![]() |
Cevap: ŞEHİR İÇİ ULAŞIM VE KENT KART
arac numarasını biliyomuşun meğer kendisne niye sölemedin korktun mu yoksa gerçi bunda korkacak bişey yok seni yemez otobüscüler kendisinede söleyebilirsin demek ki korkuyosun
|
herşeye deniz baykal gibi muhalefet olma akıllı ol
|
umarım anlamışsındır
|
[QUOTE=hakiki_sivasli;383640]arkadaşım kimsin bilmiyorum ama ilk başta yazdığın ulan kelimesi sana yakışmıyooo heralde üniversiteokuyosun ama hala cahilsin terbiyesizlik yapma[/QUOTE]
....................:)...................... Üniversitede okuyorum,belki de öğretmenim,ya da esnaf,belki de işçi..Ne farkeder..Ama ne olursam olayım toplumun içinde bir meslakte özellikle genç bayanların sıkça kullandığı bir otobüste iğrenç kıyafetlerle,göğsümün yüzde 90'ını açarak hizmet vermiyorum.. |
Hem sen neden bu kadar tepki veriyorsun ki..Otobüs şöförü müsün?
Verdiğiniz hizmetin ne kadar kalitesiz olduğunun yüzünüze söylenmesinden rahatsız mı oldunuz? Kimden neden kokrayım ki? Ben her kuruma her birime gerek e-maille gerekse arayarak şikayetlerimi bildiriyorum.. Ama otobüs şöförlerinni "git kime şikayet edersen et" lafını duydukça şikayetlerimin boşa gideceğini anluıyorum.. |
[QUOTE=Yiğiter;382768]Bugün [B]üniversite[/B] hattında çalışan bir otobüsün şöförünü görünce resmen küçük dilimi yuttum,Sivaslılığımdan utandım,yazıklar olsun dedim..
Bir tane genç,dapdar bir badi giymiş,afedersiniz göğüs kıllarını apaçık birşekilde gösteren bir yakayla ,acayip bir top sakalla arabayı kullanıyordu..Yazıklar olsun..Ulan sizin kız kardeşiniz,eşiniz,dostunuz üniversitede okumuyor mu? Allah'ım bu ne cehalet! Sırf bu yüzden oyumu vermeyeceğim Ak partiye...Deli oldum resmen!![/QUOTE] AKP Mİ giydiriyor o adamı ? oyunu kime verirsen ver beni ilgilendirmez fakat tüm olumsuzlukları akp ye yuklemeye çalışmayın |
[QUOTE=Yiğiter;382768]Bugün [B]üniversite[/B] hattında çalışan bir otobüsün şöförünü görünce resmen küçük dilimi yuttum,Sivaslılığımdan utandım,yazıklar olsun dedim..
Bir tane genç,dapdar bir badi giymiş,afedersiniz göğüs kıllarını apaçık birşekilde gösteren bir yakayla ,acayip bir top sakalla arabayı kullanıyordu..Yazıklar olsun..Ulan sizin kız kardeşiniz,eşiniz,dostunuz üniversitede okumuyor mu? Allah'ım bu ne cehalet! Sırf bu yüzden oyumu vermeyeceğim Ak partiye...Deli oldum resmen!![/QUOTE] universitelerde tarif ettigin tiplerden milyonlarca var ben anlattıgın şöförü desteklemek ve savunmak adına konusmuyorum oyle insanlarıda hiç sevmıyorum... |
[QUOTE=HaKaaN;383691]AKP Mİ giydiriyor o adamı ? oyunu kime verirsen ver beni ilgilendirmez fakat tüm olumsuzlukları akp ye yuklemeye çalışmayın[/QUOTE]
Akp=Sami Aydın.. Sami Bey2in suçu yok mu yani bunun böyle başıboş olmasında!! |
[QUOTE=HaKaaN;383693]universitelerde tarif ettigin tiplerden milyonlarca var ben anlattıgın şöförü desteklemek ve savunmak adına konusmuyorum oyle insanlarıda hiç sevmıyorum...[/QUOTE]
Yahu şimdi ne alaka üniversitelerde var demek.. Onlardan rahatsız olmuyor mu sanki bayanlar..? Ancak mesela benim bir vatandaşa "ananı da al git demem le" başbakanın ya da herhangi bir siyasi partilinin demesi bir değildir..Aynı bunun gibi üniversiteli giyinebilir ama otobüs şöförü mesleği gereği giyinemez!! Ama bu bir otobüs şoförü ,ondan kaçamazsın mecbur yüzyüze geleceksin bu adamla..Üniversitelerde öyle giynen varsa giyinmeyen de bir sürü insan var..Ona saygınız olsun! |
yiğiter bırak senin gibiler yüzünden gelişmiyormuş sivas...sen geri dur da sivas gelişsin...
dışarıdan gelen,sivası bilmeyen tanımayan öğrencilerimizin bindiği güzergahta göğüs kıllarının ortada olduğu bir otobüs şoförünün sivası ve sivaslıyı çok iyi temsil ettiğini düşünüyorlar heralde sevgili heşehrilerim |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 11:10. |