![]() |
Cevap: INSAN KENDINI AYNADA NASIL GORUYOR..?
bu aralar aynalari cok seviyorumm :)))
|
insan aynaya baktiginda kendi yansimasini gorur aynaya yansimayanlarla yuzlesir kendini degerlendirir keske yuzlesebilsek kacimiz kendimizden utaniriz acaba..
|
[QUOTE=TURNAM;543518]bu aralar aynalari cok seviyorumm :)))[/QUOTE]
bakdikca kendini daha sevdigini analrsin cnm |
ben aynalari severim aynalarda beni beni hep torpil gecerler utandirmazlar sogolsunlar:D:D
|
[QUOTE=bilal kose;543519]insan aynaya baktiginda kendi yansimasini gorur aynaya yansimayanlarla yuzlesir kendini degerlendirir keske yuzlesebilsek kacimiz kendimizden utaniriz acaba..[/QUOTE]
[B]Allaha şükür vicdanımı rahatsız edecek hiç bir şey yapmadım geriside kolay...:)[/B] |
[QUOTE=gönlüm58;543522][B]Allaha şükür vicdanımı rahatsız edecek hiç bir şey yapmadım geriside kolay...:)[/B][/QUOTE]
ne mutlu sana gonul ozaman:) zaten aynalari en iyi bayanlar tanir aynalarda en iyi bayanlari tanir bayanlar gunun cogu bolumunu aynanin karsinda gecirirler sizlerin yorumu daha onemli:) |
[QUOTE=bilal kose;543530]ne mutlu sana gonul ozaman:) zaten aynalari en iyi bayanlar tanir aynalarda en iyi bayanlari tanir bayanlar gunun cogu bolumunu aynanin karsinda gecirirler sizlerin yorumu daha onemli:)[/QUOTE]
[B]O kadarda degil altı üstü yarım saat fön,yirmi dakika makyaj başka baktıgımız yok ,haaaaaa pardon birde onları temizlemek için...:D[/B] |
aynaya bakmiyorum bakdikca boynumdaki amiliyatimi goruyom oda beni uzuyor:(((
|
[QUOTE=rüzgar79;543521]ben aynalari severim aynalarda beni beni hep torpil gecerler utandirmazlar sogolsunlar:D:D[/QUOTE]
[B]Bencede öyle aynalar sana gerçekten torpil geçmiş hakettign torpil bence herkes aynanın yerınde olmak ister senı görmek için.zaten dillere destan güzellign degilmi 13 yasında seni gurbet ellere götürdü...[/B] |
[QUOTE=gönlüm58;543539][B]Bencede öyle aynalar sana gerçekten torpil geçmiş hakettign torpil bence herkes aynanın yerınde olmak ister senı görmek için.zaten dillere destan güzellign degilmi 13 yasında seni gurbet ellere götürdü...[/B][/QUOTE]
tesekkür ederim abla |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 16:23. |