![]() |
Cevap: en çok hangi diziyi seviyorsunuz?
pembe diziler hariç hepsi yani sadece kurtlar vadisi :)
|
Türkiye de yayinlanan yaklasik 400 tane dizi var. Günde 3 tane dizi izleyen bir kisi yaklasik 6 saatini bunlara ayiriyor, hic bir üretkenlik yapilmadan yasanan 6 saat. Yorum sizin.
|
[B]Prison break , Lost , dexter ve Avrupa yakası[/B]
|
Hayatımda ikinci kez bir diziye meyil ettim.
Birincisi Pusat idi 10. bölümde bitirdiler. Bir diğeri ise [B]Tek Türkiye[/B].Ama bu diziyi son 3-4 bölümdür izliyordum.Dizideki [B]Zeynep Öğretmen[/B] karakteri beni çok etkiledi.Bgünkü bölümde maalesef[B] Zeynep Öğretmen[/B] öldürüldü teröristler tarafından.Belki meslektaşım olduğundandır hayatımda ilk kez bu kadar etkilendim bir sahneden. Zeynep Öğretmenim öldüğünüe göre diziyi seyretmenin mantığı da kalmadı:( |
[B]Tek Türkiye Süper Bi Dizi.Türkiyede Olan Biteni Anlatiyor.
Diger Sacma Diziler Gibi Degil.[/B] |
tabiki kurtlar vadisi çünkü türkiyede o kadar olaylar gelmiş kiiiii anlatılması güç karanlık vadide
|
KURTLAR VADİSİ VE TEK TÜRKİYE gerçekleri anlattıgına inandıgım bu dizileri izlerken zamanın nasıl gectiğini bilmiyorum vadinin reklamları vadi kadar sürsede.avrupa yakası bence ekranlardaki en komik yapım
|
pazartesi: Son bahar sonra Yol Arkadaşımı izliyorum..
salı: Doğruluk Ekseni. Çarşamba: Yaprak Dökümü sonra Aşk Yakar tabi izleye bilirsem :D:D:D perşembe:Tek Türkiye haftaya Kurtlar Vadisi Pusu başlıyor :D:D Cuma: Kollama Beyaz ShoW Cumartesi: Kendi Okulumuza Doğru Pazar günü ne bulursam :D |
[B]Arupa yakası benim için en iyi dizi[/B]
|
Bir bulut olsam ı tekrar bölümlerini takıp ediyorum güzel bi dizi..
|
Kücük Kadinlar..................
|
[B][COLOR="Magenta"]Gülpare dizisi:)
ikinci kez yayinliyorlar sanirim. Ben ilk izliyorum. COK begendim.[/COLOR][/B] |
küçük kadınlar ve yaprak dökümünü izliyorum
eğlence olarak da avrupa yakası:) |
alınmayın ama kanal d nin dizileri tam bir fiyasko...madem eleştiryorsun sen de izliyorsun diyeceksiz ki hayır...izlemiyorum ev arkadaşlarım izliyor ordan biliyorum..
öyle bir hava var ki insanın aldatanı ihanet edeni alkışlaması telkin ediliyor neredeyse...üstelik aldatmalar da aile içinde cereyan ediyor...bu mudur bizim millet bu dizilerde kendini mi buluyor da bu diziler izlenme rekorları kırıyor anlamıyorum... |
[QUOTE=goramaz;402953]alınmayın ama kanal d nin dizileri tam bir fiyasko...madem eleştiryorsun sen de izliyorsun diyeceksiz ki hayır...izlemiyorum ev arkadaşlarım izliyor ordan biliyorum..
öyle bir hava var ki insanın aldatanı ihanet edeni alkışlaması telkin ediliyor neredeyse...üstelik aldatmalar da aile içinde cereyan ediyor...bu mudur bizim millet bu dizilerde kendini mi buluyor da bu diziler izlenme rekorları kırıyor anlamıyorum...[/QUOTE] izlediğim dizilerin öyle olduğunun bende farkındayım ama izliyorum işte;) |
sizin tercihiniz...benim inancıma da kültürüme de değerlerime de ters....
|
atv de canım ailem var onu seviyorum ve show da melekler korusun var o da çok hoş. önceden atv de oynamıştı şimdi cine 5 te tabii ki [B][COLOR="Magenta"][COLOR="DarkOrchid"]HEPSİ 1 [/COLOR][/COLOR][/B]İ izliyorum
|
tabiki kurtlar vadisi baska film mi var onun üstüne
|
ben fazla dizi izlemem izlediğm zaman da kurtlar vadisi ve avrupa yakasını izlerim...
|
Bir Bulut Olsam Ve Yaprak Dökümü ..İZLERİM
|
listem değişti :D
pazartesi sonbahar ve yol arkadaşım salı doğruluk ekseni ve ayrılık aynadaki düşmanıda çok sevdim gerçi tekrarini izliyorum Çarşamba yaprak dökümü ve abbas güçlü ile genç bakış.. perşembe kurtlar vadisi pusu cuma kollama Aynadaki Düşman cumartesi ise kendi okulumuza doğru.. şimdilik bu kadar :D |
cumartesi-alayına isyan...
perşembe-kurtlar vadisi pazar-maraton |
Cumartesi-Alayına isyan.
Pazar-Ölümüne Sivas....:) |
ben dizi izlemeyi sevmem,,ama birtane var onuda hic kacirmadan ailecek izliyoruzz ,, hic kuskusuz TEK TÜRKIYE,, :D
|
[B]KüCük kaDinLaR
KurtLaR VaDiSi PuSu... :D[/B] |
BEN DIZI BAGIMLISI BIRI DEGILIM AKLIMIN MANTIGIMIN ALMADIGI NE DIZIYI NEDE FILMI IZLERIM!onun yerine saglik magazinleri ,GEO dergileri, pratik bilgiler kitabi,cografya,bilim dünyasi belgeseli,galileo belgeseli tabi almanca,ve kara kalem resim yapmayi cok severim.Pembe dizilere,vurdulu kirdili filmlerede kusura bakmasinlar zaman ayiramam bu beyni bosuna harcayamam:D
|
hayatımızı diziler sardı eskiden komşuluklar ne güzelmiş insanlar birbirlini izleyip paylasımlarda bulunuyomuş şimdi geln misafirler yada bizler misafir oldugumuzda ya falan kanalı açsa şu dizi var bu dizi var dyo ben bi ara işin açaıgı fanatik dizi izliyodum her gün bi diziz kesin vardı sonra baktımkı ya hepsnin konusu bir birinin aynı vazge.tim şimdi izledim diziz sayısı 1 oda Asi bide ailece izlenen diziler var oda 1 tek türkiye yani 2 dizikafi:d
|
Dizi izlemiyorum hatta izleyenleri protesto ediyorum. Filmleri kaçırmamaya çalışıyorum.
Cuma günleri Beyaz Show. sivasspor kazanırsa spor programlarına bakıyorum. |
tek diziyi takip ediyorum oda YAPRAK DÖKÜMÜ
|
[B][COLOR="DarkRed"]Tek TÜRKIYE.
Dogruluk ekseni. Kurtlar vadisi. Gülpare.[/COLOR][/B] |
[B]Televizyonlarda dizi enflasyonu var her akşam her tv de 2-3 dizi birden oynuyor insan hangisini izleyeceğini şaşırıyor en iyisi hiç izlememek dedim ve sitemizle ilgilenmeye devam ediyorum[/B]
|
[QUOTE=altuntas58;409627][B]Televizyonlarda dizi enflasyonu var her akşam her tv de 2-3 dizi birden oynuyor insan hangisini izleyeceğini şaşırıyor en iyisi hiç izlememek dedim ve sitemizle ilgilenmeye devam ediyorum[/B][/QUOTE]
Aynen öyle biri bitiyor diğeri başlıyor :D |
Kurtlar vadisi ve canım ailem :)
|
1- Yaprak Dokumu
2- Bir Bulut olsam Beklemesi zor oluyor. Turkiyede seyredilmesini beklemek zorundayim. Aramizda 8 saat fark var. |
[QUOTE=nurcansl;419653]1- Yaprak Dokumu
2- Bir Bulut olsam Beklemesi zor oluyor. Turkiyede seyredilmesini beklemek zorundayim. Aramizda 8 saat fark var.[/QUOTE] Sorması ayıp olmazsa neresiymiş orası 8 saat mesafeli ? |
tek bi dizi takibimde oda yaprak dökümü
|
[QUOTE=club7house;419656]Sorması ayıp olmazsa neresiymiş orası 8 saat mesafeli ?[/QUOTE]
Yok canim, neden ayip olsun! St. Louis, Missouri USA |
tek bi dizi takibimde oda yaprak dökümü izliyorum
|
ben sadece asi dizisini izliyom :D
|
[B]Melekler Korusun :) .....!!!!!!![/B]
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 09:28. |