Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Anasayfa Haberler (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Kömür Yardımına Devam (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=23394)

ofgurleyuk78 03.01.2009 13:43

Cevap: Kömür Yardımına Devam

[QUOTE=sandalli;356478]Bak Seva senin sözlerine inaniyorum, ilk isim pazartesi kesin dönüs islemlerine baslayacagim, eger benim vatanimda burada sahip oldugum imkanlar varsa burada durmamin bir anlami yok. Ama bak ac kalirsam sorumlusu sensin, unutma.:)[/QUOTE]

Sakın inanma... Otur oturduğun yerde. Hiç değilse insan yerine konuluyorsun. Al ananı da git diyenin yok en azından..Ne imkanın dan bahsediyorsunuz. İşsizlik almış başını gidiyor. Türkiyedeki ailelerin yarısına yakını fakirlik yardımı alıyor. Daha da doğrusu burada insanlar korkudan konuşamıyorlar. Hakimlerin bile telefonu dinleniyor. Hiç bir devlet çalışanı bir başkasının yanında hükümet aleyhine laf söyleyemiyor, tenkit edemiyor. Üniversiteler almış başını gidiyor. Yani Kangal'ı bir Fino ya boğdurmaya çalışıyorlar. Yargı siyasallaşmış. Hakkımızı kim savunacak bilemiyoruz.Deniz Fenerleri her yerde artık, bu soygunları yapanlar, Üzmez gibi azgın tekeler Devlet himayesinde.Otur oturduğun yerde hemşerim sakın bir yanlışlık yapma. Sonuç olarak da bunların hiçbirisini de göremiyoruz ve bütün işleri Allah'a havale ediyoruz. Hamdolsun diyip oturuyoruz. Allah sana da kolaylık versin.

LaEdri 03.01.2009 13:52

[QUOTE=seva;356448]Enflasyondan haberiniz yok heralde TÜFE 10.06 ÜFE 8.11
Bürokratın Milletvekilinin Başbakanın Cumhurbaşkanının oğulları Ticaret yapmasınmı varmı böyle bir yasak el insaf
Bunların gelir gider defterlerini sizmi tutuyorsunuz
Kimse sizi salak yerine koymuyor onuda nerden çıkardınız sizde ticaret yapın sizde kazanın sizede böyle bir yasak yok[/QUOTE]

Enfalsyondan haberim var da senin nerede yaşadığından haberim yok,buna eminim.:)
Dedim ya adını bile duymadığın,duysan da dilinin teleffuz edemeyeceği tuhaf tuhaf, görsem ne olduğunu tanımlayamayacağım onlarca şeyi enflasyon sepetine koyup,bakın "ula enflasyon düşük çıktı " demek "ey milletim siz salaksınız " demektir.:)

Dünyanın hiçbiryerinde esnaflığa başladıktan çoook kısa bir süre sonra milyon dolar kar yapan tüccar yoktur..Esnaflık yapmasın demiyoruz ki,yasak da demiyoruz.Ama kısa sürede çok iş misali,kısa sürede çok kazanç ,hele hele yeni başlaımış biri için tuhaf ve tuhaf.:)

Arif Coşkun 03.01.2009 14:03

[quote=ofgurleyuk78;356522]Sakın inanma... Otur oturduğun yerde. Hiç değilse insan yerine konuluyorsun. Al ananı da git diyenin yok en azından..Ne imkanın dan bahsediyorsunuz. İşsizlik almış başını gidiyor. Türkiyedeki ailelerin yarısına yakını fakirlik yardımı alıyor. Daha da doğrusu burada insanlar korkudan konuşamıyorlar. Hakimlerin bile telefonu dinleniyor. Hiç bir devlet çalışanı bir başkasının yanında hükümet aleyhine laf söyleyemiyor, tenkit edemiyor. Üniversiteler almış başını gidiyor. Yani Kangal'ı bir Fino ya boğdurmaya çalışıyorlar. Yargı siyasallaşmış. Hakkımızı kim savunacak bilemiyoruz.Deniz Fenerleri her yerde artık, bu soygunları yapanlar, Üzmez gibi azgın tekeler Devlet himayesinde.Otur oturduğun yerde hemşerim sakın bir yanlışlık yapma. Sonuç olarak da bunların hiçbirisini de göremiyoruz ve bütün işleri Allah'a havale ediyoruz. Hamdolsun diyip oturuyoruz. Allah sana da kolaylık versin.[/quote]

Teşekkürler ofgurleyuk tam kapaklık olmuş.Emeğine kalemine sağlık.

gezgin_58 03.01.2009 14:05

komur yardımı deıl secımler yakın ya sadece rusvet baska bırsey deıl A partısıde B partısıdeaynı basa gelen kendı cebını dolduruyo

seva 03.01.2009 17:34

[QUOTE=arifcoskun;356474]Velevki o zaman açsın daha bu inat neden?[/QUOTE]

İnat etmiyorum gerçekleri söylüyorum neden aç olayım asgari ücretle geçiniyorum

seva 03.01.2009 17:36

[QUOTE=gezgin_58;356543]komur yardımı deıl secımler yakın ya sadece rusvet baska bırsey deıl A partısıde B partısıdeaynı basa gelen kendı cebını dolduruyo[/QUOTE]

Kömür yardımı 2003 yılında başladı halende devam ediyor

seva 03.01.2009 17:46

[QUOTE=ofgurleyuk78;356522]Sakın inanma... Otur oturduğun yerde. Hiç değilse insan yerine konuluyorsun. Al ananı da git diyenin yok en azından..Ne imkanın dan bahsediyorsunuz. İşsizlik almış başını gidiyor. Türkiyedeki ailelerin yarısına yakını fakirlik yardımı alıyor. Daha da doğrusu burada insanlar korkudan konuşamıyorlar. Hakimlerin bile telefonu dinleniyor. Hiç bir devlet çalışanı bir başkasının yanında hükümet aleyhine laf söyleyemiyor, tenkit edemiyor. Üniversiteler almış başını gidiyor. Yani Kangal'ı bir Fino ya boğdurmaya çalışıyorlar. Yargı siyasallaşmış. Hakkımızı kim savunacak bilemiyoruz.Deniz Fenerleri her yerde artık, bu soygunları yapanlar, Üzmez gibi azgın tekeler Devlet himayesinde.Otur oturduğun yerde hemşerim sakın bir yanlışlık yapma. Sonuç olarak da bunların hiçbirisini de göremiyoruz ve bütün işleri Allah'a havale ediyoruz. Hamdolsun diyip oturuyoruz. Allah sana da kolaylık versin.[/QUOTE]

Hangi devlet dairesine gittin de seni insan yerine koymadılar
Al ananıda git az bile kadrolu eylemcilere
İşsizlik sadec Türkiye de değil bütün ülkelerde var
Türkiye de okadarda çok değil yardım alan insanlar
Telefon dinlemek hakimlerin kararı ile oluyor varsa bir suç
Hükümet alyhine insanlar çatır çatır konuşuyor eleştiriyor yanlışları eleştirmek hepimizin sorumluluğudur
Ünüversiteler insanların kılık kıyafeti ile saçı sakalı ile başörtüsüyle uğraşıyor ama bundan sonra ilimle uğraşmaya başlayacaklar
Türk adaletine güvenin
Deniz fenerleri çoğalsın kimse yokmular çoğalsın İHH lar çoğalsın sadece bizim için değil dünya insanlığı içinde lazım bunlar gibi dernekler
Allah kahretsin Üzmez gibi insanları insanların duygularını sömüren Üzmezler kahrolsun
Büyük Türkiye emin adımlarla Kızılelmeya doğru yürüyor yürüyecekte

seva 03.01.2009 17:51

[QUOTE=Yiğiter;356529]Enfalsyondan haberim var da senin nerede yaşadığından haberim yok,buna eminim.:)
Dedim ya adını bile duymadığın,duysan da dilinin teleffuz edemeyeceği tuhaf tuhaf, görsem ne olduğunu tanımlayamayacağım onlarca şeyi enflasyon sepetine koyup,bakın "ula enflasyon düşük çıktı " demek "ey milletim siz salaksınız " demektir.:)

Dünyanın hiçbiryerinde esnaflığa başladıktan çoook kısa bir süre sonra milyon dolar kar yapan tüccar yoktur..Esnaflık yapmasın demiyoruz ki,yasak da demiyoruz.Ama kısa sürede çok iş misali,kısa sürede çok kazanç ,hele hele yeni başlaımış biri için tuhaf ve tuhaf.:)[/QUOTE]

Ben Türkiye de yaşıyorum
Adını bile duymadıgın telaffuz edemediğin tuhaf şeyler demekki bu ülkede varmış siz kendinizi koyabilirsiniz ama bu millet salak değil salakları nasıl 2002 de sandığa gömdülerse bunlarda başarısız olursa sandığa gömer bu salakları hiç endişe etme
Bu geliri elde edenlerin defterlerini sizmi tutuyorsunuz

seva 03.01.2009 17:54

[QUOTE=arifcoskun;356489]Aaaaaa bak darıldım sandallim şimdi sanaa(((
beni umutmuşun sevaya söyle lütfen,
Dört kişilik aileyiz kira, okul, vs. aylık giderimiz yaklaşık 1500 ytl serbest meslek işszilikten işyerimi kapatmak üzereyim ve ,işler şuan bitik gibi birşey,
Banada bir iş bulurmu acaba, yardımcı olsun lütfen buradan seva'ya sesleniyorum.[/QUOTE]

Devlet can suyu kredileri veriyor alın işlerinizi düzeltin hemde karşılıksız

çılgın_türk 03.01.2009 17:56

valla helal olsun seva tek başına herkesle savaşıyorsun herkese bi sözün var alkışlıyorum seni tebrik ediyorum ...

WEZ Format +2. ?uan Saat: 00:39.