Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Dünya ve Türkiye'den Haberler (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=202)
-   -   İki duble rakı haram değil! (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=29472)

barikat58 09.06.2009 13:26

Cevap: İki duble rakı haram değil!

[quote=H_Turan;424923]Yazmıyacağım Diyenlerde Yazıyor Tartışmak İyidir Niye Korkuyorsunuzki :)[/quote]

mehmet ali birand.............32.gün
ali kırca....................siyaset meydanı
ugur dündar................arena

3 önemli haberci ve programları orda tartışabilirsin birde abbasla genc bakış var o en ideali :)

H_Turan 09.06.2009 13:29

[QUOTE=barikat58;424925]mehmet ali birand.............32.gün
ali kırca....................siyaset meydanı
ugur dündar................arena

3 önemli haberci ve programları orda tartışabilirsin birde abbasla genc bakış var o en ideali :)[/QUOTE]

O saydığın Tartışma Programlarını Sevmiyorum.

Başka yokmu:D

barikat58 09.06.2009 13:31

[quote=H_Turan;424926]O saydığın Tartışma Programlarını Sevmiyorum.

Başka yokmu:D[/quote]

gitsende seni koymazlar zaten :D :D sebebini sorma :rolleyes:

HARBİKIZ 09.06.2009 13:32

[quote=Cley;424877][B]İçkinin haram oldugunu bilmeyen mi var. 2 dublesi haram değilmiş filan. Kendin inanıyor musun buna HARBİKIZ. Kendinin de inanmadığı şeyi konu olarak açıyorsan bu saçmadır işte.[/B][/quote]arkadaşım siz konuyu ve beni tam olarak anlayamadınız herhalde lütfen bir kere daha okurmusunuz,konu açmakla benim inanıp inanmamam arasında ne gibi bir bağlantı kuruyorsunuz hiç anlamış değilim. adamlar çıkmış tv de konuşmuş basına aksetmiş biz de burada verdik ne var bunda anlamış değilim.verdiğim bir haberde illaki bir tarafı mı tutmam gerekir.ayrıca site yöneticiliği yok bu konu hoşuma gitmedi saçma deme makamı değildir ki... benim asıl ilgi alanım yazılım program güvenlik konuları onlarla ilgili konu açsam kaç kişiyi ilgilendirir ki. bakın ne güzel site de hareketlenme var herkes fikrini beyan ediyor güzel bir forum ortamı oluşuyor. ne dersiniz böyle bir forum daha kaliteli ve bağımlı yapmaz mı .........

ErdalGüler 09.06.2009 13:42

[B]Haramın azı çoğu, ölçüsü olmaz. Haram demek [FONT=Trebuchet MS]Sözlükte, yasaklama, mahrum etme anlamlarına gelir yani haram demek yasak demektir. İçkiyi Allah(c.c.) kitabında açık bir şekilde yasaklamıştır. Müslüman olarak görevimiz Allah(c.c.)'ın yasaklarına uymak emirlerini yapmaktır. Kuran'da içkinin faydalarının olduğuda belirtiliyor, ancak zararları daha fazla olduğu için tamamen yasaklanmıştır deniyor. Haram olan bir şeyin kısmen helal olarak gösterilmeye çalışılması ne kadarda üzücü bir durumdur. Fetva vermek ve ona göre insanları yanlış yönde yönlendirmek çok büyük bir günahtır. O kadar insanın yanlışa gitmesine sebep olmak çok büyük bir elemdir. Bu durumda zinanında belirli halleri helaldir diye söylenebileceği unutulmamalıdır. Yani insanların yanlışları kitaba uydurulmaz. Ne yazık ki haram olan şeyleri yapıp sonrada aslında bu helaldir denilmesine o kadar çok kişinin ihtiyacı varki, işte böyler insanlarda bu yüzden bu kadar rahat konuşabiliyorlar. Çok yazık koskoca profesör olmuş ama daha haramı helali bilmiyor daha ne diyeyim...[/FONT][/B]
[FONT=Trebuchet MS][/FONT]
[B][FONT=Trebuchet MS]Şunu sakın unutmayalım ki Allah'ın koyduğu kurallar ile sınırlar kesin ve nettir. insanların şu anki yaşamlarına göre uyarlanamaz. İnsanlar yaşamlarını Allah(c.c) 'ın kurallarına göre uygularlar.[/FONT]
[/B]

titizyiğido 09.06.2009 14:03

yaşar nuri öztürk ün sahte cinci hocalardan bir farkı yok............cinci hocalarda bol keseden sallıyo buda..............bence bu herifi sahtekarlıktan içeri atmalı...........

Arif Coşkun 09.06.2009 14:10

[quote=HARBİKIZ;424928]arkadaşım siz konuyu ve beni tam olarak anlayamadınız herhalde lütfen bir kere daha okurmusunuz,konu açmakla benim inanıp inanmamam arasında ne gibi bir bağlantı kuruyorsunuz hiç anlamış değilim. adamlar çıkmış tv de konuşmuş basına aksetmiş biz de burada verdik ne var bunda anlamış değilim.verdiğim bir haberde illaki bir tarafı mı tutmam gerekir.ayrıca site yöneticiliği yok bu konu hoşuma gitmedi saçma deme makamı değildir ki... benim asıl ilgi alanım yazılım program güvenlik konuları onlarla ilgili konu açsam kaç kişiyi ilgilendirir ki. bakın ne güzel site de hareketlenme var herkes fikrini beyan ediyor güzel bir forum ortamı oluşuyor. ne dersiniz böyle bir forum daha kaliteli ve bağımlı yapmaz mı .........[/quote]

Buarada size katılyorum haraketlilik. Evet bunu inkar edemeyiz. Şu konuyu açabilirsin şunu açamazsın deme gibi bir dayatmamızda söz konusu olamaz zaten.
Hakaret, küfür, aşağılayıcı konular açılmadığı sürece, görüş alış verişi olacak tüm konular tabiki tartışılabilir. Ancak seviye, karşı fikire saygı hoşgörü ortamı içerisinde olmalıdır. Bunlarıda hep beraber dikkate alalım lütfen...

LaEdri 09.06.2009 16:35

Yaşar Nuri'nin yorumları buraya konu olarak açılmayı haketmiyor diye düşünüyorum..

altuntas58 09.06.2009 17:32

[QUOTE=HARBİKIZ;424928]arkadaşım siz konuyu ve beni tam olarak anlayamadınız herhalde lütfen bir kere daha okurmusunuz,konu açmakla benim inanıp inanmamam arasında ne gibi bir bağlantı kuruyorsunuz hiç anlamış değilim. adamlar çıkmış tv de konuşmuş basına aksetmiş biz de burada verdik ne var bunda anlamış değilim.verdiğim bir haberde illaki bir tarafı mı tutmam gerekir.ayrıca site yöneticiliği yok bu konu hoşuma gitmedi saçma deme makamı değildir ki... benim asıl ilgi alanım yazılım program güvenlik konuları onlarla ilgili konu açsam kaç kişiyi ilgilendirir ki. bakın ne güzel site de hareketlenme var herkes fikrini beyan ediyor güzel bir forum ortamı oluşuyor. ne dersiniz böyle bir forum daha kaliteli ve bağımlı yapmaz mı .........[/QUOTE]

[B]Seviyeli bir tartışma olduğu müddetce hiç kimsenin görüşünü belirmesinde bir sakınca görmüyorum bende bu konuda Size katılıyorum [/B]

besyo_cu 09.06.2009 17:38

[B]Sitemizin daha güzel bir site haline gelmesi için farklı görüşlerin ve farklı haberlerin yer alması gerektiğine inanıyorum...

Ancak sitemizin dokusunu bozmuyacak [url]www.sivaslilar.net[/url] temasına uygun haberler olmalı yani ya Sivas ile alakalı yada Türkiye genelinde etki eden önemli haberlere yer verilmeli diye düşünüyorum...

Bu açıdan da yöneticimiz Cley e katılıyorum...[/B]

WEZ Format +2. ?uan Saat: 12:55.