![]() |
Cevap: Sivas'tan Canlı Yayın Atağı
slm tüm sivaslı hemşerilerime.
filistinde olanlar allahın bize bir işareti. allah hayırlısını versin. |
Aaa çok güzel tşkler :)
|
[QUOTE=Sivaslilar.Net;358530]
Çok mu memleket hasreti çekiyorsunuz? Bu hasretinizi bir nebze dindirecek olan bir haberimiz var… Uzaklardan sıla hasreti çekme zamanı artık bitti. Sivas Belediyesi şehir merkezine yerleştirdiği kameralar vasıtasıyla memleketimizi evlerinize konuk ediyor. [/QUOTE] Sağolasın ben İstanbul'da ikamet etmekteyim. Artık bundan sonra bakarım. Teşekkürler. |
yaa hemeşerilerim ben ben bu kameralardan izliyemiyorum .izlemek için tıklıyorım birine WİNDOWS yazılımını kopyası olup olmadığını doğrulayın diyor ben ne yapacam??...doğrula diyorum bu seferde WİNDOWS orjinal olmadığını için açmıyo....
|
ay süpeer ya.sonunda bende izliye bildimmm..ay canm sivasim ne güzell yaaa :)
|
ya bitane kamerada stadyuma koysalar ne hos olcakkk :D :D :D insallah oda oluurr :D
|
[B]Bu saatte carşıda hiç kimseler görünmüyor galiba havalar çok soğuk insanlar evlerinden işi olmadıkca cıkmıyorlar[/B]
|
Merhaba
Ben Taştan Akay: 1/01/1952 doğumluyum - Kavak köyünde doğudum. Okul ve iş hayatı nedenıyle Edırne-Uzunköprü ılcesınde ıkamet etmekteyım, hala tıcaret hayatım devam edıyor. Babam Ömer Akay (Karayakıplar sulalesi, Karabeğın oğluyum). Annem Hüsnıye Aslan ( Sarıklıgil sulalesıden). SIVASLI OLARAK SIVAS SPORA BAŞARILAR DILERIM. TÜM HEMŞERILERIME SELAMLAR VE SAYGILAR ... TAŞTAN AKAY e-maıl: [email]cavuslu.22@hotmail.com[/email] |
[B][COLOR="DarkOrange"]Sivasimm da kimsecikler yok geceleri.hergün bakiyorumda :) sessiz sakin ne güzel duruyor yahuu :)
bu kameralar cidden süper oldu ya.heleki gurbettekiler icin.canim sivasimmmm :)[/COLOR][/B] |
bir başkadır benim memleketim
|
WEZ Format +2. ?uan Saat: 05:04. |