![]() |
-->: Cevap: -->: Maklube Yemegi (tek geçerim)
[QUOTE=FurkaN;305772][B]Yapabilsem de yedirsem :) ayıp ediyon... Sen evinde götür yemekleri Oğuz'la ben ne çekiiyoz hiç sormuyon...:)[/B][/QUOTE]
[B]yapması çok kolay yahu..pirinç pilavını pişirmeyi bilirsin,et haşlamayı da bilirsin..oldu bu iş.. hem 4 yıl sonra evimizde bir ramazan geçireceğiz..onu da çok gör bari :)[/B] |
-->: Maklube Yemegi (tek geçerim)
[B]Harika bir yemek ceşidi olsada yesek emeğine sağlık [/B]
|
Cevap: -->: Cevap: -->: Maklube Yemegi (tek geçerim)
[QUOTE=Yiğiter;305824][B]yapması çok kolay yahu..pirinç pilavını pişirmeyi bilirsin,et haşlamayı da bilirsin..oldu bu iş..
hem 4 yıl sonra evimizde bir ramazan geçireceğiz..onu da çok gör bari :)[/B][/QUOTE] abi bu kadar kolay demek :) eee ne zaman yapıyorsun ona göre ayarlayalım kendimizi... |
--->: Maklube Yemegi (tek geçerim)
abı wallahı hazırlayın ggelmeyen ne olsun.... hatta pirinçle yoğurt benden walla hade bakalım gorelım sızı yapsın biri.(veya et farketmez )
|
offffffffff be goruntusu biLE güsellllllllllllllllllllllll :D
|
Cevap: --->: Maklube Yemegi (tek geçerim)
[QUOTE=asitane3458;305963]abı wallahı hazırlayın ggelmeyen ne olsun.... hatta pirinçle yoğurt benden walla hade bakalım gorelım sızı yapsın biri.(veya et farketmez )[/QUOTE]
gerçektende yapalım şu organizeyi ;) |
--->: Cevap: --->: Maklube Yemegi (tek geçerim)
[QUOTE=SEMİH-58;305988]gerçektende yapalım şu organizeyi ;)[/QUOTE]
walla yapalımda baba ben ıstanbuldayım sende buraya gelmeden once haber wer ıstanbulda olan uyelerımızede haber verırız ..bı alem yaparıs aartık ben buu konuda baya cıddıyım... |
Cevap: Maklube Yemegi (tek geçerim)
Maklube Ooo, tadı bir ayrı güzel, muhabbeti bi ayrı, içine saklanan zeytini bulanda o gün bulaşığını yıkar :D
|
aha bı tane daha maklube hastası... :D
|
maklube arap yemegi bildigim kadariyla, maklube kelime manasiylada arapcada ters cevirmek demek......
bu yemegi oyle herkes yapamaz, her evde cikmaz bu yemek bu yemegin icine biraz ihlas birazda uhuvvet otu atmak gerekir bunlarda her yerde bulunmaz ;) |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 18:16. |