![]() |
-->: --->: 2.GELENEKSEL HALISAHA ORGANİZASYONU!
[QUOTE=Svs_Crazy_58;321661][B][I]SerKan Abı Su qUnu Ve TarIhı BeLırLEyınde BızDe KenDımızı OnA qORe AyArLıYaLım...[/I][/B][/QUOTE]
[B]yiğidim bu pazar yapmayı düşünüyoruz.gündüz yapacaz %99.9 ihitmalle..! metropol halısaha yaparız yine.yarın gidip ayarlayacam sahayı.yarın kesin tarihi yazarım ayrı bir başlık altında! samet akifide ayarladım:)[/B] |
--->: -->: --->: 2.GELENEKSEL HALISAHA ORGANİZASYONU!
[QUOTE=serrrkan;320419][B]haythuyt iki eli kanda olsa gelir merak etme!
akifide msn den ayarlarım:) sen senin arkadaşlarını ayarla olm nidecen![/B][/QUOTE] babaa buyuksun tabı gelrım ne demek :D;) |
--->: -->: 2.GELENEKSEL HALISAHA ORGANİZASYONU!
[QUOTE=haythuyt;321585][B]
ULEN VARYAA BENI OYLE BI IKNA ETTINKIIIII ........... SEN GORURSUN ....:)[/B][/QUOTE] reis sen yoksan bende yokum :D:D geleceiğini bılıyom ya ondan :D |
--->: 2.GELENEKSEL HALISAHA ORGANİZASYONU!
[B]eee 4 kşi nolduu sahayı ayarlıyok da [/B]
|
-->: 2.GELENEKSEL HALISAHA ORGANİZASYONU!
[B]LEBLEBİ-82(TALHA)ABİMİZDE ORGANİZASYONUMUZA KATILACAK.KENDİSİNE TEŞEKKÜR EDİYORUZ... [/B][B]
[COLOR="Red"]1.SERRRKAN 2.ARİKARİNKUCHİ 3-HAYTHUYT 4.SUBARO58 5.GOKAHMET 6.AKİFEKER 7.SVS_CRAZY_58 8.ABDULLAH DUMAN 9-GFB34 10-FALÇATA 58 11-LEBLEBİ-82[/B][/COLOR] |
[B]son 3 kişii[/B]
[B]BU ORGANİZASYON KAÇMAZ!ELİNİZİ ÇABUK TUTUN KONTENJANLARIMIZ SINIRLIDIR:)[/B] |
Cevap: 2.GELENEKSEL HALISAHA ORGANİZASYONU!
[B]halısaha maçını [COLOR="Red"]26 ekim Pazar günü saat 3-4[/COLOR] arası yapmayı düşünüyoruz.
sizde düşüncelerinizi yazarsanız sevinirim.[/B] |
--->: 2.GELENEKSEL HALISAHA ORGANİZASYONU!
[B]Samet kardesımın ıstegıyle katılacagım halı saha macına[/B]
|
[B]HOŞGELDİN AHMETTURAN90![/B]
[B][COLOR="Red"]1.SERRRKAN 2.ARİKARİNKUCHİ 3-HAYTHUYT 4.SUBARO58 5.GOKAHMET 6.AKİFEKER 7.SVS_CRAZY_58 8.ABDULLAH DUMAN 9-GFB34 10-FALÇATA 58 11-LEBLEBİ-82 12- AhMeTTuRaN90 13-......... 14-..........[/COLOR][/B] |
[B]son 2 kişiiiiiiiii[/B]
______________________ |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 19:30. |