![]() |
Cevap: 12 HAZİRAN 2011 GENEL SEÇİMLERİNDE KİMLER SİVAS'IMIZI TEMSİL ETMELİ
[QUOTE=KAOS;593180]Recep Toparlı denen adamı bu ankete koymak ne akıldır ki?
[/QUOTE] [B]Bahsi geçen kişiyi milletvekili olarak görmek isteyen olabilir. Siz sevmeye bilirsiniz. Siz sevmiyorsunuz diye de ankete koymak bir engel değildir.[/B] |
İyi de üniversitede her türlü görüşe sahip bir sürü eski öğretim üyesi varken iki günlük adamı ankete koymak da ne demek?
Ben bunda kasıt ararım.. |
Sivaslıların kendisi ve ülkesi için hangisi hayırlıysa ona verceğene inanıyorum ve kim gelirse gelsin halk cahil veya bilmiyor verdi demeleride yanlış saygı duymları gerek bu yanlışıda söyleyeyim.
|
[QUOTE=KAOS;593204]İyi de üniversitede her türlü görüşe sahip bir sürü eski öğretim üyesi varken iki günlük adamı ankete koymak da ne demek?
Ben bunda kasıt ararım..[/QUOTE] [B]Bahsettiğiniz eski öğretim üyelerine sorunuz, Milletvekili olarak aday oluyorlar mı olmuyorlar mı? Eğer olacaklar ise onlarıda ekleyelim. Konu başında dediğimiz gibi aday olacaklarını açıklayanlar ve aday olma ihtimalleri yüksek olanlar anket listesinden yer alıyor.[/B] |
Çetin FIRAT beyinde sivastan millet vekili adayı görmek istiyoruz. Her zaman sivas için gayret sarfeden değerli bir insan.
|
Şu anda milletvekili olanların hiçbirisi olmasın (öncelikle büyük güçle iktidar olan bir partinin milletvekili olup hiç bir işe yaramayanlar) :mad::rolleyes::confused::D
|
Turan Topgülcüler nasıl da yüklenmiş öyle :D
Başka zaman olsa siteye girip bakmazlar bile :) |
Ben az duygusal davranıyorum,arkadaşım oldugu için Hakan Akkaş diyorum.
|
Selami Uzun girmesinde kim girerse girsin..
|
Bize vekilden ziyada Bakan lazım bakan olacak vekiller yollarsak Sivasada faydası olur ülkeyede.
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 00:01. |