![]() |
--->: 1. GELENEKSEL SİVASLİLAR.NET FUTBOL TURNUVASI
[B]ooo ayhan abi resimleri atana kadar
bu arada o nasıl bir resim yaa kimsenin yüzü çıkmamış :S ayrıca abdullah abi o golu attığın zaman düdük çalmıştı saymıyoruz o golü :D [/B] |
-->: --->: 1. GELENEKSEL SİVASLİLAR.NET FUTBOL TURNUVASI
[QUOTE=arikarinkuchi;289520][B]ooo ayhan abi resimleri atana kadar
bu arada o nasıl bir resim yaa kimsenin yüzü çıkmamış :S ayrıca abdullah abi o golu attığın zaman düdük çalmıştı saymıyoruz o golü :D [/B][/QUOTE] nasıl sayılmaz ama hakemde bizdendi hemde bizim kaleye geçti nasıl sayılmaz hakem saydı:D:D:D |
[B]olsun ben saymıyorum
ayrıca son dakikalarda benim kalecilik nasıldı :D hanıya hiç gol atamıyodunuzyaa :D [/B] |
-->: 1. GELENEKSEL SİVASLİLAR.NET FUTBOL TURNUVASI
valla adamın ben karşı takımın kalecisini çok begendim sendin galiba top girmiyo atıyoz kaleden dönüyo ama olsun biz yenmek yada yenilmek için gitmedik:D:D:D sadece tanışma amaçlı
:D:D:D |
ee resimler artık???????????????kim ilgileniyor...bu tavuğun velisi nerdeyse çıksın ortaya:D:D
|
[QUOTE=gürün_güzeli;289558]ee resimler artık???????????????kim ilgileniyor...bu tavuğun velisi nerdeyse çıksın ortaya:D:D[/QUOTE]
ayhan abi ilgileniyo oda yola çıktı şu sıralar yunan intandadır heralde:D:D:D:D |
ayhan abi de kim yahu:D ooooo çok beklicez desenize
|
[QUOTE=gürün_güzeli;289560]ayhan abi de kim yahu:D ooooo çok beklicez desenize[/QUOTE]
ayhan abi ayhan bayrak site yöneticidi yok fazla beklemeyiz inşallah yarın akşama kesin resimler var:D |
haa ayhan abii tmm yaa:Dözür inş akşama gelir bakalım iple çekeriz artıkın
|
[QUOTE=gürün_güzeli;289564]haa ayhan abii tmm yaa:Dözür inş akşama gelir bakalım iple çekeriz artıkın[/QUOTE]
siz iple çekin biz halatla bakalım hangisi daha çabuk gelcek:D:D:D |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 09:29. |