Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Anasayfa Haberler (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   2009 yılında Sivas için en önemli olay neydi ? (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=32658)

Salim58 04.01.2010 15:13

Cevap: 2009 yılında Sivas için en önemli olay neydi ?

Şu ön yargılı tespitlerden kurtularak yazabilecek misiniz...
Sizin tespitlerinizden çıkarak yine haklıyım.
Sivas da her görüşten insan bu şekilde oy kullandılarsa burasıda Sivas insanlarının formu ise yine diyorum sonucu baştan belli anket...
Ben bu anketin sonucunun böyle çıkacak olmasını sorgulamıyorum. Nereden çıkarıyorsunuz bu düşünceleri..
Şurada anket neden niye yapılırın bilimsel analizini yaptırtmayın bana...

[B]siz kendi görüşünüzü yazmışsınız bende kendi görüşümü yazdım.

neden gözünüz anket sonuçlarına takıldı anlamıyorum.

gerçi oy vereni küçümsemek yapımızda var buda onlardan biri.

bilimsel analinizi yapın tabi neyse yazında bizde bilelim..[/B]

Cley 04.01.2010 15:14

[B]Tam ben de pes ettim yazacaktım. Siz önce davrandınız sayın KAOS.[/B]

KAOS 04.01.2010 15:30

[QUOTE=Salim58;508326]Şu ön yargılı tespitlerden kurtularak yazabilecek misiniz...
Sizin tespitlerinizden çıkarak yine haklıyım.
Sivas da her görüşten insan bu şekilde oy kullandılarsa burasıda Sivas insanlarının formu ise yine diyorum sonucu baştan belli anket...
Ben bu anketin sonucunun böyle çıkacak olmasını sorgulamıyorum. Nereden çıkarıyorsunuz bu düşünceleri..
Şurada anket neden niye yapılırın bilimsel analizini yaptırtmayın bana...

[B]siz kendi görüşünüzü yazmışsınız bende kendi görüşümü yazdım.

neden gözünüz anket sonuçlarına takıldı anlamıyorum.

gerçi oy vereni küçümsemek yapımızda var buda onlardan biri.

bilimsel analinizi yapın tabi neyse yazında bizde bilelim..[/B][/QUOTE]

Anket bilimsel araştırma yöntemleri arasında yer alan önemli bir veri toplama yöntemidir.
Bir örneklemde bir araştırma konusu hakkında her bireyin eğilimleri çeşitli sorulardan oluşan anket ile elde edilmeye çalışılır.
Anket araştırma yönteminde en önemli konu homojen bir grubun oluşturulmasıdır.
Anketle yapılmış araştırmalarda öncelikle anket uygulanan örneklem grubunun genel toplumu temsil edip etmediğine ve homojen olup olmadığına bakılır. Daha sonra ki önemli bir konu, ankette sorulan soruların yönlendirici olup olmadığıdır. Bir önemli diğer konuda soru sorma stilidir.
Yani bir grupta sonucu baştan belli anket yapılmaz... Yapılsa da elde edilen verilerin istatistiksel açıdan değeri yoktur..

karullu furkan 04.01.2010 18:36

2. BBP helikopterinin düşmesi ( Muhsun Yazıcıoğlu'nun Vefatı )

...Gül... 04.01.2010 23:38

[B]Her zamanki gibi MADIMAK OLAYI .[/B]

LaEdri 04.01.2010 23:45

Yok Madımak çok yeni bence, Sivas'ta Danişment Beyliğinin kurulması Sivas-2009 yılının olayıdır..:D

Bu arada,Ocak 2010'da Ak parti hükümeti düşse,ve biz de Ocak Ayının olayı Ak Aprti hükümetinin düşmesidri dersek,Ak Partili mi oluyoruz.Ya da mazallah darbe olsa, en önemli olayı darbedir bu yılın dersek,darbe yanlısı mı oluyoruz?

...Gül... 05.01.2010 11:21

[QUOTE=Ötüken;509009]Yok Madımak çok yeni bence, Sivas'ta Danişment Beyliğinin kurulması Sivas-2009 yılının olayıdır..:D

QUOTE]

[B]Sayın Ötüken ;

Size komik gelebilen bazı olay ve durumlar, unutmayınki bazı insanların halen kanayan yarası olabiliyor demekki.

Saygılarımla ...[/B]

özgüven 05.01.2010 11:41

[QUOTE=...Gül...;508995][B]Her zamanki gibi MADIMAK OLAYI .[/B][/QUOTE]

bu olaydan bahsetmiyorki 2009. da olan olayları almış anket .;)

[B]bencede helikopter kazası en üzücü olaydı hem sivas hemde türkiye için..[/B]

LaEdri 05.01.2010 11:42

Komik gelmiyor tabi ki.Sizi yaralayan ne varsa insani olarak bizi de yaralıyor.Ancak bu olayı hala ve hala Sivas'ın lekesi gibi,Sivas'ın suçu gibi her yıl her yıl,yılın olayı daha da olmadı yüzyılın olayı gibi anıp Sivas'ın olumsuz reklamını yapmak kimseye bir şey kazandırmaz!

KAOS 05.01.2010 11:42

[QUOTE=Ötüken;509009]Yok Madımak çok yeni bence, Sivas'ta Danişment Beyliğinin kurulması Sivas-2009 yılının olayıdır..:D

Bu arada,Ocak 2010'da Ak parti hükümeti düşse,ve biz de Ocak Ayının olayı Ak Aprti hükümetinin düşmesidri dersek,Ak Partili mi oluyoruz.Ya da mazallah darbe olsa, en önemli olayı darbedir bu yılın dersek,darbe yanlısı mı oluyoruz?[/QUOTE]

Bu taş bana mı geldi....
Öyle ise bir yukarda ki son mesajımı okumanızı rica ederim...

WEZ Format +2. ?uan Saat: 15:40.