![]() |
--->: -->: --->: İstanbul'da İftara Davet...
[QUOTE=Sweetgirl;302350][B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]Bayramda degil güzel kardesim :D
Bayrama iki gün kalasi o mac :) Allah'in izni ile bende gitmeyi düsünüyorum o maca ama bakalim biraz izin meselesi oldu :rolleyes: bu arada eminim bu iftar kesin güzel olur yeniden bi katilacaklari hatirlayalim [LEFT]1-) Recep Yüksel ve Ailesi 2-) Hakan Özpınar ve Ailesi 3-) Ömer Coşkun ve Ailesi 4-) Hakan Demirezen ve Ailesi 5-) Osman Günay 6-) Recep Oflaş 7-) Eyüphan Aydın 8-) Mustafa Parlak 9-) Murat Sarı ve Ailesi 10-) Mehmet Altuntaş 11-) Tolga Altuntaş 12-) Ali Beyde 13-) Bozkurt_1453 14-) Bülent Orbeyi 15-) NESLİ ve Ailesi 16-) Furkan 17-) svsyzr +1 [/LEFT][/COLOR][/CENTER][/I][/B][/QUOTE] [COLOR="DarkRed"][B][FONT="Comic Sans MS"] 1) Furkan Yaşar 2)İbrahim Yaşar 3)Ramazan Yaşar Anladığınız kadarı ile matematiğiniz :rolleyes:Mükemmel bu toplamayada bizi ekleyebilirmisiniz..?Rica etsem..:D[/FONT][/B][/COLOR] |
--->: İstanbul'da İftara Davet...
[B]1-) Recep Yüksel ve Ailesi
2-) Hakan Özpınar ve Ailesi 3-) Ömer Coşkun ve Ailesi 4-) Hakan Demirezen ve Ailesi 5-) Osman Günay 6-) Recep Oflaş 7-) Eyüphan Aydın 8-) Mustafa Parlak 9-) Murat Sarı ve Ailesi 10-) Mehmet Altuntaş 11-) Tolga Altuntaş 12-) Ali Beyde 13-) Bozkurt_1453 14-) Bülent Orbeyi 15-) NESLİ ve Ailesi 16-) Furkan 17-) svsyzr +1 18-) Furkan Yaşar 19-) İbrahim Yaşar 20-) Ramazan Yaşar 21-) Şaban Bayram[/B] |
[B]Listede yer alanların sayısı her geçen gün artıyor,
Tabiki herkesi yazmıyoruz ki Sivas organizasyonuna sürpriz olsun :D :D[/B] |
[B]Bİ AKSİLİK OLMAZSA BENDE GELİCEM İNŞALLAH. UZUN ZAMANDIR SİTEDEKİ ABİLERİMLE GÖRÜŞEMİYORUM. [/B]
|
[QUOTE=Kaptan-58;302567][B]Bİ AKSİLİK OLMAZSA BENDE GELİCEM İNŞALLAH. UZUN ZAMANDIR SİTEDEKİ ABİLERİMLE GÖRÜŞEMİYORUM. [/B][/QUOTE]
[B]Bak buna çok sevindim Kaptan, baya oldu görüşmeyeli :)[/B] |
[B]1-) Recep Yüksel ve Ailesi
2-) Hakan Özpınar ve Ailesi 3-) Ömer Coşkun ve Ailesi 4-) Hakan Demirezen ve Ailesi 5-) Osman Günay 6-) Recep Oflaş 7-) Eyüphan Aydın 8-) Mustafa Parlak 9-) Murat Sarı ve Ailesi 10-) Mehmet Altuntaş 11-) Tolga Altuntaş 12-) Ali Beyde 13-) Bozkurt_1453 14-) Bülent Orbeyi 15-) NESLİ ve Ailesi 16-) Furkan 17-) svsyzr +1 18-) Furkan Yaşar 19-) İbrahim Yaşar 20-) Ramazan Yaşar 21-) Şaban Bayram 22-) Kaptan-58 (Mustafa)[/B] |
ya bakıyorumda hep beyler var hiçmi bayanlardan gelevek olan yok ya:mad:ama olmazki bi dünya bayan arkadaşlarımız var hani nerdesinizz....
|
[QUOTE=NESLİ;302583]ya bakıyorumda hep beyler var hiçmi bayanlardan gelevek olan yok ya:mad:ama olmazki bi dünya bayan arkadaşlarımız var hani nerdesinizz....[/QUOTE]
[B]Ve ailesi şeklinde yazdıranlar eşleri ve çocuklarıyla birlikte katılacak. Ama dediğin gibi bireysel olarak ben katılırım diyen bayan sayısı çok az.[/B] |
evet bireysel olarak bayanlardan katılım az hani tanışırdık ya
|
-->: --->: -->: --->: İstanbul'da İftara Davet...
[QUOTE=Sweetgirl;302350][B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]Bayramda degil güzel kardesim :D
Bayrama iki gün kalasi o mac :) Allah'in izni ile bende gitmeyi düsünüyorum o maca ama bakalim biraz izin meselesi oldu :rolleyes: bu arada eminim bu iftar kesin güzel olur yeniden bi katilacaklari hatirlayalim [LEFT]1-) Recep Yüksel ve Ailesi 2-) Hakan Özpınar ve Ailesi 3-) Ömer Coşkun ve Ailesi 4-) Hakan Demirezen ve Ailesi 5-) Osman Günay 6-) Recep Oflaş 7-) Eyüphan Aydın 8-) Mustafa Parlak 9-) Murat Sarı ve Ailesi 10-) Mehmet Altuntaş 11-) Tolga Altuntaş 12-) Ali Beyde 13-) Bozkurt_1453 14-) Bülent Orbeyi 15-) NESLİ ve Ailesi 16-) Furkan 17-) svsyzr +1 [/LEFT][/COLOR][/CENTER][/I][/B][/QUOTE] [B]Bayram dediysek sende anla artık bayramdan önce olacağını :) Sana bir şey söyleyeyim mi sen yine gelemeyeceksin :)[/B] |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 06:48. |