![]() |
-->: SitemiziN EnlerI
[QUOTE=altuntas58;248064]
Arkadailar ismini unuttuğum kişiler küsmesin daha sonra hepinizi yazacağım ark[/QUOTE] bizi hep unutuon zaten abi :) . |
--->: -->: SitemiziN EnlerI
[QUOTE=serrrkan;248122]bizi hep unutuon zaten abi :)
.[/QUOTE] [B]olur serkan abii böyle şeler :) sen sitenin en sevilen en karakterli en bayrak sevgisi olan en sivaslı adamısın mehmet abim zaten özür dilemişde unuttuklarından bende onun adına bi daha özür diliyim bu yazdıklarım inş. seni anlatmama yetmiştir [/B] |
[QUOTE=serrrkan;248122]bizi hep unutuon zaten abi :)
.[/QUOTE] [B][B][COLOR="Red"]EN Alpereni: serrrkan [/COLOR][/B] [COLOR="Green"]EN kayıpı: Havacı[/COLOR] [COLOR="Magenta"]EN araştırmacısı: seva[/COLOR][/B] |
-->: --->: SitemiziN EnlerI
[QUOTE=asitane3458;244100]beni unutmayınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn[/QUOTE]
[B][COLOR="DarkRed"]Sitemizin EN liselisi asitane3458[/COLOR][/B]............................... |
[B][COLOR="Blue"]Sitemizin EN hızlısı: duman58[/COLOR]--[/B]-------------.................
|
[QUOTE=altuntas58;248064]EN çömerti adıslı bekir
EN Unutulanı SÖNMEZ EN istikrarlısı ARİF ÇOŞKUN EN Hanımefendisi SWEETGİRL EN heyecanlısı sivaslı genc EN güzel Sivasspor yorumları yapan FATİHCAN EN calışkanı fertelliyim EN pamuk prensesi RaZZce EN sesizi NİL EN iyi yorumcusu SONBAHAR EN serdarı SERD@R EN Baba yorumcusu CAHAR EN kayıbı ceylan kimya EN genci semih EN okullusu samet EN derin yorumcusu albina58 EN sert fakat kalbi yumuşak ABİRCAN EN forumda Serkanka58 EN resimcisi Resim 58 En gece kuşu ömer coşkun En ablası sivaslady EN sivaslısı puar EN iyi yiğidosu recep yüksel Arkadailar ismini unuttuğum kişiler küsmesin daha sonra hepinizi yazacağım[/QUOTE] Hayırlı işlerin olsun abi,Henüz size karşı herhangi bir çömertliğimiz olmadı ama yinede çok teşekkür ederim.Abicim zaten cömertlik bizim genlerimizde var Türkün,Türkmenin Anadolu insanının bilhassa Sivas insanının cömertliğinden şüphe duyan varmı.? |
[QUOTE=altuntas58;248064]EN çömerti adıslı bekir
EN Unutulanı SÖNMEZ EN istikrarlısı ARİF ÇOŞKUN EN Hanımefendisi SWEETGİRL EN heyecanlısı sivaslı genc EN güzel Sivasspor yorumları yapan FATİHCAN EN calışkanı fertelliyim EN pamuk prensesi RaZZce EN sesizi NİL EN iyi yorumcusu SONBAHAR EN serdarı SERD@R EN Baba yorumcusu CAHAR EN kayıbı ceylan kimya EN genci semih EN okullusu samet EN derin yorumcusu albina58 EN sert fakat kalbi yumuşak ABİRCAN EN forumda Serkanka58 EN resimcisi Resim 58 En gece kuşu ömer coşkun En ablası sivaslady EN sivaslısı puar EN iyi yiğidosu recep yüksel Arkadailar ismini unuttuğum kişiler küsmesin daha sonra hepinizi yazacağım[/QUOTE] Ne derece Çalışkanım bilmiyorum Ama birşeyler yapmaya calışıyorum Teşekkürler |
-->: --->: -->: SitemiziN EnlerI
[QUOTE=adislibekir;248184]Hayırlı işlerin olsun abi,Henüz size karşı herhangi bir çömertliğimiz olmadı ama yinede çok teşekkür ederim.Abicim zaten cömertlik bizim genlerimizde var Türkün,Türkmenin Anadolu insanının bilhassa Sivas insanının cömertliğinden şüphe duyan varmı.?[/QUOTE]
Senin gönlün zengin gönlü zengin olanın cömertliği tarışılmaz |
[COLOR="Red"]EN çok konu acan Eyüphan aydın
[/COLOR] [COLOR="Olive"]EN iyi yorum yazan iözgür[/COLOR] [COLOR="Navy"]EN Basketcisi furkan[/COLOR] [COLOR="DarkOrange"]EN seri sivaskangallı[/COLOR] [COLOR="Magenta"] EN perilisi Peri58[/COLOR] [COLOR="Lime"]EN Kangallısı kangallı58 yasin[/COLOR] [COLOR="DarkRed"]EN spor yorumcusu Veysel[/COLOR] [COLOR="Black"] EN aranan wanted007[/COLOR] [COLOR="Green"] EN Sakin FuZuli[/COLOR] [COLOR="Red"]EN yazar leblebi82[/COLOR] [COLOR="DarkOrchid"]EN teknik tekniker [/COLOR] [COLOR="MediumTurquoise"]EN merti mert5858[/COLOR] [COLOR="Blue"]EN mutlu Sema mutlu[/COLOR] [COLOR="DarkOrange"]EN sivassporlu Tanju58 [/COLOR] [COLOR="Green"]EN Taze bayatlı kenan[/COLOR] [COLOR="DarkOliveGreen"]EN can nedim can[/COLOR] [COLOR="Navy"]EN Ballı Ballıbademli[/COLOR] [COLOR="SlateGray"]EN Bulutlu Bulutum[/COLOR] [COLOR="Sienna"]EN Şahin Yusuf şahin58[/COLOR] [COLOR="Magenta"]EN Sucusu yaresu[/COLOR] [COLOR="Cyan"]EN az görünen orhanSelim[/COLOR] [COLOR="Red"]EN sivasla ilgili Doğanay[/COLOR] [COLOR="Green"]EN Doğan Doğanca[/COLOR] [COLOR="Magenta"]EN ışık sacan Candy[/COLOR] Arkadaşlar isimlrini hatırlayamadıklarım kusura bakmasın başka zamanda onlardan başlarım |
--->: SitemiziN EnlerI
[B]EN pamuk prensesi RaZZce
tesekkürler :D ellerine saglik :)[/B] |
[QUOTE=RaZZcE;248233][B]EN pamuk prensesi RaZZce
tesekkürler :D ellerine saglik :)[/B][/QUOTE] [B]mehmet abi yasemine pamuk prenses demişinde o cadaloz olacaktı yanlış yazmışın :D[/B] |
[QUOTE=altuntas58;248064]
EN güzel Sivasspor yorumları yapan FATİHCAN [/QUOTE] [B]Teşekkür ederim abi. :) ---------------[/B] |
[QUOTE=samet yıldız;248247][B]mehmet abi yasemine pamuk prenses demişinde
o cadaloz olacaktı yanlış yazmışın :D[/B][/QUOTE] [B]yoo yanlis felan yok :D cadaloz lafi bana uymuyo öyle bi halimmi var :D[/B] |
[B]Kim Razzce cadoloz mu. Ayıp ettiniz şimdi.
Benim bildiğim Razzce çok hanımefendi, büyüklerine saygılı biri.[/B] |
[QUOTE=_DuMaN_58;248339][B]Kim Razzce cadoloz mu. Ayıp ettiniz şimdi.
Benim bildiğim Razzce çok hanımefendi, büyüklerine saygılı biri.[/B][/QUOTE] [B] iste budurrrrr :D saol eline koluna agzina saglik :D sametyildizz bak örnek al[/B] |
-->: --->: SitemiziN EnlerI
[QUOTE=samet yıldız;248247][B]mehmet abi yasemine pamuk prenses demişinde
o cadaloz olacaktı yanlış yazmışın :D[/B][/QUOTE] [B]Samet ben neyi nasıl yazacağımı bilirim pamuk prensesimizi kızdırma[/B] |
[QUOTE=leblebi82;245539][B][COLOR="Red"]Şimdilik bu kadar, diğer arkadaşları da en kısa zamanda ekleyeceğim. [/COLOR][/B]
[B][COLOR="Indigo"]En Yönetici : Rüştü Elmas En Ağabey : Altuntas58 En Kopyala-Yapıştırcı : Abircan En İyi Tanıdığım : Furkan En çılgın : Çılgın Sedat En Sempatik : Sweetgirl En Aktif : Puar En Prenses : SivasLady En Banlı : Samet Yıldız En Basketçi : TracyMcGrady58 En Espritüel : Yiğiter187 En Sınıf Arkadaşım : xsivaslix En Öğretmen : Güner En Tekniker : Tekniker58 En Dağcı : Dağcı En Neşeli : AzizMurat58 En Olmazsa Olmaz : Duman58 En Müteşekkir : EyüphanAydın En Ülküdaş : Adislibekir En Rehber : Sensetik En Foto Objektif : Jakobieen En Yazar : Sabiha Serin En Katip : Cahar En Hırçın : Ero[/COLOR][/B][/QUOTE] [B][COLOR="Indigo"] EN İçten Yorumcu : Sönmez EN Coşkulu : Arifcoşkun EN Geleceği Parlak : Sivaslıgenc EN Kendime Yakın Bulduğum : Fatihcan EN Fertelli : Fertelliyim EN Küçük Hanım : RaZZce EN İyi Yorumcu : Sonbahar5803 EN Tarafsız : Serd@r EN Derinden Esen : Albina58 EN Kitap Kurdu : ceylan kimya EN Küçük Beyefendi : Semih EN Forumcu : Serkanka58 EN Ressam : Resim 58 En Gece kuşu : Ömer coşkun EN Yiğido : Recep Yüksel EN Peri : Peri58 EN Paylaşımcı : wanted007 EN Nerden Tanıdığımı Çıkaramadığım : Bayatlı kenan EN Teknoloji Kurdu : Bulutum EN Sivasla Takipçisi : Doğanay[/COLOR][/B] [B][COLOR="Red"]Geçen listemde unuttuğum üyelerimizden ekleyerek yeni bir liste oluşturdum. İnşallah unuttuğum fazla kimse kalmamıştır. [/COLOR][/B] |
en inek ben bütün derslrim 5 :D
|
[B]EN Küçük Hanım : RaZZce
:D:D saol ellerine saglik :)[/B] |
[B][COLOR="Indigo"]En Masum : Masum
Es geçmeyelim değil mi ? [/COLOR][/B] |
EN Geleceği Parlak : Sivaslıgenc
Eyvallah abi sağolasın.Herkes öyle diyor inşallah öyle olur. |
[QUOTE=sivaslı_gız;248798]en inek ben bütün derslrim 5 :D[/QUOTE]
[B]bi sn. 8.sınıfta bende öleydim liseye gelde görek :D [/B] |
En aktif forum GÜMÜŞDERE lilerin sohbet alanı
|
samet yıldız
bence bu sıtenın en sevımlı kısısı cunku resmı cok masum ne kadarda sempatık gorunuyor. |
[QUOTE=çiğdem kaya;248982]samet yıldız
bence bu sıtenın en sevımlı kısısı cunku resmı cok masum ne kadarda sempatık gorunuyor.[/QUOTE] [B]beni unutmuşun :D böhöhöhö :D[/B] |
ama zaten senden bahsettım neyı unuttumkı anlamadım
|
Rüştü abi hariç benden eski varmı sitede ama hala aktif olan.
yoksa en eski benmi oluyorum :D |
[QUOTE=çiğdem kaya;248985]ama zaten senden bahsettım neyı unuttumkı anlamadım[/QUOTE]
[B]10 dk içinde değiştirme hakkımız olduğundan :D normaldir :D[/B] |
Bizede bşi bulan yok yav:.:.:
. |
[QUOTE=serrrkan;249015]Bizede bşi bulan yok yav:.:.:
.[/QUOTE] [B][COLOR="Indigo"]Kusura bakma seni nasıl unutmuşum anlamadım. En Vatansever : Serrrkan[/COLOR][/B] |
ya bennnn ya bennn ........ :)
|
en koyu sivassporlu sivaslısedat
|
[QUOTE=sivaslısedat;249058]en koyu sivassporlu sivaslısedat[/QUOTE]
[B]bi sn sedat abi kendini övmek yok :D başkalarını lütfen [/B] |
[QUOTE=samet yıldız;249005][B]10 dk içinde değiştirme hakkımız olduğundan :D
normaldir :D[/B][/QUOTE] ben basta yanlıs yazmıstım:confused: |
[QUOTE=çiğdem kaya;249068]ben basta yanlıs yazmıstım:confused:[/QUOTE]
[B]:D:D:D haa o zaman neyse :) morardım biraz :D[/B] |
[QUOTE=leblebi82;248794][B][COLOR="Indigo"]
EN Kendime Yakın Bulduğum : Fatihcan [/COLOR][/B] [B][COLOR="Red"]Geçen listemde unuttuğum üyelerimizden ekleyerek yeni bir liste oluşturdum. İnşallah unuttuğum fazla kimse kalmamıştır. [/COLOR][/B][/QUOTE] [B]Teşekkür ederim kardeşim. ----------------------------[/B] |
[B] EN :[COLOR="Red"]Şarkışlalısı :benek[/COLOR]
EN: [COLOR="SeaGreen"]Elektirikcisi : Kaptan58[/COLOR] [COLOR="Magenta"]EN : ciğdem çiceği: Ciğdem kaya[/COLOR] EN: [COLOR="Green"]Sağlam sivassporlusu:Sivaslı sedat [/COLOR] [COLOR="DarkRed"]EN :Az yorum yazanı:İsYaNKaR[/COLOR] [COLOR="Red"]EN gümüşderelisi Settar 58 EN :[COLOR="Blue"]Sivaslısı Sivaslı hakan[/COLOR] EN [COLOR="DarkOrange"]siyasetcisi: kadir58[/COLOR][/B][/COLOR] |
[QUOTE=altuntas58;250196][B] EN :[COLOR="Red"]Şarkışlalısı :benek[/COLOR]
EN: [COLOR="SeaGreen"]Elektirikcisi : Kaptan58[/COLOR] [COLOR="Magenta"]EN : ciğdem çiceği: Ciğdem kaya[/COLOR] EN: [COLOR="Green"]Sağlam sivassporlusu:Sivaslı sedat [/COLOR] [COLOR="DarkRed"]EN :Az yorum yazanı:İsYaNKaR[/COLOR] [COLOR="Red"]EN gümüşderelisi Settar 58 EN :[COLOR="Blue"]Sivaslısı Sivaslı hakan[/COLOR] EN [COLOR="DarkOrange"]siyasetcisi: kadir58[/COLOR][/B][/COLOR][/QUOTE] çok tesekkur ederım cok sevındım ne kadar nazıksınız |
[QUOTE=altuntas58;250196][B] EN :[COLOR="Red"]Şarkışlalısı :benek[/COLOR]
EN: [COLOR="SeaGreen"]Elektirikcisi : Kaptan58[/COLOR] [COLOR="Magenta"]EN : ciğdem çiceği: Ciğdem kaya[/COLOR] EN: [COLOR="Green"]Sağlam sivassporlusu:Sivaslı sedat [/COLOR] [COLOR="DarkRed"]EN :Az yorum yazanı:İsYaNKaR[/COLOR] [COLOR="Red"]EN gümüşderelisi Settar 58 EN :[COLOR="Blue"]Sivaslısı Sivaslı hakan[/COLOR] EN [COLOR="DarkOrange"]siyasetcisi: kadir58[/COLOR][/B][/COLOR][/QUOTE] En sarkilali benim olmam lazimdiya, neyse :) |
-->: --->: -->: SitemiziN EnlerI
[QUOTE=Kadir58;250207]En sarkilali benim olmam lazimdiya, neyse :)[/QUOTE]
[B]Doğru söylüyorsun sen hem gurbettesin hemde elmalı köyünden şarkışlanın en yakın köylerinden birisindensin şarkışlalılık sanada diğer arkadaşlarada çok yakışır EN :SİYASETCİ ŞARKIŞLALI :Kadir58[/B] |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 10:47. |