Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Diğer Konular (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=34)
-   -   Başınıza gelen en kötü şey nedir??? (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=28897)

58_SEMİH_58 22.05.2009 18:28

Cevap: Başınıza gelen en kötü şey nedir???

[QUOTE=sivaslı fd;413520]Eee elin işte gözün oynaşta olursa öyle olur işte (yani bisiklet kullanırken yüksek sesle müziği kastediyorum ha):D :D :D Valla bence spordan iyisi ve rahatı yok spordan şaşmayacaksın ama oda herzaman giyilmiyor işte... :)[/QUOTE]
[B]Yaa tmm artık kapatsak su bisiklet mevzusunu :) :D[/B]

sivaslı fd 22.05.2009 18:32

[QUOTE=heartache58;413533]evet düğünler var yaz geldi.e artık yasımda küçük değil alışmaya calısıyorum klasık takılmaya:D.spordan vazgecılırmı:D[/QUOTE]

oh oh klasikleri ayağına takıp şıkır şıkır oynarsın artık düğünlerde... Ne güzel

musa ergüt 22.05.2009 18:37

ablam yanıma geldi :D

sivaslı fd 22.05.2009 18:45

[QUOTE=musa ergüt;413538]ablam yanıma geldi :D[/QUOTE]

aaaa ablan bunu duysa benim kadar başına taş düşsün derdi heralde :D :D :D

ayten58 22.05.2009 19:02

durun bende anlatayım uşagoğlum bir yaşındakene yere yatak seriyordumki oğlum yatağın altında kalmış ben yana döne çocuğu arıyorum sonra döşek kıpraşmaya başaldı babası döşeği aldıki altında oturuyor çok korkmuştum bence bu trajı komik oldu galiba dimi daha acı şeyler yazmak istemedim biraz gülün istedim

sivaslı fd 22.05.2009 19:09

[QUOTE=guldane;413554]durun bende anlatayım uşagoğlum bir yaşındakene yere yatak seriyordumki oğlum yatağın altında kalmış ben yana döne çocuğu arıyorum sonra döşek kıpraşmaya başaldı babası döşeği aldıki altında oturuyor çok korkmuştum bence bu trajı komik oldu galiba dimi daha acı şeyler yazmak istemedim biraz gülün istedim[/QUOTE]

gerçekten öyle ama o an için senin yüreğin yanmıştır...

izmirliyiğido 22.05.2009 19:18

güççükken bi dene itin beni peşlemesiydi ama artık o itlerden korkmuyom...

sevdagülü 22.05.2009 22:43

[quote=musa ergüt;413538]ablam yanıma geldi :D[/quote]

duymadım ama gördüm musa :mad:

Klimasuyu 22.05.2009 23:00

[QUOTE=HaZaN;409233][B][I]Bende hiç unutmuyorum pamuk diye bir kedimiz vardı tabaktaki yemeğe uzanmıştı; ablam ayağındaki terlikle bir vurmada öldürmüştü çok ağlamış ve ablamla kavga etmeştim.[/I][/B][/QUOTE]

ablanda çok vizdasızmış...:D

Salim58 23.05.2009 12:59

bu gece başıma gelen kimsenin başına gelmesin gece saat 2/30 bi kalktım rüyaymış arabamı çalmışlar camdan baktım duruyor iki saat uyyamadım

WEZ Format +2. ?uan Saat: 13:31.