Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Dünya ve Türkiye'den Haberler (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=202)
-   -   Adı Şeriat! Bu Fotoğraflara İyi Bakın! (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=20336)

tatli-dilli 25.08.2008 12:58

--->: Adı Şeriat! Bu Fotoğraflara İyi Bakın!

[QUOTE=yakamozz;300808]KPSS SORUSU
1)Yaptığı yorumlarda sürekli bir dalga geçme,aşağılama olan kendini diğer yorumculardan sürekli üstün gören, aşağılama kompleksine kapılmış kendini cemiyetinin savunucusu zanneden,terbiye bekçiliği yapan yorumları sürekli kışkırtma ve tahrik içeren site üyesi kimdir?

A)FATİH ÜREK
B)KUŞUM AYDIN
C)BÜLENT ERSOY
D)ERO
E)HEPSİ[/QUOTE]

alem adamsin ve tabiki allah iyiligini versin emi
ya ben D desem : ))

güleyşa_58 25.08.2008 13:07

[QUOTE=ero;300786][B][COLOR="Red"] sen boş konuş ma hidayete er felan sen erdin heralde...dedelerimiz hakkında doğru dürüst konuş ya da tek kelime etme..size bilgi verenleride biliyoruz...beyin yıkarlar...kızları kapatmaya çalışırlar..evden çıkma çalışma derler....kadınlara büyü-büyü bozma-okuma gibi faaliyetler yaptığını....onlardan yaptıkları karşında ne sapıklıklar yapan hocalar gördük...siz bunlardan öğrenin..biz dedelerimizden...SİZ DEDELERİMİZE KURBAN OLUN.... [/COLOR][/B][/QUOTE]

Arkadaşım neden çevrenizdekileri at gözlüklerinizi çıkararak incelemiyorsunuz. Kızları ikinci plana attıklarını söyleyerek sürekli kendinizi ön plana çıkarmaya çalışıyorsunuz. Ancak hiç kimse bir kızı dışarı çıkma, başını açma, okuma gibi cümlelerle engelleyemez. Bu ülkede herkes hür. İnsan içinden geldiği gibi davranmadıktan sonra zaten yapılan şeylerin de bir faydası olmaz. Ayrıca sen bu gibi ortamlarda çok bulunuyon galiba. Mübarek her şeyden haberdarsın. Sen de mi onlardansın yoksa? Ayrıca bir şeyler öğrenmek istiyorsan bence kendin rehberimiz Kur`an-ı Kerim`i tercih et derim. Sadece bir öneri... O mübarek dedelerini yorma...

yakamozz 25.08.2008 13:25

Arkadaşlar size biraz da yardımcı olmak için bir bilgi sorusu ekledim siteye:)Bazı arkadaşlarımız cevap verdiği için tşk ediyorum.Yalnız sorunun cevabını yarın açıklayacağım malum kpss sorusu:)Arkadaşlar bu arada sorum zor değil dimi:D

haythuyt 25.08.2008 13:52

1)Yaptığı yorumlarda sürekli bir dalga geçme,aşağılama olan kendini diğer yorumculardan sürekli üstün gören, aşağılama kompleksine kapılmış kendini cemiyetinin savunucusu zanneden,terbiye bekçiliği yapan yorumları sürekli kışkırtma ve tahrik içeren site üyesi kimdir?

A)FATİH ÜREK
B)KUŞUM AYDIN
C)BÜLENT ERSOY
D)ERO
E)HEPSİ[/QUOTE]

[B]ABİ FATİH ÜREKLE ERO ARASINDA KALDIM:rolleyes: HEMEN HEMEN IKISIDE AYNI OZELLIKLERI TASIYOR GIBI AMMAAAA BILMEMKI BI İPUCU VER HELEE:rolleyes:[/B]

LaEdri 25.08.2008 13:56

-->: --->: Adı Şeriat! Bu Fotoğraflara İyi Bakın!

[QUOTE=ero;300766][B] siz benim ne anlatmak istediğimi biliyosunuz ama işinize gelmiyor....şeriatın ansiklopedik tanımı alıntı yapmışsınız ............[/B][/QUOTE]
[B]
tamam.biz seni anlamıyoruz..sense şeriatın ansiklopedik tanımını bile anlamamakta diretiyorsun..ne için uğraşıyoz ki boşyere o vakit..sen oraya ben buraya..yoluna ,yoluma![/B]

ero 26.08.2008 11:13

A)FATİH ÜREK
B)KUŞUM AYDIN
C)BÜLENT ERSOY
D)ERO
E)HEPSİ[/QUOTE]

bak akıllı ol bi daha böylesi bi yazı görürsem napacağımı biliyorum neyse şimdilik sakinim..............SENİN AKIL SEVİYENE GÖRE Bİ SORU OLMUŞ.

ero 26.08.2008 11:16

[QUOTE=tatli-dilli;300801]arkadasim sen neden herkesi ayni kefeye koyuyorsun? sürekli bir suclama icindesin, madem bu tür düsünen insanlara karsisin ve yorumlarina elestri yapilmasini kaldiramiyorsun o halde burada bulunmaninda bir anlami yok degilmi? elestiri yapiyor isende saygili yap, ve verdigin tepkilerin aynisini geri aldiginda bunlari kabullenebilmektir olgun kislik. ama ne yazikki göremiyorum ben tüm bunlari.

ne bu ya sürekli bir dini katip karistirmalar dil uzatmaler herkesin inanci kendine! bu forumda neden sürekli dini konular acilip tartisilir anlamis degilim, haddinden fazla gerilmeye basliyorum. forum adi üstüne paylasim platformu amac eglenmek paylasmak, ama böyle sürekli evir cevir dini tartisip dil uzatmak degilki.[/QUOTE]

[QUOTE=tatli-dilli;300812]alem adamsin ve tabiki allah iyiligini versin emi
ya ben D desem : ))[/QUOTE]

[B]bn sizede cvp vermeyeceğim ne kadar basit biri olduğunuz güldüğünüz ve cvp verdiğiniz sorudan belli....lütfen bi daha böle yukarıdaki gibi nasihat vermeyin...siz zaten içindesiniz o yanlışın.....BN HİÇ Bİ ŞEKİLDE SAYGIMI KİMSYE YİTİRMEZKEN [COLOR="Red"]ADİCE BİR SORU VE ADİCE BİR CVP.....

AĞIR TAHRİK VAR....:mad::mad:

bn BÖLE ŞEYLER KULLANSAM BİRİ HAKKINDA BANLANMIŞTIM...DEMİ.....adalet yok..[/COLOR][/B]

MeLody58 26.08.2008 11:24

Ya varya bunu kim yaptıysa bu bayanlara Allah Belalarını versin yaa :(
şu görüntüye bak inan nasıl üzüldümmm böle bişi olabilirmi yaa bunu yapana sende dökecen kardeşim kezzabı anlasınn ne demek oldugunu çok kızıyorum yaa :S

tatli-dilli 26.08.2008 11:28

[QUOTE=ero;301229][B]bn sizede cvp vermeyeceğim ne kadar basit biri olduğunuz güldüğünüz ve cvp verdiğiniz sorudan belli....lütfen bi daha böle yukarıdaki gibi nasihat vermeyin...siz zaten içindesiniz o yanlışın.....BN HİÇ Bİ ŞEKİLDE SAYGIMI KİMSYE YİTİRMEZKEN [COLOR="Red"]ADİCE BİR SORU VE ADİCE BİR CVP.....

AĞIR TAHRİK VAR....:mad::mad:

bn BÖLE ŞEYLER KULLANSAM BİRİ HAKKINDA BANLANMIŞTIM...DEMİ.....adalet yok..[/COLOR][/B][/QUOTE]

bana cevap vermeyeceginizi söylemissiniz ama maalesef vermissiniz, bakin kendi oyununuza kendiniz geliyorsunuz. ben nasil bir yanlis icindeymisim? siz benim kadar dogru olunda bu size ömür boyu yeter. mesaj kirliligi yaratiyorsunuz farkinda bile degilsiniz. hadi ben basitim, da siz niye bukadar basitlesip benim kadar basit birine cevap veriyorsunuz? simdi siz benden daha basit bir konuma düsmedinizmi? D SIKKI diyorum sadece : )))

hic bir alakasi yok bunun basitlikle, ben sadece sorulan bir soruya cevap verdim gülebilirim elbette : )) hey yarabbim, görüslerinize saygim var benim hakkimda istediginizi söyleyebilirsiniz. ben ciddiye almam gereken insanlari ciddiye alirim, sizin gibi ciddiyetten mahsun insanlarla daha fazla da muhatap olmam. ortaligi karistirmak icin var gücünüzle caba sarfediyorsunuz buyrun ben mani olmayayim yolunuza devam edin...

CENGİZ58 26.08.2008 11:33

[QUOTE=SONMEZ;300367][B]iSTER DÜNYANIN HERHANGİ BİR YERİNDEN OLSUN;[/B]
[B]İSTERSE TÜRKİYE' DEN OLSUN...[/B]

[B]Hurafelerin, bidatların, cahilliklerin, yobazlıkların, şiddetin, zulmün, iğrençliklerin,[/B]
[B]pisliklerin, necasetlerin,...vs bütün bu sıfat ve fiillerin[/B]
[B]İslama ve hukukuna (şeriat=hukuk) mal edilmesini,[/B]
[B]yukarda saydığım sıfatların ve fiillerin aynısını yapmakla eşdeğer görüyorum...![/B][/QUOTE]

sönmez arkadaşımıza katılıyorum çok güzel tesbit yapmış çok güzel özetlemiş. aynen

WEZ Format +2. ?uan Saat: 17:20.