![]() |
--->: ASKER
fatih hoca ben yarın sivasa inicem benim yaş 25 ben kendime geç kaldım gitmeye diyodum ama sende baya geç kalmışsın be hoca.iştimada buluruz artık birbirimizi.acemilik bitiminde görüşmek üzere arkadaşlar.herkese şimdiden hayırlı tezkereler.
|
Cevap: ASKER
çarşambaya bişe kalmadı bende biniyorum istanbuldan Şinasi YARAR :) SİVAS ULASTIRMA :d
|
Az kaldı. 2 Gün Sonra Askeriz. (:
''' Saat 8:00 Çarşamba ASKER..! Versinler Canlı Bedenimi Aktütün Karakoluna Alsınlar Bakalım Cansız Bedenimi Alabiliyorlarsa...! ''' |
- Bu arada arkadaşım ( qanqim ) temeltepe asker şu anda bayramda izine gelmişti o 3/a grubu gitti. Anlatdıgına göre ; tugay'da çok komutan varmış egitimi temeltepeye göre daha kolaymış ve acemi birligi 28 günmüş. Özellikle tugayda Nato Birligine Seçmeler Yapılıyormuş. Ama Sülüsünde Sivas Tugay yazan bir kişide ordaki durumuna göre temeltepe'ye gönderilebiliyormuş birde unutmadan eger lise mezunu iseniz tokat'da egitim bölüğüne gitme şansınız yüksekmiş, malum ordada çavuş olabiliyormuşsunuz. Unutmadan Özellikle Tunceli Dag Komando Okuluna ve Kıbrıs'a Çok asker Gönderiyormuş. Doguya nispeten batıya göre daha az gidenler oluyormuş.
|
slm herkese arkadaşlar benim sözlüz sivas 5. piyade er eğitim komutanlığında yaptı acemi birliğini yazmıştım zaten izne geldi iki gün öncede usta birliği için kıbrısa gitti usta birliği çıktığında yazıcam demiştim yazıyım dedim :) allah tüm askerlerimizin yardımcısı olsun allah tüm askerleri tüm sevdiklerine kavuştursun özlemek uzak kalmak çok zor herkese iyi akşamlar:)
|
yapma ya benmkinin 1 ayı var gelmesine sivas temeltepede 5. piyade eğitim tugayında dağıtıma gelece 1 ayı var oda kıbrısa gidersee allahım yaaaa içim hiç rahat değill çok zorrrr onsuz yaşamak
|
-->: ASKER
ALLAH KAVUŞTURSUN İNŞ.
______________________ |
çok kötü yaaa her an kötü birşey olacak diye yüreğim ağzımdaa allah versin bu terörün belasınıı(bu arada tşkrler)
|
Ya korkmanıza hiç gerek yok!Allahın izniyle sağ sağlim yapar gelir.çok güvenli bir şehirdir sivas terörün t si yok diyebilirim.
|
ya zaten orada kalsa iyi çok çok iyi ama dağıtıma gelecek ya doğuya çıkars diyee endişeleniyorum
|
doğuya çıksada elden bişey gelmez...herşey önce Allah'a sonra mehmetçiğe emanet Dualarımız onlarla...
|
AMİN SAĞOLUN TŞKRLER AMA ANLAYIN BENİ ÇOK ZOR İNANIN Kİ BU TERÖR İLLETİ HERKESİ YAKTI
|
bende geliyom arkadaşlar perşembe akşam saat 10 da konyadan biniyom perşembe sabah ilk çayımızı içeriz sivasta topçuymuşum unutmadan sölem onuda inş görüşürüz cümleten hayırlı teskereler
|
hoşgeldin sevageldin apdulah kardeş sivasımıza
|
--->: Cevap: ASKER
[QUOTE=54_askerim_54;317226]AMİN SAĞOLUN TŞKRLER AMA ANLAYIN BENİ ÇOK ZOR İNANIN Kİ BU TERÖR İLLETİ HERKESİ YAKTI[/QUOTE]
cnm sende bendensin bende çok korkuodum sivastan dağıtımda doğuya gidicek diye ama ben çok araştırdım dağıtımda temel tepede kileri özellikle genelde kıbrısa yolluyolar ve ki benim sevgilimide kıbrısa yolladılar yada batıya ama daha çok kıbrısa gidio ayrıcada sen kıbrıs diyince korktun sanırım dua et de kıbrısa gitsin kıbrıs da çok ii oluyormuş askerlik ordada ne terör var ne bişey kıbrısda sınırda olanları braz zorluyolarmış ama sınırda olmazsa güzel bir askerlik yapabiliyormuş allahım tüm askerlerimizi sevdiklerine kavuştursun ne diyim :) asker beklemek çok zor heleki sevdiğinse :S |
bende bugun aldım silüsü =)
sınıf : PİYADE özellik : [COLOR="Red"](P-302) TEMEL EĞİTİM-2[/COLOR] 5 Cİ P.EĞT.TUG 1 Cİ P.ER EĞT.TB.K.LİĞİ - SİVAS aynen bu şekilde yazıyor arkadaslar ama ben gorevimi anlayamadım :)) ulastırmaların arasına gidiyorum her halde bizde oyle olucaz zannedersem [COLOR="Red"]TEMEL EĞİTİM-2[/COLOR] -- anlamını bilen varsa yardımını bekliyorum :)) herşeyden önce ne olursak olalım allah herkese sağlıklı bi şekilde bitirip gelmesini nasip etsin .. herşeyde bi hayır vardır . |
- Evet arkadaşlar bunlar sön sözlerim, yarın trene biniyorum. Şimdiden Herkeze Hayırlı Teskereler. İçini Rahat Olsun Kıbrıs'ta Askerlik Yapmak Ayrıcalıktır. Abim Orda Yaptı Ve Daima Su Bulunuyor Dedi. Yani Su Sorunu Yok Oranın.
- Fatih Hoca Ve Diger Arkadaşlar Umarım Orda Görüşürüz. Son Defa Allah(c.c) Emanet Olsun... - MUHTAÇ OLDUGUMUZ KUDRET DAMARLARMIZDAKİ ASIL KANDA MEVCUTTUR..! |
sivasımız hakkında ki ön yargılı arkadaşlarımıza önemle duyurulur yaşanacak engüzel illerden biridir bunu gelince daha iyi anlayacağınıza eminim.sivasımızda askeri malzeme konusun da kral askeri malzeme adı altında perakende satış noktamızla hizmet vermekteyiz hatta firmamız şafak58 markası adı altında toptan tüm türkiyedeki birliklere hizmet vermektedir.satış noktamız sivasın merkezi yerinde olup yeni gelen arkadaşlarımıza yardımcı olacağımızdan şüpeniz olmasın bunu gelen arkadaşlarımızdan öğrenebilirsiniz şuan yanımdaki fatih hoca ve asker41_58 rumuzlu arkadaşların tavsiyesi üzerine boyle bir açıklama gereği hissettik saygılar selamlar:))))
|
bu aksam bende biniyorum istanbuldan 9:30 arabasına sivas huzur Şinasi YARAR geliyorum arkadaşlar Görüşmek üzere.
|
arkadaşlar sivastayım bu gece misafirhanede kalıyoruz. asker 41 rumuzlu arkadaşım fethullah aslan ile.yarında bekliyoruz yaşar ı samet i ve ali özden i birlikte gireceğiz nizamiyeden içeri. bu arada sivas güzel şehir ve soğuk değil bugün onu gördüm aynı trakya gibi havasına güven olmuyo demekki . ve sivas halkıda çok sıcak bunuda sölemek isterim.artık fırsat bulursak buraya yazarız olmadı dağıtımda yazacağız.tecrübelerimizi paylaşırız. şimdilik allaha emanet olun. ves selam
|
ben de perşembe akşam saat 10 da konyadan biniyorum hakkımızda hayırlısı olsun cümleten hayırlı teskereler
|
arkadaşlar bende istanbuldan 10 ekim sabah 09:10 da uçağa biniyorum varsa aynı gün uçakla giden havaalanında görüşelim herkese hayırlı tezkereler ...
|
ASKERE ŞUAN GELEN ARKADAŞLAR TEMELTEPEYE GİTME İHTİMALLERİ YOKTUR.5.P.ER.EĞT.TUG.da YAPACAKLAR ORASIDA ŞEHRİN MERKEZİNDE ARKADAŞLAR RAHAT OLUN ASKERLİK YAPMAYA GELEN ARKAAŞLARA DUYURULUR:)))))
|
~ Evet Arkadaşlar Bende Bu Sabah İndim Trenden Ve Sivastan Dolaştım. Ulu Camide Bi Şükür Namazı Kıldıktan Sonra Şöyle Bir Sivası Turladım. Sivas Gerçektende Çok Güzel Bi Şehir Olmuş. İnsanlarıda Askere Karşı Çok Cana Yakın. Saat 3 Gibi Teslim Olacam..
~ Herkeze HayırLı Teskereler. Banyoda' tuvaletde ve iştimada görüşmek üzere ((((: Necati Ötegen 5.Piyade Tugayı 1.Topçu Taburu Top.er Topçu Komando...!!! |
BEN ANKARADAN GELİYORUM SİVASA TEMELTEPEYE NASIL BİYER 5.PİYADE TABURUNA 88/4TERTİPLERE SELAM SİVASA GİDEN VARSA [email]bucakli_18@hotmail.com[/email]
|
Bekle Beni Sivas Geliyorum :D Çok Merak Ediyodum Sivası Kısmet Askerlik Sivasa Çıktı
Bişiy sorcam Beni 5. Er Eğitim Tugayı şöför olarak alcaklarmış. Ordan Gönüllü Komando olarak alırlarmı beni ? Yane Komando Birliği Yakınmı Oraya ? Birde Doğuya Gitme İHtimali Nasıl Yüksekmi ? |
;);)selam zizlere harili tesgereler .bende askerlimi artvin- bockada 15 ay...yaptim ve 3ay antalida . oranin havasi kic aylari 1metire karvar . eksi 20 derece var. sivas ahvasi cokgusel................74.2. TERTİP Herkeze HayırLı Teskereler .. SELAMLAR... TUM ((( TURK ))) ASKERLERE
|
[QUOTE=murat38;328085]Bekle Beni Sivas Geliyorum :D Çok Merak Ediyodum Sivası Kısmet Askerlik Sivasa Çıktı
Bişiy sorcam Beni 5. Er Eğitim Tugayı şöför olarak alcaklarmış. Ordan Gönüllü Komando olarak alırlarmı beni ? Yane Komando Birliği Yakınmı Oraya ? Birde Doğuya Gitme İHtimali Nasıl Yüksekmi ?[/QUOTE] murat kardeşim bende sivasa gidiyorum..msnim .............. 88/4 tertip sivastayız... |
msn adresim : .....................
bende hataydan geliyorum 5. piyade tugayı tekerlekli araç sürücüsü diye görüşmek temennisi ile ben DENİZOĞLU |
: ASKER
ibrahim msnini kabul ettim...başka 88/4 gidicekler varsa ekleyin..adresim nickimle aynı tarikg41*hot..
|
bende 5 ci PİYADE EĞİTİM TUGAYI 1 Cİ PİYADE ER EĞİTİM TABURU KOMUTANLIĞI na geliorum 88/4 (ulaştırma ) ALLAHın izniyle yakında ordayım soru yok yorum yok korku yok göğsümüzü gere gere yapıcas hayırlısıyla sivaslılara slmlar
|
AYDINDAN HERKESE SELAMLAR VE HAYIRLI TESKERELER...
ACEMİ BIRLIGINI 5.PIYADE EGITIM TUGAYI 1.PIYADE ER EĞİTİM TABUR (ULAŞTIRMA) KOMUTANLIĞINDA YAPACAK ARKADAŞLAR EKLESIN sortiii@hotm.... |
Cevap: sahbaz
Kocaeli-gölcükten geliyorum hayırlısıyla [email]masum_serseri_41@hotmail.com[/email] eklemek istersenis tanışırıs inş.:D tekrar slmlar :)
|
5 ci PİYADE EĞİTİM TUGAYI 1 Cİ PİYADE ER EĞİTİM TABURU KOMUTANLIĞI na geliyorum:D
''topçu'' olarak gidecek arkadşlar varsa istanbuldan buyursunlar msn mi f-ferhat-b@hotm..... |
arkadaşlar öncelikle merhaba acemiliğim sivas a çıktı 88/4 acemi asker için sivas nasıl şimdiden tesekkürler bu arada aynı dönemde gidecek arkadaşlar var ise görüsmek isterim cancan-duru@..... bu arada bursa dan geliyorum
|
gardaşlarım msn de akşam saatlerinde beraber olalım 18-19 civarı
|
asker kardeşlerim
slm bende sivas merkeze gidicem acemi birliğine. sülüsümü almadım daha 17 sinde alıcm.. neci olduğumu bilmiyorum gidenler neci oluyo bilen arkdaşlar warsa söylesin.. 86 lıyım buraya devre kayıpları gidoyor sanırım.. ist da oturuyorum. buraya giden arkadaşlarla tanışmak isterim
88/4 murat maden :) |
s.a arkadşlar hele şukur acemi birligi bitti ama hiç bitmeseydi bugun geldım eve saat 5 gibi, fatih hoca ve gokhan ( mal pilot :D ) la aynı takımdaydık ve pilot benım mangamın tam bır bas belası idi hoca bilir zaten :D fatih hocam eve geldık yazıyoruz be 1 ay oldu :)))
* arkadşlar acemi birligi cok raht ıcınız rahat olsun eve donmek bıle ıstemıyecksınız ozellıkle cavuslar gercı 2 boluk ve 2 takıma dusersenız bılınkı yasadınız cavuslar abı kardaş :D cep telefonu veya mp3 calar goturun ve kapıda sorarlarsa yok dıyım birde ıyı saklayın benı aramadılar kapıda pişman oldum goturmedıgım ıcın ama kogusta wardı orhanda faln :D halil ıbodada wardı :) * topcu ulastırma falan gelen arkadşlar sewınmeyın sivas geri hizmettidr asla topcu tankcı havacı faln olmazsınız :) eger sansınız yawer gıderse ulastırma olark usta bırlıgıne dagılırsınız. sivasta asla sulusunuzde yazzan ozellık ( topcu vs. ) egitimi verilmiyor onlar tamamen hıkaye mesela ben topcu gıttım tugayın makınelerını tamır ettım ordanda agrı karargah bolugune dustum yazıcı falan olduk herhalde 7 gun sonra gıdecem . :D neyse sımdılık bu kadar uyqum war malum saat 5 de geldım :D fatihh hocamm ılk ben yazdım hadı gecmıs olsun :D |
İstanbuldan geliyorum 15 ocakda ordayım b grubu...
5. piyade eğitim tugayı ulaştırma dediler silüsümü almadım daha merak ettiğim ise cevaplayan olursa şimdiden çok tşk ederim... temeltepeye mi gidicem yoksa merkeze mi bu konuda aydınlatırsanız sevinirim... birde 15i perşembeye geliyor hangi güne kadar teslim olmam gerekiyor son gün perşembe midir acaba ? acemi birliği süresi 28 gün mü? ulaştırma da illa şöför mü olunuyor başka dallarıda varmı tam olarak ne olduğumu nasıl öğrenicem ehliyetim var ama araba kullanamıyorum şöför olur muyum? çok soru sordum sanırım :( şimdiden çok tşkler cevaplrınız için |
benimde acemilik bitti :) Şanlı Urfaya düştüm sivas güzel biyer kimse cekinmesin makara geciyor o 28 gün :)
|
WEZ Format +2. ?uan Saat: 06:57. |