![]() |
Cevap: Emaneti Geri Alma Zamanı Geldi...
[QUOTE=sivaslıy_igido;379630]gardaşlar inanın bu siyasetçilerden gına geldi isterdimki bu sitede de siyaset konuşulmasın sivasspor gibi şampiyonluga koşan bir takımımız var taraftar olarak takıma nasıl destek veriiz onu konuşalım SİVAS İÇİN DAHA HAYIRLI OLUR............RÜZGARIN...SERT...SUYUN...SOUK...YİGİDOLARIN...HARMAN OLDUGU...YERDENİM...GARDAŞ[/QUOTE]
Gardaş Sivasspor'a özel sitemizde var, istersen oraya da üye ol [url]www.sivasspor.com[/url] ;) |
[QUOTE=Cley;379628][B]abircan abi gelip de tahrik edici ,hakarete varan, kendi görüşünden olmayan kişileri aşağılayıcı mesajlar yazdığı sürece burda tartışma eksik olmaz. Herkes kendi kapısının önünü temizlerse hiçbiyerde pislik kalmaz...[/B][/QUOTE]
Gardaş bence yanlış anlamışsın abircan abinin yazdığını... Yağmacılardan bahsediyor, hırsızlardan bahsediyor, AKP'yi kullanıp rant sağlayanlardan bahsediyor bizlerin üzerimize alınmamıza gerek yok ki bence.... İlk okuduğumda bende şaştım kaldım ama dikkatli okuyunca sizlere, oy verenlere bir laf yok orada, birazda düşük cümleler var tam anlaşılmıyor, bence geldiğinde açıklık getirecektir sözlerine.... Eğer senin anladığın gibi bir anlamda söylediyse bende sonuna kadar ayıplarım abircan abiyi... Saygılar... |
[URL=http://img6.imageshack.us/my.php?image=296375.jpg][IMG]http://img6.imageshack.us/img6/2525/296375.jpg[/IMG][/URL]
[URL=http://g.imageshack.us/img6/296375.jpg/1/][IMG]http://img6.imageshack.us/img6/296375.jpg/1/w320.png[/IMG][/URL] |
[B]Bazı arkadaşlar site yanlı diye yakışmayan bir ifade de bulunmuşlar eger bu haber kapatılmadı ise demekki yanlı bir durum yok zaten öyle bir şeyin olmasıda münkün değil...
Her aday Sivas'ımızın adayıdır. İstisnasız hepsi ile aynı mesafede site yönetimi bu kadar seçkin kişilerden oluşan yönetime ve sadece gönül vererek hiç bir maddi beklentisi olmadan bu zorlu işi yapanlara az da olsa saygı duyalım lütfen...[/B] |
[QUOTE=besyo_cu;379642][B]Bazı arkadaşlar site yanlı diye yakışmayan bir ifade de bulunmuşlar eger bu haber kapatılmadı ise demekki yanlı bir durum yok zaten öyle bir şeyin olmasıda münkün değil...
Her aday Sivas'ımızın adayıdır. İstisnasız hepsi ile aynı mesafede site yönetimi bu kadar seçkin kişilerden oluşan yönetime ve sadece gönül vererek hiç bir maddi beklentisi olmadan bu zorlu işi yapanlara az da olsa saygı duyalım lütfen...[/B][/QUOTE] Saygıda sorun yok Osman Gardaşım, bizlerde elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışıyorum.... Ben artık gözden kaçmıştır diyerek konuyu kapatıyorum... Saygılar... |
[QUOTE=abircan;380076]o pislik lafını heralde bana söylemedin cley
yukarıdaki gevezelikleri gördükçe zihnin bulanmış olmalı, niye kışırttım biliyomusun herşeye nane molla yazanlar baktım akşam sabah chp yi günah keçisi görenler açılmış habere yarım gün geçmiş yorum yazan yok, haberi açan kıbrisli , sağolsun site yönetiminin tarafsızlığına hayranım, sadece kendi anlayışlarına açıklar başkası kaymakamın eşşeğinin ostruğu gibi geliyor bu ne eşitlik bu ne biçim tarafsızlık bu ne biçim akp demokrasisi ise yanlız bazıları hala afını seçememiş adam yok şuyum söyle aslanım böyle kaplanım diyende hırsızları savunuyor hala anlamadım o zaman nediye başka partinin mblemini taşıyıp, sloganını kullanıp ne diye başka partinin rklamını ypıyosun bu ne anlayış bu ne gevşeklik , bu ne ilkesizlik olmazki gardaşım ya olduğunuz gibi görünün yada göründüğünüz gibi olun kemiksiz olunmazki bu kadarda siyasette , fırıldaklığın alemi yok[/QUOTE] saygıyı elden bıraktıgın surece sen kaybetmeye mahkumsun abircan..... |
bakın demekki istenirse chp li içinde olumlu olumsuz görüş belirtilebiliyor
ama gel görki yemin etmiş gibi görmezden geliniyor bu ayıp, sizin keli getirip reklam yapıyosunuza bizim kel başkan adayımızın nesi var kel ise o da kel , eğitimse oda eğitimli, efendi ise o da efendi, bizimkinin tecrübesi ve yönetim yeteneği hepsini toplasan yinede katlar, efendi , dürüst , samimi çalışkan halka yakın, sorunlara vakıf, vizyonu olan bir insan, yorum yapmaya değmezmi |
[QUOTE=HaKaaN;380079]saygıyı elden bıraktıgın surece sen kaybetmeye mahkumsun abircan.....[/QUOTE]
hakan muhalif olmak suç değil, saygıyı ben elimden geldiğince gördüğümden fazlasını sunuyorum, istiyorumki medeni şartlar içinde farklı ideolojilerden de olsak, dünya görüşümüz farklı da olsa burada kardeşçe tartışalım, maksat bu, birbirimiden öğrenecek çok şeyimiz var, karşıt grupmuş gibi saflara ayrılsakta bunun yanlışlığını görüp birbirimize karşı önyargıları yıkmaya çalışıyorum, birbirimizi birbirimizin penceresinden bakıp değerlendirmeye davet ediyorum yani empati yeteneklerimizi geliştirelim istiyorum, sorunlarımız varsa bu en iyi n kolay toplumsal kesimlerin katmanların katılımıyla çözüm önerileriyle çözüleceğine inandığım için elimden geldiğince saygıyla bir seviye tutturmaya çalışıyorum, her yaştan her eğitimden insana ulaşmayah çalışarak yapıyorum bunu, yapmaya da devam edeceğim |
[QUOTE=abircan;380081]bakın demekki istenirse chp li içinde olumlu olumsuz görüş belirtilebiliyor
ama gel görki yemin etmiş gibi görmezden geliniyor bu ayıp, sizin keli getirip reklam yapıyosunuza bizim kel başkan adayımızın nesi var kel ise o da kel , eğitimse oda eğitimli, efendi ise o da efendi, bizimkinin tecrübesi ve yönetim yeteneği hepsini toplasan yinede katlar, efendi , dürüst , samimi çalışkan halka yakın, sorunlara vakıf, vizyonu olan bir insan, yorum yapmaya değmezmi[/QUOTE] neden degmesinki yapıyoruz bizlerde gereken yorumları kibrisli arkadaşımada tşkler ediyoruz bu knuyu buraya actıgı için ve rahatsızlıgını yerıne getırdıgı için fakat sen yorumlarında ki uslubunu degiştirmedigin surece bu konular da diger konular gıbı uzar gıder... |
[QUOTE=abircan;380087]hakan muhalif olmak suç değil, saygıyı ben elimden geldiğince gördüğümden fazlasını sunuyorum, istiyorumki medeni şartlar içinde farklı ideolojilerden de olsak, dünya görüşümüz farklı da olsa burada kardeşçe tartışalım, maksat bu, birbirimiden öğrenecek çok şeyimiz var, karşıt grupmuş gibi saflara ayrılsakta bunun yanlışlığını görüp birbirimize karşı önyargıları yıkmaya çalışıyorum, birbirimizi birbirimizin penceresinden bakıp değerlendirmeye davet ediyorum yani empati yeteneklerimizi geliştirelim istiyorum, sorunlarımız varsa bu en iyi n kolay toplumsal kesimlerin katmanların katılımıyla çözüm önerileriyle çözüleceğine inandığım için elimden geldiğince saygıyla bir seviye tutturmaya çalışıyorum, her yaştan her eğitimden insana ulaşmayah çalışarak yapıyorum bunu, yapmaya da devam edeceğim[/QUOTE]
abi gorusun ne olursa olsun beni ilgilendirmez aynısı senin içinde gecerli fakat sen cok sert sozler dile getırıyosun bunları bırakarak dahada uslublu dokunaklı ama sert olmayan dillerle konussan herkesle arandaki mesafeyi korusan ne kadar guzel olur dimi...neyse bundan sonra taş atmak yok kimseye şimdi ben senden özur diliyorum seni kıracak bir soz ettiysem kanaati sana bırakıyorum artık..... |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 10:53. |