Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Anasayfa Haberler (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Yerel Seçim Sonuçları (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=28187)

MeLody58 29.03.2009 21:57

Cevap: Yerel Seçim Sonuçları

[FONT="Comic Sans MS"][COLOR="black"][B] Şehrimiz Sivasa Hayırlı ugurlu olsun Allah Sivasımıza Daha Acılar Göstermesin Baskanımızın Mekanı Cennet olsun Geride kalanlara ömür ve kazasız belasız bir hayat geçirmeleri temennisiyle.. KALBİMİZDEN ASLA SİLİNMEYECEK.. [/B][/COLOR][/FONT]

LaEdri 29.03.2009 22:06

Sami Bey'e Sivas'a yaptığı güzel hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz,yeni başkanımız Doğan bey'e de sonsuz başarılar diliyoruz..

Artık kendisi Türkiye'nin en ağır sorumluluğa sahip belediye başkanı olmuştur..Bunun bilincinde olarak Sivas'a güzel hizmetler sunar inşallah!

ramazan_d 29.03.2009 22:20

sivaslı hemşerilerimize çok teşekkür ediyorum muhsin yazıcıoğlu hiç bir zaman gözü arkada kalmayacak onun davası bizim davamız olacak

duman58 29.03.2009 22:22

Suan itibariyle eski baskanimiz Sami AYDIN bey'e SIVASIMIZA yapmis oldugu guzel hizmetlerinden dolayi tesekkurlerimizi sunarak yeni baskanimiz Dogan URGUP bey'e ve en onemlisi SIVASIMIZA hayirli olsun.Dogan bey almis oldugu sorumlulugun farkinda oldugu surece SIVAS icin hersey guzel olacaktir.

Tekrardan canimiz baskanimiz MUHSIN YAZICIOGLU'na ve onunla beraber hakkin rahmetine kavusan dava arkadaslarina ALLAH'tan rahmet;kederli ailesine sabirlar diliyoruz.

aşıkNoksani 29.03.2009 22:23

herkesin kafasındaki düşünce şu......ÖNCE BBP VE MUHSIN YAZIOGLU NA ÖVGÜLER...SONRA NASLSA BARAJI GECEMEYECEK...OYUMUZ BOSUNA GIDECEK...EN IYISI KAZANACAK OLANA WERELIM.......genel secımler oncesı dolastıgım 5 il deki farklı farklı ınsanlardan duydugum cumle buydu.....MALESEF.....ben BBP nın iktidara ALTERNATIF TEK PARTI OLDUGUNU DUSUNUYORDUM...bundan snra nasl bır seyir izlenır bılemıyorum....AMA ONCELIKLE INSANLARIMIZIN BU TARZ DAYANAKSIZ DUSUNCELERDEN KURTARILMASI GEREKIYOR.....

lokman 29.03.2009 23:32

Allah rahmet eylesin Muhsin başkana. ama bu durumun sandıga yansımasına karşıyım. gercekten hak ettigi icinmi kazandi bbpnin adayi. sami aydının hizmetleri güzeldi. sivas köylükten cikmisti. umarim vefa borcu olarak verdigimiz oylar bizi pişman etmez. Gelen başkan umarım sivasa yakışır. sıradan bi başkan gibi sadece asvalt için çalışmak yerine gelişen bi sivas için çalışmasını diliyorum. sivasın pişman olmaması dileğiyle saygılarımla

seva 29.03.2009 23:42

yeni başkanımız Doğan bey'e de sonsuz başarılar diliyoruz Sivasada hayırlı olsun..

barikat58 29.03.2009 23:59

yeni başkanlar yeni görünüm getirsin her yenilik sivasımıza hayır getirsin

HaZaN 30.03.2009 10:46

[QUOTE=SAWAS;393120]Güzel sonuc ama ne olurdu Rahmetli sağ iken su verdiginiz destegi verseydiniz ey Sivas halkııı...[/QUOTE]

[B][I]Sağ iken kıymet bilinmiyor öldükten sonra çok kıymet biliyoruz ama boşşş keşke her şey zamanında böyle olsaydı nolurdu.

Yeni başkan ve ekibini tebrik ediyor ve Hayırlı olsun diyorum.[/I][/B]

sinan-58 30.03.2009 10:50

malesef yine elimizdekini kaybettikten sonra değerini anladık ama artık çok geç artık başkan yok çok istediği sivas belediyesini aldığını malesef göremedi keşke bu seçim sonuçları muhsin başkan varkende olsaydı

WEZ Format +2. ?uan Saat: 01:12.