![]() |
Cevap: abdullatif şener partisini kurdu
[QUOTE=]H_Turan;415582]Muhsin Baskanın Birşey Sivasa Yapmadığını Yazmışlar Muhsin Başkan Tam yetkiyle seçilmediki yapsın Bağımsızdı O halde bile yararı dokundu abdullatif şener ise Bakan ve başbakan yardımcılığı yaptı tabiki hizmeti daha fazla olur ama Muhsin başkan daha üst yerlere gelseydi onunki daha başka Olacağına inanıyorum.[/QUOTE ]....................
bu iştee........................... |
[QUOTE=H_Turan;415582]Muhsin Baskanın Birşey Sivasa Yapmadığını Yazmışlar Muhsin Başkan Tam yetkiyle seçilmediki yapsın Bağımsızdı O halde bile yararı dokundu abdullatif şener ise Bakan ve başbakan yardımcılığı yaptı tabiki hizmeti daha fazla olur ama Muhsin başkan daha üst yerlere gelseydi onunki daha başka Olacağına inanıyorum.[/QUOTE]
[B]Biz de bunu söylüyoruz. Yapmadı ile yapamadı farklı şeyler. Yetkisi olsaydı o da çok şeyler yapardı Sivasa. Ama sadece milletvekiliydi.[/B] |
[QUOTE=H_Turan;415582]Muhsin Baskanın Birşey Sivasa Yapmadığını Yazmışlar Muhsin Başkan Tam yetkiyle seçilmediki yapsın Bağımsızdı O halde bile yararı dokundu abdullatif şener ise Bakan ve başbakan yardımcılığı yaptı tabiki hizmeti daha fazla olur ama Muhsin başkan daha üst yerlere gelseydi onunki daha başka Olacağına inanıyorum.[/QUOTE]
Merhumun Sivas sevgisini tartışmıyoruz bile.. Şener'in geldiği mevkilere o gelseydi belki daha çok hizmet ederdi,onu da bilemiyoruz.. Şener o mevkilere geldi ve bunu da Sivas lehine çok iyi kullandı..Bunu kimse inkar edemez.. |
ŞENER*in partisi hayırlı uğurlu olsun AK partinin oylarını böler...:)
|
şener kredisini çoktan tüketti siyasette kendine bir yer bulabiceğni düşünmüyorum.
|
[B][COLOR=black]Hayırlı uğurlu olsun memleketimizden birisinin parti kurması hoş güzelde bu adamın başbakan yardımcısı olduğu dönemide biliyoruz [COLOR=green]sivas*a bir faydasını görmedik[/COLOR] seçimden seçime gelir oy toplar sonra bi daha sivas*a uğramazdı[/COLOR][COLOR=darkred]...[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred](metin sivasa bir faydası olmamıştır diyor)[/COLOR][/B] [COLOR=black][B]-evet [COLOR=green]sivas*ta yaşamadığım doğru[/COLOR] ama sivas*tan kopmuş değilim ailem orda, A.ŞENER Sivas*a yardım yaptı diyenlerede ilk kez şimdi burda rastladım oda ilginç değil mi?[/B] [B]ikinci bir husus tüm sivaslılar derken rahmetli M.YAZICIOĞLU da bunlara dahil mi?[/B][/COLOR] [B][COLOR=darkred](sivasa faydası yok diyen metin sivastan bi haber :D sivasta bile yaşamıyor)[/COLOR][/B] [COLOR=black][B]-siz A.ŞENER*in Sivas*a yapyığı bir kaç yardım iş söyleyebilirmisiniz...[/B][/COLOR] [COLOR=black][B][COLOR=darkred](kendisine muhsin yazıcıoglunu bir kaç icraatını söylemesini isteyenlere muhsin yazıcıoglundanda bi haber oldugu için siz a.latif şenerin icraatını söyleyin diyerek falso yapıyor)[/COLOR][/B][/COLOR] [COLOR=black][COLOR=darkred][COLOR=black][B]-ŞENER*in partisi hayırlı uğurlu olsun AK partinin oylarını böler...[/B][/COLOR][/COLOR][/COLOR] [COLOR=black][COLOR=darkred][B][COLOR=darkred](ve metinin en son ekledigi yorum ak partinin oylarını böler diyerek yeni bir dala gecmiş :D)[/COLOR][/B][/COLOR][/COLOR] [COLOR=black][COLOR=darkred][B][COLOR=green]kusura bakma metin sen tam bir çelişkisin :D bjk li metin nickiyle dolaştıgın günler var birde.birde banlandıktan sonra başka nick alınca yorumlarının sonuna bjkli yazman var.sen önce icinde sivaslı ol içinde sivası sev ondan sonra sivasa sivaslıya yorum yap:rolleyes:[/COLOR][/B] [/COLOR][/COLOR] |
BAŞARILAR DİLİYORUM HEMŞEHRİMİZE
|
hayırlı uğurlu olsun.ben yolununaçık olacağına inanıyorum..ak partide çok sesliliği dile getirdi ama tutunamadı.. bakalım inşallah kaybolup gitmez...
|
Abdullatif Şener'in aklıma gelen birkaç icraati:
- Türkiye'nin sayılı [U]havaalan[/U]larından birinin Sivas' kazandırılması, - [U]Taşlıdere[/U] yolu gibi trilyonlar harcanan, yapılması çok zor olan bir yolun ve Sivas'ı diğer illere bağlayan yolların yapımı (Sivas, Türkiye'de çift şeritli yolların yapılıp bitirildiği 2. şehir) - Orta Anadolu'nun en büyük [U]Arkeoloji müzesi[/U], - [U]Yeşil Sivas[/U] projesiyle, Sivas Türkiye'nin en fazla fidan dikilen şehri, - [U]Teşvikler[/U]den Sivas'ın da yararlanması, -[U] Sivasspor[/U]'a yapılan yardımlar, - [U]Belediye[/U]'ye yapılan yardımlar, - Bazı [U]bölge müdürlükleri[/U]nin açılması, Şuanda hatırladıklarım. Bundan daha fazlası olduğunu da biliyorum. Kimseyi aşağı çekip kimseyi yukarı çıkarmaya gerek yok. Hepsi bizim evladımız. Hepsi hemşehrimiz. Sivas'a bir çivi çakandan Allah razı olsun. Bu rızayı yıllarca göstermeyip, kuru çekişmelerle uğraştığımızdan bir yere gelemiyoruz. Lütfen birlik olalım. Ortak noktamız Sivas olsun. Saygılarımla... |
sayın apdulatif şener ne haksızlık yapmışta siyasete kendini bitirmiş acaba
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 05:43. |