![]() |
Cevap: En Son Ýzlediðiniz Film/Filmler
[QUOTE=gönlüm58;533466]Zombi þimdi sen bana evde izliyebilecegým güzel bir korku filmi tavsýye et,ama çok korkmuyum az korkuyum...:D[/QUOTE]
BÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ |
BU NU OZRUMUN KABUL GORDUGU OLARAK ALGIAMALIMIYIM _??
YOKSA OZUR ICIN NE YAPMAM GEREKTIINI SOLICEKMISINIZ SAYIN YONETICIM ?? |
evet en son izleidðim filmler
son durak 4 :) bende cok sveerim gerilim korku kehanet :) güzel film umut :) kronikin tavsiyesi üzerine terminatör ) kaçtý unuttum :) kanalizasyon :) okan bayülgenin ben pek komedi sevmem ama izleyenler çok güldü :) kanlý tepeler hiiiiiiiiiiiiiiiiiii:)))))))) bunlar son günlerde izlediklerim izledikçe yazmaya devam ederim :) |
[QUOTE=Ebrulum;533929]evet en son izleidðim filmler
son durak 4 :) bende cok sveerim gerilim korku kehanet :) güzel film umut :) kronikin tavsiyesi üzerine terminatör ) kaçtý unuttum :) kanalizasyon :) okan bayülgenin ben pek komedi sevmem ama izleyenler çok güldü :) kanlý tepeler hiiiiiiiiiiiiiiiiiii:)))))))) bunlar son günlerde izlediklerim izledikçe yazmaya devam ederim :)[/QUOTE] [B][COLOR=darkorange]Kolpaçinoyu unutmuþsun :D[/COLOR][/B] |
[QUOTE=zombi;533926]BU NU OZRUMUN KABUL GORDUGU OLARAK ALGIAMALIMIYIM _??
YOKSA OZUR ICIN NE YAPMAM GEREKTIINI SOLICEKMISINIZ SAYIN YONETICIM ??[/QUOTE] [B][COLOR=darkorange]Rica ederim özür gerektirecek bir durum yok bugünü affettim [/COLOR][/B] |
[QUOTE=kronik;533940][B][COLOR=darkorange]Kolpaçinoyu unutmuþsun :D[/COLOR][/B][/QUOTE]
aaaaa evet birde kolpacino:)))))))) 4 defa izledim yahu her gelene izletmekten bö geldi :)))))))))) mersi þekerim hatýrlattýgýn için ;;) |
[QUOTE=kronik;533940][B][COLOR=darkorange]Kolpaçinoyu unutmuþsun :D[/COLOR][/B][/QUOTE]
evet guzel fýlm. |
kronik e :)))))))))))))))))
hani rüyalarda buluþuruz var ya :) bizde ancak filmlerde buluþuruz seninle :)))))))) takip edemiyroum yahu bir dur yerinde :)))))))))) |
[QUOTE=Ebrulum;533951]aaaaa evet birde kolpacino:))))))))
4 defa izledim yahu her gelene izletmekten bö geldi :)))))))))) mersi þekerim hatýrlattýgýn için ;;)[/QUOTE] [B][COLOR=darkorange]her gelene izletmek dedin de aklýma geldi VHS videolarýn moda olduðu günlerde bizim evde sinema salonuna dönerdi her akþam ayný film senaryoyu ezberleyip playback yapýyordum :D[/COLOR][/B] |
[QUOTE=kronik;533965][B][COLOR=darkorange]her gelene izletmek dedin de aklýma geldi VHS videolarýn moda olduðu günlerde bizim evde sinema salonuna dönerdi her akþam ayný film senaryoyu ezberleyip playback yapýyordum :D[/COLOR][/B][/QUOTE]
oy kýyamam snaa :) :))))))) dmeek millet size toplanýyordu ha sende getir götür her akþam ayný hava yinede güzeldir o günler be dönüp bakýnca bir an burkulur içi insanýn , :))))))))))))) bende kolpacinonun .....................................tarikattan sonra bende ayný durumdayým :))))))))))))))))))) bu arada sende kanalizasyonu izle eminim gülersin :) |
macera filmi severler....
law abiding cýtýzen yorumsuz 10 puan |
kayýp
7 puan |
hm bu arada
ask fýl mý sevenler not;sený sevýyorum yakýn zamn da cýkmýs tý ama guzel fýlm |
bilim kurgu
tanrýyý oynayanlar 9 puan, |
duygusal komedý
hayal et 8 puan |
evet dün akþam bir film izleim ben begendim tavsiye ederim bu tarz filmsevenlere
kýyamet 2012 filmin adý ben seviyorum bu tür filmleri puanlama yapacak olursak 10 üzerinden 9 veriyorum bende :) 1408 i merak ettim bende varmýþ ta haberim yokmuþ bir bakalým yorumlar dhaa sonra :) |
[B]Hala bekliyorum az korkacagým bir korku filmi önerisi...:D[/B]
|
[QUOTE=gönlüm58;538184][B]Hala bekliyorum az korkacagým bir korku filmi önerisi...:D[/B][/QUOTE]
Avatarin yeteri kadar korkunc degil mi? :) |
[QUOTE=sandalli;538185]Avatarin yeteri kadar korkunc degil mi? :)[/QUOTE]
Bence degil çok sevimli...:D |
[B][COLOR=darkred]SABAN OGLU SABAN :):):):)[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#8b0000][/COLOR][/B] [B][COLOR=#8b0000][/COLOR][/B] [B][COLOR=#8b0000][/COLOR][/B] |
[B]Kimse bu ara film izlemedi galiba?Ben dersimiz Atatürk'e gitmeyi düþünüyorum seyreden varmý?[/B]
|
korku serisi :
doðmamýþ.. güzel film. bi de ; ''garez'' serisi izleyenlere travsiye edilir usta sen yalnýz seyredesýn dýe , 2 film az gerilim duygusal; aþk.. alacakaranlýk ve fýlýmýn 2. part'ý new moon |
[QUOTE=zombi;538640]korku serisi :
doðmamýþ.. güzel film. bi de ; ''garez'' serisi izleyenlere travsiye edilir usta sen yalnýz seyredesýn dýe , 2 film az gerilim duygusal; aþk.. alacakaranlýk ve fýlýmýn 2. part'ý new moon[/QUOTE] [B]Not aldým teþekkür ederim,bir kaç gün sesim çýkmazsa merak etmeyin.:D[/B] |
Ben korku filmi izliyemiyorum ne tekil nede çogul, eþim çok sever izlemek ister ama benim yüzümden oda izlemez filim izlerken iyide sonradan bi odadan digerine giderken koþarak gidiyorum,uyuyunca yatagýn altýndan birileri çýkcakmýþ gibi oluyor :(
|
[QUOTE=HasreT;538647]Ben korku filmi izliyemiyorum ne tekil nede çogul, eþim çok sever izlemek ister ama benim yüzümden oda izlemez filim izlerken iyide sonradan bi odadan digerine giderken koþarak gidiyorum,uyuyunca yatagýn altýndan birileri çýkcakmýþ gibi oluyor :([/QUOTE]
[B]Nasýlda duygularmý dile getirdin,bir defasýnda korktum balkona çýktým hava alýyým diye anaaa zaten balkondan yukarý tekke ayna gibi görünüyor...:)[/B] |
[QUOTE=gönlüm58;538648][B]Nasýlda duygularmý dile getirdin,bir defasýnda korktum balkona çýktým hava alýyým diye anaaa zaten balkondan yukarý tekke ayna gibi görünüyor...:)[/B][/QUOTE]
þu an karanlýk bi odadayým bir an týrstým korkudan konuþmasak, bide yalnýzým uyuyamam sabaha kadar þimdi bile sanki arkamda biri var gönüüülll :confused: |
[QUOTE=HasreT;538649]þu an karanlýk bi odadayým bir an týrstým korkudan konuþmasak, bide yalnýzým uyuyamam sabaha kadar þimdi bile sanki arkamda biri var gönüüülll :confused:[/QUOTE]
[B]Bahsederken böyle týrstýk,seyretsek ne yaparýz...:D[/B] |
Ben gittim abla Dersimiz Atatürk'e... Çocuklar için yapýlmýþ bir film benim gibi büyük umutlarla gidersen hayal kýrýklýðý yaþatabilir zira belgesel tadýnda olmuþ...
Veda Zülfü ile hiç uyuþmasamda çok beðendiðim bir film olmuþ... Dar zamana sýðdýrýlmýþ ama "Mustafa" dan kat ve kat iyi... Eyvah Eyvah harika bir film Vizontele Tuuba dan beri ilkkez bukadar güldüm... 2. yarýsý özellikle boðazým aðrýdý gülmekten kasýlmaktan;) Korku filmi dersenizde REC diye bir film var sanýrým paylaþmýþtým izleyiniz, zaman zaman zýplatan bir film ama ona benzer Paranormal Activity diye bir film var reklam dehasý bir film 5 para etmez REC daha güzel... |
[QUOTE=Kibrisli;538655]Ben gittim abla Dersimiz Atatürk'e... Çocuklar için yapýlmýþ bir film benim gibi büyük umutlarla gidersen hayal kýrýklýðý yaþatabilir zira belgesel tadýnda olmuþ...
Veda Zülfü ile hiç uyuþmasamda çok beðendiðim bir film olmuþ... Dar zamana sýðdýrýlmýþ ama "Mustafa" dan kat ve kat iyi... Eyvah Eyvah harika bir film Vizontele Tuuba dan beri ilkkez bukadar güldüm... 2. yarýsý özellikle boðazým aðrýdý gülmekten kasýlmaktan;) Korku filmi dersenizde REC diye bir film var sanýrým paylaþmýþtým izleyiniz, zaman zaman zýplatan bir film ama ona benzer Paranormal Activity diye bir film var reklam dehasý bir film 5 para etmez REC daha güzel...[/QUOTE] [B]Dersimiz Atatürkte ýsrarcýyým merak edýyorum. Eyvah Eyvahý merak ettim eee onada gideyým, Þimdilik zýplamýyým çok korkunçsa kalsýn.:D bilgi için teþekkür ederim...[/B] |
[B]HASRET SANCISI[/B]
[B]FERDI TAFUR VAY BEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE SÜPERDIIII[/B] [B]POLIS[/B] [B]BAS ROLLERDE TABIKI BEN ÖMER YALCIN[/B] |
[QUOTE=zombi;538640]korku serisi :
doðmamýþ.. güzel film. bi de ; ''garez'' serisi izleyenlere travsiye edilir usta sen yalnýz seyredesýn dýe , 2 film az gerilim duygusal; aþk.. alacakaranlýk ve fýlýmýn 2. part'ý new moon[/QUOTE] zombi sen benim kafadasin ikisinede baktim nerdeyse coguna baktim korku filmlerinin ölüm cikmazina baktim dün dehsetti migdem bulandi kandan |
þeytanýn sanatý [B][COLOR="Red"][/COLOR][/B]
|
[QUOTE=HasreT;538647]Ben korku filmi izliyemiyorum ne tekil nede çogul, eþim çok sever izlemek ister ama benim yüzümden oda izlemez filim izlerken iyide sonradan bi odadan digerine giderken koþarak gidiyorum,uyuyunca yatagýn altýndan birileri çýkcakmýþ gibi oluyor :([/QUOTE]
usta , o zaman garez ' ý kesýn ýzleme.......... bi de halka'yý. |
[B]En son izlediðim film Alice Harikalar Diyarýnda ( 3D ).
15 yaþ üzerine tavsiye etmem :)[/B] |
garezin sonuncusu cok güzel kardesi sonradan yapacagini yapti cocugu garez yapti
[QUOTE=Cley;539030][B]En son izlediðim film Alice Harikalar Diyarýnda ( 3D ). 15 yaþ üzerine tavsiye etmem :)[/B][/QUOTE] cocukken cok bakardim ama ginede bakabilirim |
[B][COLOR=black]SABUHA...[/COLOR][/B]
[B]IBRAHIM TATLISES---GÜNGÖR BAYRAK [COLOR=red]SÜPERDI AMA HA[/COLOR][/B] |
...........kýrk yalan memiþ .. merhum sadri alýþýk................
|
[B]KARETECILER ISTAMBULDA[/B]
[B]CÜNEYT ARKIN...[/B] |
hadi birazda çocuklarla birlikte öðretici fimler izleyelim
aimasyon; up (yukarý bak) valla ben izledim güzel film..hatta bayaðý duygusal.:) bitirim karýnca.. iyi vakit geçirmeniz dileklerimle ; sevgi ve saygýlar...... |
hiç film izleyesim yok :(
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 04:33. |