![]() |
Cevap: Hadise Başarabilir Mi?
Bende teşekkür ederim. Yararlı olduğunu düşündüğüm düşüncelerinden dolayı. Seninle konuşmak benim için zevkti...İnsallah başka konularda da fikir alışverişinde bulunuruz :)
|
inşallah hocam saol........
|
[B][COLOR="DarkRed"]Müsik kendisi en alasi degil bence ancak Eurovidionda süper bir show yapmalari gerek yoksa sarkinin hic bir anlami yok - ama cok güzel bir show olmasi lazim ki insanlari büyülesin aynen sertab erenerin yaptigi gibi [/COLOR][/B]
Bende Evet Oyunu kullandim :) |
hadise bencede başarabilir.en azından ilk üçe girebilir.e kız güzel.ritim güzel.süper bir showda hazırlıycakmış.daha ne olsun.başarır başarır.
|
hadisee benim hemsom :D yildizelli.. eskiden cooook oynardik muhahaha :D
|
[B]Hadise bence çok başarılı olur [/B]
|
[B]İlk 5 .[/B]
|
Ben hadisenin bu yarismayi kazanacagina inaniyorum ve insallah kazanacak
|
arkadaslar iyi hoş güzelde bizm ülkemizi türkce ve bize uygun bi sarkıyla temsil etse iyi olmazmıydı. yinede basarılı allh yolunu acık etsin sarkıyı bile yazan bi yabancı yani en azından yabancıya ait olmasaydı.
|
[QUOTE=sivaslı kız dlk;366273]arkadaslar iyi hoş güzelde bizm ülkemizi türkce ve bize uygun bi sarkıyla temsil etse iyi olmazmıydı. yinede basarılı allh yolunu acık etsin sarkıyı bile yazan bi yabancı yani en azından yabancıya ait olmasaydı.[/QUOTE]
sıvaslı kız dlk bu yarısma uluslar arası ıngılızce olmasının sebebı de bu |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 23:05. |