![]() |
Cevap: Lanet Olsun İçimdeki Bu ........ Sevgisine
Lanet olsun içimdek[B]i TTnet[/B] sevgisine
|
Lanet okumak yerine başka bişey olsaydı,
noktalı yerlere yazacak elbette ki bişeylerim olurdu. ancak elimden geldiği kadar bir nevi beddua yerine geçecek olan bu kelimenin içinde olan bir cümleyi kurmamak istiyorum... |
[B]Lanet olsun içimdeki şu aşk sevgisine[/B]
|
[B]Lanet olsun içimdeki Sivaslilar.net sevgisine[/B]
|
lanet olsun içimdeki ders çalışma sevgisine:)
|
[B]Lanet olsun içimdeki msns sevgisine[/B]
|
[COLOR="Purple"][FONT="Franklin Gothic Medium"][B]yaa nereye gidiliyor bu lanetli kelimeyle!?:mad:olacak seymi?
günahtir böyle konusmak ve yazmak lütfen aklinizi basiniza devsirin ve hemen kaldirin...[/B][/FONT][/COLOR] |
[QUOTE=Sivaslisandy-58;511519][COLOR="Purple"][FONT="Franklin Gothic Medium"][B]yaa nereye gidiliyor bu lanetli kelimeyle!?:mad:olacak seymi?
günahtir böyle konusmak ve yazmak lütfen aklinizi basiniza devsirin ve hemen kaldirin...[/B][/FONT][/COLOR][/QUOTE] aynen katılıyorum nedendir bu lanet okuma sevgisi daha güzel bir konu açınve bukonuyu kapatın lütfen. |
[B]Arkadaşlar sonuçta bir oyun,Lanet kelimesini bu kadar kötülemek olmaz diye düşünüyorum.[/B]
|
[QUOTE=EyüphanAydın;511525][B]Arkadaşlar sonuçta bir oyun,Lanet kelimesini bu kadar kötülemek olmaz diye düşünüyorum.[/B][/QUOTE]
[COLOR="DarkRed"][FONT="Franklin Gothic Medium"][B]bu kelime ile oyun olmaz müslümansak elhamdülillah hic oyun bile olmaz:mad:[/B][/FONT][/COLOR] |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 10:21. |