Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Anketler (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=166)
-   -   en çok hangi diziyi seviyorsunuz? (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=15614)

albina58 17.02.2008 22:57

--->: en çok hangi diziyi seviyorsunuz?

[QUOTE=adislibekir;234728]Dizilerde ne verilmek isteniyor ben anlamadım.Adamın altında 700 bin dolarlık araba sırtında italyan takım elbise kafasında poşu...? bune kelem bu ne turşu..Kadınlar cillop gibi arkadaş fıransız modasını sergiliyorlar ama konuşmalar biraz kırmanço biraz zaza biraz kürtçe isimler özenle seçilmiş dimağda kalacak kürt isimleri ellerinde birer tane kuru sıkı tabanca sıkarım lo diyerek yapılan kovalamaca,Beyler oyuna gelmeyelim bize bu yolla empoze edilmek istenen birşeyler var adamlar misyonunu tamamlıyor bizim gençlerimizde bunların taklitçisi gibi davranıyorlar.Bunların nesini seyredeyim ya çocuklarıma bu dizileri seyrettiripte ne yapacağını şaşırmış aptal durumunamı düşüreym.Ben seyretmiyorum benim evimde kimse yerli dizi seyretmiyor,Belgesller bize yetiyor.Arkadaşlar siz gine en iyisini seçin,seçinki reyting yapsın yenileri çekilsin.[/QUOTE]

Söylediklerinde sonuna kadar haklısınız,1980 sonrası başlayan kültür yozlaştırma politikasının bir başka yolu olarak dizileri kullanmaya aldılar,bunlardada özellikle kürt karakterleri kullanarak gitmek istedikjleri yol malum,diğer taraftan dizilerde gizli olarak vurgulanmak istenen noktada sonradan görme-elgördülük yaşam şeklini empoze ederek özellikle genç kızlarda kiminle evlenirsem köşe dönerim,erkeklerde ise kısa yoldan zengin olmayı vurgulayan bir amaç güdülmekte.

FurkaN 17.02.2008 23:10

-->: --->: en çok hangi diziyi seviyorsunuz?

[B][QUOTE=albina58;235374]Söylediklerinde sonuna kadar haklısınız,1980 sonrası başlayan kültür yozlaştırma politikasının bir başka yolu olarak dizileri kullanmaya aldılar,bunlardada özellikle kürt karakterleri kullanarak gitmek istedikjleri yol malum,diğer taraftan dizilerde gizli olarak vurgulanmak istenen noktada sonradan görme-elgördülük yaşam şeklini empoze ederek özellikle genç kızlarda kiminle evlenirsem köşe dönerim,erkeklerde ise kısa yoldan zengin olmayı vurgulayan bir amaç güdülmekte.[/QUOTE]

Olaya bu boyutundan bakarsak iş sadece dizilerde değil her şeyde karşımıza çıkıyor... Ulaşmak istedikleri hedef belli ve bu hedefe bizim medyamızda çanak tutmakta... Kültür yozlaşması had safhada yaşanmakta... Bugün her günümüz bilmem ne günleri ile dolu... Normal gün isimlerini unuttuk... 80 sonrasından itibaren köşe dönmek haksız kazanç mübah gösterildi... Para kazanda nasıl kazanırsan kazan önemli değil fikri artık yeni nesilde hakim... Önemli olan para... Ve dikkat ettiyseniz zenginlerde bu zaman diliminde türedi ve haliyle fakirken birden zengin olanlar sonradan görme oldular...

Anlatmak istediğim işin tamamen dizilere yıkılması yanlış bu bir uzun süreç ve dizilerde onun ürünü...[/B]

Ertugrul 18.02.2008 01:45

Televizyon ile pek alakam olmadığından dizide seyretmiyorum.Önceleri Şubat Soğu diye bir dizi vardı Stv de onu takip ederdim,oda gidince dımdızlak kaldık ortada dizisiz :D
Dizi olmasada Anında Görüntü Show Fox Tv de takip etmeye çalışıyorum,
amma o orkestranın değişmesi ne o öyle bııı :D

BAYPİPO 18.02.2008 02:57

[B][COLOR="Red"]Pek dizi seyretmiyorum ama eskiden trt de yayınlanan yedi numara diye bir dizi vardı onu kaçırmazdım...[/COLOR][/B]

Ertugrul 18.02.2008 03:09

[QUOTE=BAYPİPO;235389][B][COLOR="Red"]Pek dizi seyretmiyorum ama eskiden trt de yayınlanan yedi numara diye bir dizi vardı onu kaçırmazdım...[/COLOR][/B][/QUOTE]
Hahh işte dizi budur hemşerim,7 numara gibi dizi artık bulunmuyor yahu ne güzel
diziydi O,şimdi Flash tv de gündüz tekrarını veriyorlar muhteşem bir dizi yaf.

adislibekir 18.02.2008 08:28

Vefat...........................................................................? Türkiyenin Başı Sağolsun............................................? Tatlı kızımız Aysel GÜREL" Hakkın rahmetine kavuşmuştur.................................................................................................................................................................................................................................. ...Magazin seven arkadaşlarımızın başı sağolsu.

Ertugrul 18.02.2008 18:44

[QUOTE=albina58;235393]Maşallah dizi kolik olmuşsun.Her diziyi şıppadak biliyon.:D[/QUOTE]

Etme ağbi altı üstü 2 dene dizi dedim,
bunlarda yayından kalktı dizisiz kaldım :D

leblebi82 18.02.2008 20:05

[QUOTE=Semih;235157]hani o hapisdeler adini bilsem yazarim baktigimda yazarim ama onlar

hapis deler onu billiyorum.[/QUOTE]

[B][COLOR="Indigo"]Aman sen herhalde Deniz Gezmiş'e benzettin. Allah Korusun . [/COLOR][/B]:)

leblebi82 19.02.2008 22:22

[B][COLOR="Indigo"]Nasıl olmuş Kurtlar Vadisi birinci sıraya çıkmalı. Haydi arkadaşlar bastırın biraz.[/COLOR][/B] :)

leblebi82 20.02.2008 10:51

[B][COLOR="Indigo"]Yaprak Dökümü'nü de baya seyreden var demekki...[/COLOR][/B]

WEZ Format +2. ?uan Saat: 08:44.