lisemi bitirdim.ve herkesin saygi duydugu insan oldum..ÖNEMLI OLAN INSANIN KIME NE IBADET ETTIGIDIR ÖNEMLI OLAN SAYGI SEVGI ANLAYISTIR.KIMSE KIMSEYI TAHRIK ETMEZSE HICBIR SEY OLMAS. sivasimi COK OZLEDIMMMM GUZEL MEMLEKETIMIN GUZEL INSANLARII.. tsk ederim abircan guzel yazmissin AMA BANA GÖRE KIMSE KAFIR DEGILDIR, KAFIRIN BILE INANCI OLDUGUNU BILIYORUM,NE KAFIR OLMAK KOLAY AMA SEHIT OLMAK ÖYLE KOLAY DEGil TSK EDERIM
|
Bu güzel ve seviyeli tartışmalar beni mutlu etmiştir.Yani görünen şuki,Sivaslılarda birbirini yemeden seviyeli bir şekilde tartışabiliyormuş.Bu beni çok mutlu etti.Umarı bu seviye bu görünün düzgün ortam sürekli devam eder.
|
[QUOTE=leblebi82;222415][B][COLOR="Indigo"]Bu konuyu gündeme taşıyan Kültür Bakanı olacak adam durduk yere konuyu gündeme taşıyarak ortamı gerdi. Geçen Lokantacılar Odası Başkanı ile birlikteydim. Baya dertli idi. Yani madem orda lokantacı olmasını istemiyorsun ararsın valiyi sessiz sedasız halletmesini söylersin. Ama tekrar memleketimizi bu kötü hadise ile gündeme getiriyorsun. Akp'nin yeni politikası mı anlamadım. Orda müze açılmaya kalkılırsa tepkimiz çok ağır olur. Sessiz sedasız çiçekçilerini açsınlar. Bir daha da gündeme getirmesinler. Bu arada Sayın Genel Başkanımız Muhsin Yazıcıoğlu'nun görüşlerini de takip etmenizi tavsiye ederim. [/COLOR][/B][/QUOTE]
mUHSİN YAZICIOĞLUNUN GÖRÜŞLERİNİ TAKİP EDİP DE DEĞER VERİYORSAN VAY İNSANLIĞIN HALİNE,VAY KARDEŞLİĞİN HALİNE,VAY ORTAKCA PAYLAŞAN İNSANLARIN HALİNE,VAY SİVASIN VE SİVASLILARIN HALİNE. |
-->: --->: LOKANTA ÇİÇEKÇİMİ OLUYOR?
[QUOTE=abircan;222586]CHP'li Ateş: Madımak Anıt mezarlarına saldırı yapılıyor
CHP Ankara Milletvekili Yılmaz Ateş, İçişleri Bakanı Beşir Atalay’ın yanıtlaması istemiyle TBMM Başkanlığına sunduğu soru önergesinde, 2 Temmuz 1993 yılında Sivas Madımak Otelinde çıkan yangında hayatını kaybedenlerin Karşıyaka Mezarlığında bulunan anıt mezarlarına 1 ay içinde 2 defa saldırı yapıldığını belirterek, "Anıt mezarlara yapılan çirkin saldırı ile ilgili tespitler ve yapılan işlemler nelerdir? Olayların failleri tespit edilmiş midir? Yakalanan fail var mıdır?" diye sordu. Karşıyaka mezarlığında kaç güvenlik görevlisinin çalıştığını öğrenmek isteyen CHP’li Ateş, Bakan Atalay’a, "Anıt mezara yapılan saldırı sonrasında, Karşıyaka Mezarlık Müdürlüğüne başvuruda bulunan Pir Sultan Abdal Kültür Derneği yetkililerine, ’Mezarınızı siz kendiniz korumuyor musunuz?’ diyen yetkililer hakkında bir işlem yapılmış mıdır?" sorularını yöneltti. GençTürk Haber 18 Aralık 2007 12:22 MEZARLARINDADA RAHAT YOK MALESEF KAFA BOZUK OLDUKTAN SONRA BAKIN GÖRÜN HERYERDE SALDIRILIYOR, MALESEF MEZARDA BİLE RAHAT YOK[/QUOTE] Abircan kardeş,bugün mezarlara sahip çıkmayan zihniyet acaba,yarin kimbilir ne yapar?Diyecek bişey bulamıyorum.Umarım birileri bunlardan ders çıkarır ve gereği yapılır. |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 01:38. |