![]() |
Cevap: BİLGİ FORMU
boşanmış veya esini kaybetmiş bir kişinin (kadın veya erkek) çocuğu var iken baska biriyle evlemesine Türk kültüründe "taygeldi" denir.
|
[B]arkadaslar kusura bakmayın ama bu konuda bırbırınıze yag cekmenız bu konuyla pek bagdasmayan bı durum.. [/B]
[B]istanbulu feth eden Türk komutan Fatıh Sultan Mehmet tir..[/B] |
[QUOTE=YILDIRIM;470371][B][I]Edison Ak Parti'nin ablemini görünce ne düşünürdü acaba...:confused:[/I][/B][/QUOTE]
ne düşünecek kendiyle gurur duyardı böyle hayırlı bir partiye ilham kaynağı olduğu için:) |
[QUOTE=goramaz;470832]ne düşünecek kendiyle gurur duyardı böyle hayırlı bir partiye ilham kaynağı olduğu için:)[/QUOTE]
:) [B][I]"Hay elim kırılsaydıda bulmasaydım, icaat etmeseydim" falan derdi heralde...:)[/I][/B] |
[QUOTE=YILDIRIM;470833]:)
[B][I]"Hay elim kırılsaydıda bulmasaydım, icaat etmeseydim" falan derdi heralde...:)[/I][/B][/QUOTE] bence akp li olurdu...erbakan derdi ya Atatürk yaşasaydı refahlı olurdu diye.. onun gibi..edison bile akp li oldu da sen olamadın metin;) neyse bir bilgi ekleyelim ..mescidi aksa ilk defa 1969 yılında bir yahudi tafafından yakılmştır.. |
Bir bilgi de ben ekleyim hocam:)...
[B][I]14 ocak 2000 tarihinde gerçekleşmiş . Tayyip ERDOĞAN Avustralya'nın SBS radyosunda katıldığı programda iki kez apo'ya "sayın öcalan" diye hitap etmiştir...:mad::rolleyes:[/I][/B] |
[QUOTE=YILDIRIM;470836]Bir bilgi de ben ekleyim hocam:)...
[B][I]14 ocak 2000 tarihinde gerçekleşmiş . Tayyip ERDOĞAN Avustralya'nın SBS radyosunda katıldığı programda iki kez apo'ya "sayın öcalan" diye hitap etmiştir...:mad:[/I][/B][/QUOTE] tayyip erdoğan mı? şaşırdım ...peki o tarihte tayyip erdoğanın statüsü ne imiş.. |
[B][I]Hocam o tarihteki statüsü makamının ne olduğu önemli mi..?Hayır insanlar makama statüye göre mi kişilik karakter değiştiriyorlar ..?[/I][/B]
|
hayır sıradan bir insanın avusturyanın radyosunda ne işi var onu çözmeye çalışıyorum kardeşim..akp 2001 de kuruldu ancak öncesinde bir radyo siyasi statüsü olmayan (varmıydı hatırlamaya çalışıyorum) bir insanı niçin yayına davet eder ki...
|
[B] 20 Temmuz 1969’da Ay’a ilk insan indi. Adı Neil Armstrong. Astronot [/B]
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 19:19. |