![]() |
Cevap: Sivas'tan Canlı Yayın Atağı ( Canlı Kamera Sivas, Sivaskamera )
EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜRLER.
|
su sivas canli camerasi mobese dogru cekilde kaliteli yayinlansa seviniriz cok takliyor duzgun gostermiyor
|
Çoook Özledim Memleketimi :((((
Almanyadan kucak dolusu selamlar :) canım Sivasıımmmm |
Artık teknoloji İlimizdede kullanılmış, güzel bir olay, en azından kimler gelip geçiyor, ilin hava durumu rahatca görebiliriz, tabii birde kimler ile iniş yaptı...
Vatana millete, helede Sivasımıza hayırlı olsun... |
ben konyadan seyirediyorum sivasa kar yağışını sanki ordayım emegi geçenlere teşekürler
|
[B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="DimGray"]Linkler karismis,
görüntü sürekli takiliyor olsada...Sivas´i kar yagarken görmek güzel ! :-)[/COLOR][/FONT][/B] |
Bu kamera sistemi kuruldu kurulalı iki ayda bir sivasa gittiğim zaman tanıdıklara haber veriyorum genim geçişimi görsünler diye hatta yurtdışındaki arkadaşlar bile bakıyorlarmış sivası görmek için güzel bir yayın ama bu yayın abdulvahabigazi türbesinde olsa eski tahıl pazarında olsa halde olsa tren istasyonunda olsa kale içinde kaleden sivas görüntüsü olsa merekümden sivas görüntüsü olsa ne güzel olurdu inşallah ileride oralarıda görürüz
|
Çok güzel emeği geçenlere teşekkürler.Bazen bende bakıyorum aslında Sivasın değişik yerlerine biraz daha kamera koysalar fena olmaz..
|
eskıden ızleyebılıyordum ama artık acamıyorum bı sorun mu var aceba ?
|
[QUOTE=goktan58;609786]eskıden ızleyebılıyordum ama artık acamıyorum bı sorun mu var aceba ?[/QUOTE]
Linkler düzenlendi buyrun. Fakat bazı kameralar şuan için açık değil. Aşağıdakiler çalışmakta olanlar. [B]Sivas Atatürk Caddesi için şu linke tıklayın:[/B] [URL]mms://kamera.sivas.bel.tr:7000[/URL] [B]Sivas Hükümet Meydanı için şu linke tıklayın:[/B] [URL]mms://kamera.sivas.bel.tr:7001[/URL] [B]Sivas Meydanı İzlemek için şu linke tıklayın:[/B] [URL]mms://kamera.sivas.bel.tr:7002[/URL] [URL="mms://kamera.sivas.bel.tr:7002"][/URL][I][FONT=Courier New] <a href="%3Ca%20href=" mms:="" kamera.sivas.bel.tr:7002"="" target="_blank">[/FONT][/I] |
Uzun süredir giremiyorduk izlemeyeeee.
Şimdiise çok güzelolmuş |
İzliyorum arada sırada güzel oluyor ama keşke kamereları çoğaltsalar istasyon caddesinede koysalardı veya başka yerlerlerdede olabilirdi.
|
[b]bi kamera stadyumun oraya bitanede otogara koysalar çokdaha güzel olur maçgünleri stadyumun etrafını görrürüz otogardada firmaların otobüslerini filan görrürdük güzel bi uygulama inşallah devam eder [/b]
|
Çok net gözüküyor. tebrikler.
|
Şuan çalışmıyor mu ?
|
WEZ Format +2. ?uan Saat: 10:53. |