![]() |
--->: Evleneceğim insan
lk basta hayirlisi olsun
guzel olsun :) maddiyati onemli deyil:) |
Cevap: Evleneceğim insan
[QUOTE=gul-i_ahmer;312565]İSMİİ HATİCETULKUBRA VE ENTİ????[/QUOTE]
YA BURCUM! MİN EYNE ENTİ SİVAS?????? |
[QUOTE=gul-i_ahmer;312568]YA BURCUM!
MİN EYNE ENTİ SİVAS??????[/QUOTE] [FONT="Comic Sans MS"][B][CENTER][COLOR="Magenta"]Şükran Ya Sadıgıy neam min sivas :) neyse ilalel ligai inşAllah Fİ EMANİLLAH ;)[/COLOR][/CENTER][/B][/FONT] |
[QUOTE=burcum;312573][FONT="Comic Sans MS"][B][CENTER][COLOR="Magenta"]Şükran Ya Sadıgıy
neam min sivas :) neyse ilalel ligai inşAllah Fİ EMANİLLAH ;)[/COLOR][/CENTER][/B][/FONT][/QUOTE] TAMAM YA RUHİ... FİYEMANİLLAH MEASSELAME, MEASALHAYRI..:);) |
maddiyat istemem kendi ğazancım haricini eve sokmam dinine bağlı geleneklerimize uygun büyüğünü küçüğünü bilen içi dısı bir ruh ğüzelliği olan benle yaşadığını başasıyla paylaşmayan biri olsun ben ona dünyanın en büyü mutluluklarını yaşatırım
her şeyin HAYIRLISI |
-->: Evleneceğim insan
[B]arapça konuşmayın anlıyorum bak!!!:D[/B]
|
[B]İlk önce adam olsunda ben başka birşey istemiyorum.....[/B]
|
[B][QUOTE]Maddiyatı iyi olsun
Maneviyatı iyi olsun Hayırlısı olsun Üçü bir arada olsun. [/QUOTE] Elbette üçü bir arada evlenilecek insan bulmak çok zor,Belkide imkansız desek yeridir.Hayatımızda ya bir kere çıkar yada hiç.:)[/B] |
allaha korkusu olan hayirli birisi olsun...... INSANAN OLSUN....
allah kimsenin karsisina allahtan korkmayan ama müslümanim diyen birisini cikatmasin..... |
Karsi cinsten olsun, :) Akilli olsun, Dindar olsun ve güzel olsun, maddiyati ben hallederim.
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 17:30. |