![]() |
--->: SITEMIZIN OZANLARI
aşık bilmiyorum her kesi bir görüyorum
birbirini vuranı zulmü sevmiyorum Derdim açık bildiriyorum Bu neyin kavgası bilmiyorum |
[QUOTE=akrep52;209441]sen kasap bile olamamazsın zaten
onada yetmez kapasiten umarım ağlamazsın bir ömür boyu ne çabuk unuttun o deryada balık oldunu sen bana bakma moralini bozma bende gün güneş görmemiş laflar var bunu sakın unutma lafları ağzına tıkacak laflar gelir birbiri ardına bakıyorum heryerde sen varsın sen hiç akıllanmazmısın benimle yarışmak senin ne haddine girdiğim her yarışta sonuncu bile olamassın galiba biraz var damarlarında aşık varmı soyunda sakın haaa saygı kuralını aşma kanatsız kuşa dönderirler sonra[/QUOTE] [B][I][COLOR="Magenta"][FONT="Verdana"]Kapasitem hakkinda iddiaya girmem Ama senin gibilerinede kendimi ezdirmem Dikkat et haddini fazla asmissin Bardagi birak, sürahiyi tasirmissin Saygi kurallarini ben asmam dikkat ederim kimseyi kirmam Ordulumusun nesin, kimsin kimlerdensin bilmem Yazdiklarindan sonrada bilmeyi istemem AsiK'im dersin kurallari cinersin Birdaha uyarmam, dikkat edesin Kendine gel yoksa getirirler Seni timarhanedekilerden cok delirtirler[/FONT][/COLOR][/I][/B] |
-->: --->: -->: --->: -->: --->: -->: SITEMIZIN OZANLARI
[QUOTE=Sweetgirl;209429][B][I][COLOR="Magenta"][FONT="Verdana"]Asik Serdar'im diye gezersin
Sen kendini ne cok begenirsin Biraz alcakdan uc kirarlar kanadini Bence sen asik serdardan kirik kanatli serdara degistir adini [/FONT][/COLOR][/I][/B][/QUOTE] [B]Bana laf atmış sataşmışsın, Ben yoğum diye kendini Aşık sanmışsın, Beğenirim kendimi ama bunun adı kibir değil, Bu sanata laf atma ancak önünde eğil.;) [/B] |
SITEMIZIN OZANLARI
[QUOTE=Serd@r;209464][B]Bana laf atmış sataşmışsın,
Ben yoğum diye kendini Aşık sanmışsın, Beğenirim kendimi ama bunun adı kibir değil, Bu sanata laf atma ancak önünde eğil.;) [/B][/QUOTE] [B][I][COLOR="Magenta"][FONT="Verdana"]Senin yoklugundan biraz faydalanayim dedim Birazda digerlerin gazina geldim Sana ne kadar laf atsamda, birseyi unutmussun Senin kadar ben hic bir zaman olamam, bunuda herkes duysun. [/FONT][/COLOR][/I][/B] |
-->: SITEMIZIN OZANLARI
[B][QUOTE=Sweetgirl;209447][B][I][COLOR="Magenta"][FONT="Verdana"]Etli pidede takilimi kalmissin ne etmissin
Gel cay yapim icelim, eccük dinlenesin De naz etme gel, yorulma Baksana cikmis gercek asiklar ortaya.[/FONT][/COLOR][/I][/B][/QUOTE] [COLOR="RoyalBlue"][FONT="arial"][I]takılı kalmamın sebebi sensin bana çok haksızlık edersin çayını içmek isterdim ama sivasımdan ayrılamam bilesin[/I][/FONT][/COLOR][/B] |
[B]:) Hayirdir ne oldu
Sitemiz birden doldu Hemsolar bulmus yolu Gözlerim yas dolu :) Umarim herkes köyünü tanitir Bizlerede herseyi anlatir Bizde cok merak vardir Herkesden bilgi almak kârdir[/B] |
--->: -->: SITEMIZIN OZANLARI
[QUOTE=jakobieen;209552][B]
[COLOR="RoyalBlue"][FONT="arial"][I]takılı kalmamın sebebi sensin bana çok haksızlık edersin çayını içmek isterdim ama sivasımdan ayrılamam bilesin[/I][/FONT][/COLOR][/B][/QUOTE] [B][I][COLOR="Magenta"][FONT="Verdana"]Ben sana hic haksizlik edermiyim Sivasimi bende cok severim Sen burdakileri birak artik güzel kardesim Gel beraber etli pide yiyip cay icelim :) :D [/FONT][/COLOR][/I][/B] |
[QUOTE=SivasLady;209568][B]:) Hayirdir ne oldu
Sitemiz birden doldu Hemsolar bulmus yolu Gözlerim yas dolu :) Umarim herkes köyünü tanitir Bizlerede herseyi anlatir Bizde cok merak vardir Herkesden bilgi almak kârdir[/B][/QUOTE] [B][I][COLOR="Magenta"][FONT="Verdana"]Bu forumu sen basima sardin Ben anlamam sairlikden dedim anlamadin Simdi misralarla boguldum Ben bu forumu birakamaz oldum[/FONT][/COLOR][/I][/B] |
-->: --->: -->: SITEMIZIN OZANLARI
[B][QUOTE=Sweetgirl;209578][B][I][COLOR="Magenta"][FONT="Verdana"]Ben sana hic haksizlik edermiyim
Sivasimi bende cok severim Sen burdakileri birak artik güzel kardesim Gel beraber etli pide yiyip cay icelim :) :D [/FONT][/COLOR][/I][/B][/QUOTE] [COLOR="RoyalBlue"][FONT="arial"][I]yollar çok ıraktır gelemem sivasımı ben terk edemem gelirsen bi gün sen sılaya bilesin iyi çay demlerem [/I][/FONT][/COLOR]:)[/B] |
[QUOTE=jakobieen;209552][B]
[COLOR="RoyalBlue"][FONT="arial"][I]takılı kalmamın sebebi sensin bana çok haksızlık edersin çayını içmek isterdim ama sivasımdan ayrılamam bilesin[/I][/FONT][/COLOR][/B][/QUOTE] sivası çok severim dersin, bordo maviye gönül verirsin, elbet gurbet acısını yersin, bunu da böyle bilesin... |
[B][QUOTE=yigiter187;209597]sivası çok severim dersin,
bordo maviye gönül verirsin, elbet gurbet acısını yersin, bunu da böyle bilesin...[/QUOTE] [COLOR="RoyalBlue"][I][FONT="arial"]bir kalpte iki sevda olmaz derler bunu diyenler aşkı ne bilirler uğraşma sen bunu anlamazsın yigiter mecnunlar hayatta bi kez severler[/FONT][/I][/COLOR] [COLOR="royalblue"][I][FONT="arial"]şükür gurbet acısını hiç çekmedim senin gibi sivasımı terk edemedim hele görevimide burdan alayım o vakit şapkamı göğe atarım [/FONT][/I][/COLOR][/B] |
SITEMIZIN OZANLARI
[QUOTE=jakobieen;209593][B]
[COLOR="RoyalBlue"][FONT="arial"][I]yollar çok ıraktır gelemem sivasımı ben terk edemem gelirsen bi gün sen sılaya bilesin iyi çay demlerem [/I][/FONT][/COLOR]:)[/B][/QUOTE] [B][I][COLOR="Magenta"][FONT="Verdana"]Bu bir davetiyemidir biraz acikla Cayin poset cay olmasin sakin ha Güzel cay olursa gelirim Yaptigim kurabiyeleri getiririm :D :D :D[/FONT][/COLOR][/I][/B] |
[B][QUOTE=Sweetgirl;209639][B][I][COLOR="Magenta"][FONT="Verdana"]Bu bir davetiyemidir biraz acikla
Cayin poset cay olmasin sakin ha Güzel cay olursa gelirim Yaptigim kurabiyeleri getiririm :D :D :D[/FONT][/COLOR][/I][/B][/QUOTE] [COLOR="RoyalBlue"][I][FONT="arial"]davete ne gerek var sanki yabancımısın baş üstünde yerin var nede olsa sivaslısın ;) ilk uçakla beklerim güzel çayım acımasın etline benziyorsa kurabiyen istemem kalsın[/FONT][/I][/COLOR] :)[/B] |
[QUOTE=jakobieen;209688][COLOR="RoyalBlue"][I][FONT="arial"]davete ne gerek var sanki yabancımısın
baş üstünde yerin var nede olsa sivaslısın ;) ilk uçakla beklerim güzel çayım acımasın etline benziyorsa kurabiyen istemem kalsın[/FONT][/I][/COLOR] :)[/QUOTE] [B][I][COLOR="Magenta"][FONT="Verdana"]Ben özel davetiye isterim Cayin iyisini ve tazesini icerim Etlimi yesen her defasinda bir daha ve birdaha istersin Tadina doyamadigindan parmaklarini yersin [/FONT][/COLOR][/I][/B] |
[B][QUOTE=Sweetgirl;209693][B][I][COLOR="Magenta"][FONT="Verdana"]Ben özel davetiye isterim
Cayin iyisini ve tazesini icerim Etlimi yesen her defasinda bir daha ve birdaha istersin Tadina doyamadigindan parmaklarini yersin [/FONT][/COLOR][/I][/B][/QUOTE] [COLOR="RoyalBlue"][I][FONT="arial"]tabi tabi yaparız sana özel davetiyeyi istersen üzerinide süsleriz çiçekli böcekli senin sanki uykun gelmiş alenen belli şu dörtlüğe bak düz yazı yazmış sanki[/FONT][/I][/COLOR][/B] |
ela gözlerine o mah yüzüne inandım bende tatllı sözüne nasılsbakacaksın benim yüzüme utanmazsan artık bakta gidelim
|
[B]Helal olsun arkadaşlar iyi gidiyorsunuz,
İnanki bana hiç fırsat vermiyorsunuz, Meğer milletin yüreği aşk ile doluymuş, [COLOR="Red"]SİVASLILAR.NET[/COLOR]te bahanesi olmuş![/B] |
[QUOTE=Sweetgirl;209538][B][I][COLOR="Magenta"][FONT="Verdana"]Senin yoklugundan biraz faydalanayim dedim
Birazda digerlerin gazina geldim Sana ne kadar laf atsamda, birseyi unutmussun Senin kadar ben hic bir zaman olamam, bunuda herkes duysun. [/FONT][/COLOR][/I][/B][/QUOTE] [B]Teşekkür ederim Sweet beni şımarttın, Hafiftende koltuklarımı kabarttın, Atışmalar söylevler hepsi bir tarafa, İnanki sende çok iyi bir Aşıksın. [/B] |
[QUOTE=SivasLady;209568][B]:) Hayirdir ne oldu
Sitemiz birden doldu Hemsolar bulmus yolu Gözlerim yas dolu :) Umarim herkes köyünü tanitir Bizlerede herseyi anlatir Bizde cok merak vardir Herkesden bilgi almak kârdir[/B][/QUOTE] siteniz güzelmiş çok beyendim tavsiye eden arkadaşa çok teşekkür edrim ben sivaslı deyilim bilmenizi isterim isterseniz eğer sizlere kendi köyümden resimler gösterebilirim |
BİR GÖNÜL NEDİR Kİ SENİN SEVGİNE
CANIMDAN CAN İSTE ÖMRÜMDEN ÖMÜR YETERKİ SEV BENİ ANLA HEP BÖYLE CANIMDAN CAN İSTE ÖMRÜMDEN ÖMÜR DÜNYAYI VERSİNLER SENİN İÇİN HİÇ BİR ŞEY AŞKIMA BEDEL OLAMAZ SEN BÖYLE SEVDİKCE ETMEM İTİRAZ CANIMDAN CAN İSTE ÖMRÜMDEN ÖMÜR |
-->: --->: SITEMIZIN OZANLARI
[QUOTE=akrep52;209743]siteniz güzelmiş çok beyendim
tavsiye eden arkadaşa çok teşekkür edrim ben sivaslı deyilim bilmenizi isterim isterseniz eğer sizlere kendi köyümden resimler gösterebilirim[/QUOTE] sivasımı seven herkes gelsin, kendi ikliminden resimler eklesin, bu siteye girerek çok iyi ettin, zira çok güzel vakitler geçireceksin:D |
[QUOTE=jakobieen;209601][B]
[COLOR="RoyalBlue"][I][FONT="arial"]bir kalpte iki sevda olmaz derler bunu diyenler aşkı ne bilirler uğraşma sen bunu anlamazsın yigiter mecnunlar hayatta bi kez severler[/FONT][/I][/COLOR] [COLOR="royalblue"][I][FONT="arial"]şükür gurbet acısını hiç çekmedim senin gibi sivasımı terk edemedim hele görevimide burdan alayım o vakit şapkamı göğe atarım [/FONT][/I][/COLOR][/B][/QUOTE] sivasta ingilizce vardı da yazmadım mı, onsuz geçirdiğim hergün ağlamadım mı, vuslat kokan günler yaklaştıkça, içimi bir sevinçle kaplamadım mı... |
[B][QUOTE=yigiter187;209770]sivasta ingilizce vardı da yazmadım mı,
onsuz geçirdiğim hergün ağlamadım mı, vuslat kokan günler yaklaştıkça, içimi bir sevinçle kaplamadım mı...[/QUOTE] [COLOR="RoyalBlue"][I][FONT="arial"]ingilizce olsa gitmezdin hemi üç yıl oldu alışsan artık hani geliyorum diye pek sevinme sanki unutmuşsun sen [COLOR="Red"]pes[/COLOR]i[/FONT][/I][/COLOR] :D :D[/B] |
[B]Selam olsun benden siteye
Ulaş a kangala Yıldızeliye Bir cizik atalım dertlere Girelim Sohbete Sivaslilar.net de :D [/B] |
[QUOTE=akrep52;209442]serdari kardeşbeni unuttun sanırım
galiba aşıklıkta seni sollarım yiğidi öldürüp hakkını yemeyenlerdenim beni terletebilecekmisin görelim[/QUOTE] [B]Hakedene veririm cevabı bakmam gözünün yaşına, Sakın ha Ordulu gardaş seni unuttum sanma, Bu işte iyi olduğun doğru ancak, 40 fırın ekmek seni bekler fırında...[/B] |
--->: -->: --->: -->: --->: -->: --->: -->: SITEMIZIN OZANLARI
[QUOTE=Serd@r;209837][B]Hakedene veririm cevabı bakmam gözünün yaşına,
Sakın ha Ordulu gardaş seni unuttum sanma, Bu işte iyi olduğun doğru ancak, 40 fırın ekmek seni bekler fırında...[/B][/QUOTE] saol serdari kardeşim unutmicanı bliyodum cevabını 8 bözle bekliyodum sende güzel aşıksın beklemekteydim cevabı fırıncı gardaşım seni sorardı veremmi numarasını ben zati fırındadayım hamurları korumaktayım ama sen ekmeğin nasıl oldunu unutmuşun sanırım |
--->: -->: --->: SITEMIZIN OZANLARI
[QUOTE=yigiter187;209769]sivasımı seven herkes gelsin,
kendi ikliminden resimler eklesin, bu siteye girerek çok iyi ettin, zira çok güzel vakitler geçireceksin:D[/QUOTE] yiğiter kardeşim öncelikle selam olsun sana türkiyem sadece sivastan oluşur sanma sadece sivası seveni çağırırsan yanına kaksızlık etmiş olmazmısın edirneden ardahana zaten site güzel deye burdayım herkese anlatmaktayım sivasımızda yurdumuzun vazgeçilmezi müsadeniz olursa gösterim köyümün güzelliklerini |
SITEMIZIN OZANLARI
[QUOTE=jakobieen;209695][B]
[COLOR="RoyalBlue"][I][FONT="arial"]tabi tabi yaparız sana özel davetiyeyi istersen üzerinide süsleriz çiçekli böcekli senin sanki uykun gelmiş alenen belli şu dörtlüğe bak düz yazı yazmış sanki[/FONT][/I][/COLOR][/B][/QUOTE] [B][I][COLOR="Magenta"][FONT="Verdana"]nerde kaldi benim davetiyem Cicegini böcegini istemem Benim ikinci adim Sleepgirl bilesin Ben ayaktada uyusam sana yazarim, merak etmeyesin[/FONT][/COLOR][/I][/B] |
[QUOTE=Serd@r;209709][B]Teşekkür ederim Sweet beni şımarttın,
Hafiftende koltuklarımı kabarttın, Atışmalar söylevler hepsi bir tarafa, İnanki sende çok iyi bir Aşıksın. [/B][/QUOTE] [B][I][COLOR="Magenta"][FONT="Verdana"]Simaracagini bilseydim yazarmiydim :D :D koltuklarini kabartirmiydim Yine kayiplara karistin, nerelerdesin ASIK Serdariyi beklemekteyiz bilesin[/FONT][/COLOR][/I][/B] |
yüreğim yatmaz merttir atmaz sivaslıyım ben gardaş atıp tutymaz
|
sivastır ilim eskiboğazkesenköyüm sivasımı görünce hargün bayram hergün düğün
|
sivaslıyık dedik etli ekmek yedik çoktur hanı hamamı merttir insanı sivaslının kanı sıcak tanır dost u düşmanı sivas deyince durur akan sular soğuğunu ilk gören üşürde donar sivasıma hasretim yanar içim yanar
|
gurbet eller ayırdı sivasımdan beni kör olası para yok olası seni adamları yiğittir çok sağlamdır dini hiç tutmazlar atarlar içndeki kini bende sizdenim gardaş içinizden biri aşık osmana ayırdınızmı gönlünüzden bir yeri yazarım bu sözleri içimden geçenleri sivas yiğitler yurdu yiğidin harman yeri
|
-->: --->: -->: --->: -->: --->: -->: --->: -->: SITEMIZIN OZANLARI
[QUOTE=akrep52;209872]saol serdari kardeşim unutmicanı bliyodum
cevabını 8 bözle bekliyodum sende güzel aşıksın beklemekteydim cevabı fırıncı gardaşım seni sorardı veremmi numarasını ben zati fırındadayım hamurları korumaktayım ama sen ekmeğin nasıl oldunu unutmuşun sanırım[/QUOTE] [B] Ordulu gardaşım bayağı yol almışsın, Beklediğin hamurların İnşaAllah tadına varasın, Fırıncı bir gardaş bulmuşsun uyanık adamsın, Yediğin kadarını ye,sonrasınıda dağıtırsın! [/B] |
[QUOTE=Sweetgirl;209900][B][I][COLOR="Magenta"][FONT="Verdana"]Simaracagini bilseydim yazarmiydim :D :D
koltuklarini kabartirmiydim Yine kayiplara karistin, nerelerdesin ASIK Serdariyi beklemekteyiz bilesin[/FONT][/COLOR][/I][/B][/QUOTE] [B]Yine beklettim değilmi?Pardon! Birdaha geçiktirmeyeceğim cevabı bu son, Sevdim bu şairlik işini hakikaten tuttum, [COLOR="Red"]SİVASLİLAR.NET[/COLOR]te bu fırsatı buldum. [/B] |
[QUOTE=kartal_69;209906]gurbet eller ayırdı sivasımdan beni kör olası para yok olası seni adamları yiğittir çok sağlamdır dini hiç tutmazlar atarlar içndeki kini bende sizdenim gardaş içinizden biri aşık osmana ayırdınızmı gönlünüzden bir yeri yazarım bu sözleri içimden geçenleri sivas yiğitler yurdu yiğidin harman yeri[/QUOTE]
[B]Bunu şiirsel yazsaydın hakikaten güzel olurdu.Bak! Gurbet eller ayırdı [COLOR="Red"]SİVAS[/COLOR]ımdan beni, Kör olası para yok olası seni, Adamları yiğittir çok sağlamdır dini, Hiç tutmazlar atarlar içindeki kini, Bende sizdenim gardaş içinizden biri, Aşık Osmana ayırdınızmı gönlünüzden bir yeri, Yazarım bu sözleri içimden geçenleri, [COLOR="red"]SİVAS[/COLOR] yiğitler yurdu yiğidin harman yeri... Bundan sonrakileri böyle şiirsel bekliyoruz,cidden anlamlı sözler. Sağolasın,aramıza hoş geldin! [/B] |
[B][QUOTE=Sweetgirl;209899][B][I][COLOR="Magenta"][FONT="Verdana"]nerde kaldi benim davetiyem
Cicegini böcegini istemem Benim ikinci adim Sleepgirl bilesin Ben ayaktada uyusam sana yazarim, merak etmeyesin[/FONT][/COLOR][/I][/B][/QUOTE] [COLOR="RoyalBlue"][I][FONT="arial"]davetiyeyi gönderdim gelmedi mi evini iyi araştır biri almış besbelli sende şiir yazdığını zennediyon değil mi Grünschnabel-lover olsun ismin,bırak sleepi sweeti[/FONT][/I][/COLOR] :)[/B] |
[B][QUOTE=Serd@r;209837][B]Hakedene veririm cevabı bakmam gözünün yaşına,
Sakın ha Ordulu gardaş seni unuttum sanma, Bu işte iyi olduğun doğru ancak, 40 fırın ekmek seni bekler fırında...[/B][/QUOTE] [FONT="Times New Roman"][COLOR="RoyalBlue"][I][B]sen nördün ki şimdi gardaş la insanı hemen bu işten soğutma böyle müthiş cevap mı olurmuş ordulunun henüz ilk mesajına[/B][/I][/COLOR][/FONT] |
--->: -->: --->: -->: --->: -->: --->: -->: --->: -->: SITEMIZIN OZANLARI
[QUOTE=Serd@r;209907][B]
Ordulu gardaşım bayağı yol almışsın, Beklediğin hamurların İnşaAllah tadına varasın, Fırıncı bir gardaş bulmuşsun uyanık adamsın, Yediğin kadarını ye,sonrasınıda dağıtırsın! [/B][/QUOTE] serdari kardeşim daha başlardayım tadıyorum hamurumu ama pişirince ben bulmadım fırıncı gardaşım beni buldu bana hep seni soruyordu yiyeceğim ekmek kalmamış birazını serdarime götür diyordu duydum ki sende fırındaymışsın tahsilini tamamlamadan çıkmışsın ha unutmadan bi yük var üzerimde fırıncı gardaşım bekledini söyledi senide |
--->: -->: --->: -->: --->: -->: --->: -->: SITEMIZIN OZANLARI
[QUOTE=jakobieen;209912][B]
[FONT="Times New Roman"][COLOR="RoyalBlue"][I][B]sen nördün ki şimdi gardaş la insanı hemen bu işten soğutma böyle müthiş cevap mı olurmuş ordulunun henüz ilk mesajına[/B][/I][/COLOR][/FONT][/QUOTE] asla soğumayız jakobieen gardaşım hala sıcaktır yanar ataşım hele bir oku bakalım ben nasıl cevaplamışım |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 12:55. |