![]() |
Cevap: Sanatçılardan AKP'ye büyük tepki. Kaygılıyız!
[QUOTE=Siyahnur;611289][B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="DimGray"]Hayret,Fazil Say´i neden göremiyoruz liste de ? :)[/COLOR][/FONT][/B][/QUOTE]
en çokta ilyas salmanın olmayışına şaşırdım.. nursuz adam ..! |
[YOUTUBE]3rgw0GSqzZ0[/YOUTUBE]
Bunlar sanatci mi? |
[QUOTE=sandalli;611389][YOUTUBE]3rgw0GSqzZ0[/YOUTUBE]
Bunlar sanatci mi?[/QUOTE] Hani bunlar hep diyordu ya,"Asıl olan biziz".. İşte bu sözleri tarihin derinliklerine gömülecek. Tek kaygıları budur.Anadolu insanının bilinçlenmesi,artık gözünü açması,kendimi ezdirmem demesi.referandumda evetçıksın ülkeyi terkederim diyen kılıksızlar da vardı.Ne oldu neden gitmediler?Zerre kadar sanatçıysan,zerre kadar sanatçı ruhun varsa gideydin.. |
[QUOTE=OSMAN ECE;611370]işte yıllardır sizin gibi tek yönlü düşünceler ortamı gerdi ve işgal etti
halen devam ediyor sizin görüşünüz doğru bizimki yanlış sizin inancınız doğru bizimki yanlış sizin siyasi görüşünüz doğru bizimki yanlış tek düşünceniz budur harkesin doğru bildiği kendini bağlar beğenmek benimsemek zorunda değilim sizde benim görüşümü beğenmek zorunda değilsiniz sizin görüşünüzde tabiyki size doğru buna kimse ihtiraz edemez burakında herkes görüşünü paylaşsın kardeşçe hoş görü ile bölüp parçalamadan bu güzel ülkemizde kardeşçe yaşayıp gidelim bu çekişme yıllardır hiç kimseya fayda sağlamadı aksine ülkemiz hep geri gitti[/QUOTE] Sayın Osman Ece yaşınız benden çok çok büyük. Size hürmetim var. Ama bu sitede hoşgörüsüz birçok insan var. Eğer benim düşüncelerim bana doğruysa yapılan eleştiriler düzgün yapılsın. Bunu rica ediyorum. Ben bu siteye girip zaman ayırıyorsam değer veriyorum demektir. Şurda kaç kişi var siteye giren en fazla 15 aktif üye ya olur ya olmaz. Ama onlarda birbirini yer oldu. Burda tek suçlu ben değilim. Ortamı geren kişilere gerekli cezalar uygulanmıyor ve taraf tutuluyor. Beni ve diğer arkadaşlarımı yıldırmaya çalışıyorlar ama bunu başaramayacaklar. Emin olun daha çok konular açacağım. Benim anlatmak istediğim, herkes kendi ilgi alanına göre yorum yapsın. Benimde hoşuma gitmeyen konular oluyor yorum yapmıyorum. SAYGILAR. |
[QUOTE=Abdurrahman 58;611377]en çokta ilyas salmanın olmayışına şaşırdım..
nursuz adam ..![/QUOTE] Nur insanın yüzünde değil kalbindedir. Bir sanatçıyı bu şekilde eleştiremezsiniz. Siz sevmiyor olabilirsiniz ama benim sevdiğim ve değer verdiğim sanatçılardan biridir. |
[QUOTE=Alibaba58;611394]Sayın Osman Ece yaşınız benden çok çok büyük. Size hürmetim var. Ama bu sitede hoşgörüsüz birçok insan var. Eğer benim düşüncelerim bana doğruysa yapılan eleştiriler düzgün yapılsın. Bunu rica ediyorum. Ben bu siteye girip zaman ayırıyorsam değer veriyorum demektir. Şurda kaç kişi var siteye giren en fazla 15 aktif üye ya olur ya olmaz. Ama onlarda birbirini yer oldu. Burda tek suçlu ben değilim. Ortamı geren kişilere gerekli cezalar uygulanmıyor ve taraf tutuluyor. Beni ve diğer arkadaşlarımı yıldırmaya çalışıyorlar ama bunu başaramayacaklar. Emin olun daha çok konular açacağım. Benim anlatmak istediğim, herkes kendi ilgi alanına göre yorum yapsın. Benimde hoşuma gitmeyen konular oluyor yorum yapmıyorum. SAYGILAR.[/QUOTE]
SAYGIDA SEVGİDE BİZDEN bu sitede 70 binin üzerinde üye var geçen sene aktif üye sayısı yüzü aşkındı fakat hiç yok yere bu tartışmalar kırıcı yorumlar ağır eleştiriler bir çok üyemizi tedirgin etti bir çok üye çıktı çoğuda girmiyor çünkü girdiğine pişman oluyor halbuki bir birimizi kırıp dökenece daha nazik kırmadan herkes yorumunu yapsa güzel olmazmı sayın alibaba her kesime rica ediyorum lütven kırıcı olmayalım sivaslıyız canız kardeşiz siz kendi siyasi görüşünüze övgüler yağdırın diyer görüşte olan arkadaşlarda kendi görüşüne övgüler yapsın her iki tarafa düşende bunu hoş görü ile karşılamasıdır saygılar |
Sanatçı, eserleriyle üreticinin, çalışanın yanında olduğunu gösterirse ancak gerçek sanatçıdır. Sanatını sadece kendi cebi için yapanlar emperyalizme çanak tutan düzen dalkavuklarıdır. Zaten dalkavukluğu da bilinçli olarak kendi çıkarları için yaparlar.
|
[QUOTE=LaEdri;611390]Hani bunlar hep diyordu ya,"Asıl olan biziz"..
İşte bu sözleri tarihin derinliklerine gömülecek. Tek kaygıları budur.Anadolu insanının bilinçlenmesi,artık gözünü açması,kendimi ezdirmem demesi.referandumda evetçıksın ülkeyi terkederim diyen kılıksızlar da vardı.Ne oldu neden gitmediler?Zerre kadar sanatçıysan,zerre kadar sanatçı ruhun varsa gideydin..[/QUOTE] Bunlar sanatçı değl aptal... Eğer akıllı olsalardı düşüncelerini böyle ulu orta söyleyip de bu videoyu hazırlayanlara mazlum rolü oynatacak fırsatı vermezlerdi. Çünkü görüntülerdeki amcalar teyzeler sırtları kambur çalışırken elleri nasırlı, [B]BMW jeeplerde, kapattıkları AVM'lerde sinemalarda geziyor AKP'nin semirttikleri...[/B] Aptal derken genel hallerinden değil bu iki programda yapılan saçmalıklardan bahsediyorum yoksa genel olarak fikirlerine katılıyorum sadece AKP'ye oy verenleri küçültmelerinden ve hatta bunu dillendirmelerinden dolayı aptallar diyorum... Öyle ya da böyle o oyları verenler halktır. Bizim insanlarımızdır ileride farklı görüşleri iktidara taşıyacak olanlarda aynı insanlardır aynı insanların oylarıdır. |
[QUOTE=Kibrisli;611425]Bunlar sanatçı değl aptal... Eğer akıllı olsalardı düşüncelerini böyle ulu orta söyleyip de bu videoyu hazırlayanlara mazlum rolü oynatacak fırsatı vermezlerdi. Çünkü görüntülerdeki amcalar teyzeler sırtları kambur çalışırken elleri nasırlı, [B]BMW jeeplerde, kapattıkları AVM'lerde sinemalarda geziyor AKP'nin semirttikleri...[/B] Aptal derken genel hallerinden değil bu iki programda yapılan saçmalıklardan bahsediyorum yoksa genel olarak fikirlerine katılıyorum sadece AKP'ye oy verenleri küçültmelerinden ve hatta bunu dillendirmelerinden dolayı aptallar diyorum... Öyle ya da böyle o oyları verenler halktır. Bizim insanlarımızdır ileride farklı görüşleri iktidara taşıyacak olanlarda aynı insanlardır aynı insanların oylarıdır.[/QUOTE]
Koyu renkle yazdığın kısım ayrı bir tartışma konusudur abi. Burada saantçıyım diye geçinenlerin halkı nasıl küçümsediğini,nasıl hakir gördüğünü konuşmaktayız..:) |
durmak yokkkkkkkkkk yola devam..................
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 03:33. |