![]() |
--->: HALISAHA MAÇINA VARMISINIZ?
Sivasta değilimki şu halısahada bende kendimi bir göstereydim
|
herkes futbolcu kesildi aga:) bilmiolarki karşılarında eski profesyonel var.inşallah birgün yaparız şu halısaha maçını.
|
güzel düşünülmüş bi aktivite
sivasta olsam kesin katılırdım ama sivastaki arkadaşlar biraz daha ilgi göstersin bu konuya |
Nerde bu Millet Nerde Sivas'lılar :D
İyimi Sivas'ta Sivas'lı Kalmamış :D:D Hadi Gardaşlar Nerdesiniz Kurun Şu takımı da Rezil etmeyin bizi elaleme :mad: |
-->: --->: HALISAHA MAÇINA VARMISINIZ?
[QUOTE=sonbahar5803;256376][B][COLOR="DarkOrchid"]altuntaş abi de sen takımı kurana kadar Sivas'tan ayrılır.
Takım hazır olur, bu sefer hakem olmazmış.[/COLOR][/B] :D[/QUOTE] [B]Evet benim sürem doluyor yapacaksanız şu macınızı bir an evvel yapın zamanım azaldı her an istanbula dönebilirim [/B] |
-->: --->: HALISAHA MAÇINA VARMISINIZ?
[QUOTE=altuntas58;256877][B]Evet benim sürem doluyor yapacaksanız şu macınızı bir an evvel yapın zamanım azaldı her an istanbula dönebilirim [/B][/QUOTE]
altuntaş abi hiç kimse katılmıyor ne yapalım... valla çok ümitliydim çok iyi olacaktı ama napalm.yalvaracak halimiz yok. |
-->: HALISAHA MAÇINA VARMISINIZ?
BEYLER BEN GELİRİM NERDE OLACAK BU MAÇ ACABA
EGER KABUL EDERSENİZ SİZLERLE OYNAMAYI İSTERİM |
[B]Slm kardesim bende varim, bende yaa gelecem yaklasik 15 temmuzda orda olacam ondan sonra burdan ayarlariz ben varim hali saha macina. :)[/B]
|
[B]bendeeeeee varımmmmmmmm
sağ kanadım sölüyüm[/B] |
[B]Yaza yaparsak yaksaik 15 temmuzdan 10 agustosa kadar ben varim o zamanlarda sivasta bulunmaktayim insallah. :)[/B]
_______________ |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 18:55. |