![]() |
--->: Halay Çekmesini bilmeyen Sivas lı Olamaz :)
ben akıncılar lı olduğum üçün bizim oralarda halay değilde horon derler giresun a çok yakın olduğumuz için....
halay değğilde horon biraz bilirim (halay çekmeyi bılende war az olsada ) |
-->: Halay Çekmesini bilmeyen Sivas lı Olamaz :)
ben beypınarlıyım hemen hemen tüm halayları bilir beypınarlılar kanımızdamı var ne:)
|
Bende halay başıyım genelde :)
|
gölovalı oldğuna göre doğal olarak yanıı... :D :)
|
[QUOTE=asitane3458;304201]gölovalı oldğuna göre doğal olarak yanıı... :D :)[/QUOTE]
[COLOR="Indigo"]Gölovalılar halayı iyi mi biliyolar :D[/COLOR] |
ben gürünlüyüm ve hlayların hepsini biliriz...yanlama,deliloy,ve şuan aklıma gelmeyen her halay diyebilirim............
|
OLAMAZ TABİİİİ:D:DVALLA BENDE ÇOK GÜZEL HALAY OYNARIM BENCE YANİ BU BENİM FİKRİM YANİ BEN SUŞEHRİLİYİM HELE HELE CINGILLIMI NE GÜZEL OYNARIM DİĞER OYUNLARIDA OYNAYABİLİRİM TABİİ;)
|
Cevap: Halay Çekmesini bilmeyen Sivas lı Olamaz :)
[COLOR="Red"]selam arkadaşlar ben uzun yıllar foklor ekibindeydim bütün halayları öğretebilirim sivas afyon bitlis vs....
beklerim[/COLOR] |
-->: --->: Halay Çekmesini bilmeyen Sivas lı Olamaz :)
[QUOTE=Esengül;301094][COLOR="Magenta"][CENTER][B]Makaram sarı bağlar
Kız söyler gelin ağlar Niye ben ölmüşmüyem Asyam karalar bağlar :D[/B][/CENTER][/COLOR][/QUOTE] büyükdüzün yolunda çantası var kolunda çekilmiyor nazında kara kaşlı sevdiğim büyük düz yaylamızın adı sözler bana ait bir oyun havası bestes,i var halay çekmeyi iyi bileninde şansı yok benim gibi düğünlerde nişanlarda asker giderken piknik şölenleride mahvoluyorum saatlerce halay tutmasam birileri gelip elime mendili tutuşturuyor hatırda kıramıyoruz anladığın gibi halay başında giderim hep |
-->: --->: Halay Çekmesini bilmeyen Sivas lı Olamaz :)
[QUOTE=NESLİ;304285]OLAMAZ TABİİİİ:D:DVALLA BENDE ÇOK GÜZEL HALAY OYNARIM BENCE YANİ BU BENİM FİKRİM YANİ BEN SUŞEHRİLİYİM HELE HELE CINGILLIMI NE GÜZEL OYNARIM DİĞER OYUNLARIDA OYNAYABİLİRİM TABİİ;)[/QUOTE]
dünya hali bana görede hiç değil ama sabreden derviş murada ermiş sabır gerek |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 14:12. |