![]() |
Cevap: Yazıcıoğlu'nun helikopteri düştü!!
İşte o görüşme 26 Mart 2009
A.A [url]http://www.hurriyet.com.tr/gundem/11292760.asp?gid=229[/url] BU HABERİN DETAYI BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun Kahramanmaraş'tan Yozgat'a giderken bindiği ve düşen helikopterde bulunan İHA muhabiri İsmail Güneş'in 112 Acil Servis görevlisi arasındaki telefon görüşmesi kayıtlara şöyle geçti: 112 görevlisi : 112. İsmail Güneş (İ.G): Ben İHA Muhabiri İsmail Güneş, helikopter ile düştük. 112 : Nerede? Neredesiniz? İ.G : Bilmiyorum nerede olduğumuzu. BBP Genel Başkanı Yazıcıoğlu ile birlikteydik. 112 : Neredesiniz? İ.G : Hatırlamıyorum. 112 : Etrafınıza bakın, ne görüyorsunuz? İ.G : Her taraf kar, sis. Her taraf sis. 112 : Helikopteri nereden kiraladınız? İ.G: Bacağım kırık olduğu için konuşamıyorum. Erhan ağabey nereden çıkış yapmıştık. Çağlayancerit orada bir yerde düştük. Hangi yere düştüğümüzü hatırlamıyoruz, her taraf sis, göremiyorum. ... 35 00 benim numaram. 112 görevlisi: Telefonu kapatmayalım, yerinizi tespit etmeye çalışıyoruz. İ.G : Kahramanmaraş'ın dağlarından, her taraf sis. göremiyorum. 112 görevlisi: Parti merkezinden kiminle görüşebiliriz, sizinle ilgili? İ.G : Bilmiyorum, şarjım bitmek üzere. Alo. Biz nereye gidiyorduk? Yozgat tarafında bir yere gidiyorduk hanımefendi. 112 görevlisi: Kapatmayın yerinizi tespit etmeye çalışıyorlar. İ.G : Erhan ağabey, nereden geldik, nereye gidiyoruz. Şu an Çağlayancerit'ten gelip, nereye gidiyoruz. Yozgat-Yerköy mü? Çağlayancerit'ten, Yozgat-Yerköy'e gidiyoruz. Burası çok soğuk. Alo. Yer tespit edemiyor musunuz? 112 görevlisi: Siz kapatmayın beyefendi telefonu. İ.G : Hanımefendi şarjım bitecek. 112 görevlisi : Alo, Alo. İyi misiniz? İ.G : Kötüyüm, ayağım kırık. 112 görevlisi: Şu anda siz helikopteri görebiliyor musun? İ.G : Şu anda helikopterin içindeyim. 112 görevlisi: Alo. diğer beş kişi yanınızda değil mi şu anda? Size cevap verebiliyorlar mı? İ.G : Diğerlerinden ses yok. Erhan ağabey, Erhan ağabey de ıhlayarak cevap veriyor. Alo, hanımefendi, yerimizi tespit edemediniz mi? 112 görevlisi: Şu anda emniyet bulmaya çalışıyor, sakin olun. İ.G: Erhan ağabey, ıhlıyor sadece. Bende üşümeye başladım. Ben sakin olmaya çalışıyorum. 112 görevlisi: Sakin olmaya çalışın, tespit etmeye gayret ediyorlar. İ.G: Muhsin Bey'i göremiyorum. 112 görevlisi: Aynı helikopter ile mi havalandınız? İ.G: Evet. Ayağım çok kötü kırıldı. Ölende var herhalde. Bu arkadaş kim ya. 112 görevlisi: Ayağı kırık, yerinden kımıldayamıyorum. Emniyetle görüşüyorum. İ.G: Alo, hanımefendi. 112 görevlisi: Açık kalsın telefon. İ.G: Şarjım bitmek üzere. Benim numaramı görebiliyor musun? 112 görevlisi: Kapatmayalım, ulaşıyorlar, kapatmayalım numarayı. Sizin nereye gittiğinizi anladık. Yozgat-Yerköy'e gidiyoruz dediniz. İ.G: Alo. Sakin olalım da şu anda donuyoruz burada, ayağım da kırık. 112 görevlisi: Kapatmayın, bir saniye. İ.G: Alo. Erhan ağabey, Erhan ağabey. Sen kalkabiliyor musun yerinden? Hanımefendi. 112 görevlisi: Şarjınız bitinceye kadar açık kalsın, aramaya devam ediyorlar çünkü. Kapatmayın alo. İ.G: Alo. Ayağım kırıldı. 112 görevlisi: Başka yerinizde kanama var mı? İ.G: Gözükmüyor. 112 görevlisi: Kravatınız var mı? İp gibi kravat gibi bir şeye elinizi uzatabilir misiniz? İ.G: Kravat yok. Şu anda gözükmüyor. 112 görevlisi: Polis ekipleri yerinizi bulmaya çalışıyor. Siz moralinizi yüksek tutun. Zaten sizin yerinizi tespit edecekler. Edemediler daha. Tespit etmeye devam ediyor. İ.G: Herkes öldü herhalde. 112 görevlisi: Kanamadan dolayı sessiz kalmış olabilirler, endişe etmeyin, sizi kurtaracaklar. İ.G: Erhan ağabey, Erhan ağabey. Kırık ayağımın altında, kaval kemiğinde. Kanama değil, kırıldı ya. 112 görevlisi: Alo, beyefendi. Şu anda bacağınızın durumu nasıl? İ.G: Ağrıyor. Alo. Yeri tespit edemediniz mi? Donmaya başladım, üşümeye başladım. Üşüyorum. Tipi var. Helikopterin içine girdim. (İnleme sesleri) Buradakiler öldü herhalde ya. Erhan ağabey, Erhan ağabey. Yok. Kimseden ses gelmiyor, gelmiyor. Eyvah çok kötü. 112 görevlisi: Ayağınız sıkıştı mı? İ.G: Evet. (inlemeler) Tespit edemediler mi ya. (inleme) Ayağımı oynatamıyorum. 112 görevlisi: Emniyet yerinizi tespit etmeye çalışıyor. İ.G: Erhan ağabey. Ağabey bir kendine gelmeye çalış. Bak ben kendime gelmeye çalışıyorum. Yatıyor ıhlıyor. 112 görevlisi: Başka kimseden ses gelmiyor mu? İ.G: Yok, yok. Çok kötü ayağım kırıldı. (İnleme) Hanımefendi hala bulamadınız mı yerimizi? Burada donacağız, diğer insanlar öldü herhalde. (İnleme sesleri) Ayağımı oynatamıyorum. Çok pis kırıldı ayağım. Yerimizi ne zaman tespit edeceksiniz hanımefendi. [COLOR="Blue"]Yüce Rabbim Helikopterde bulunanları başta Sayın Muhsin YAZICIOĞLU' nu koru bir an evvel bulunmalarını sağla. Ümit ederim Ölü olmazsın Amin. [/COLOR] |
Cevap: İşte o son görüşme
[COLOR="Red"][B]Rabbim yardimcilari olsun ,Insallah tez zamanda bulunur artik :( Dualarimiz sizinle .[/B][/COLOR]
|
Dualarımız onlarla beklemek daah kötü elimizden bişey gelmeden
|
"HELİKOPTERDE YER TESPİT CİHAZI BULUNMUYOR"
Murat Kaban - BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ve Beraberindekileri Kahramanmaraş'tan Yozgat'a Götürürken Kahramanmaraş'ın Çağlayancerit İlçesi ile Göksun İlçesi Arasında Düştüğü Tahmin Edilen Helikopterin Ait Olduğu Medair Şirketinin Kaptan Pilotlarından Ali İbanoğlu, Helikopterde, Düştüğü Yeri Tespit İçin Bir Cihaz Bulunmadığını Bildirdi. Murat Kaban - BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ve beraberindekileri Kahramanmaraş'tan Yozgat'a götürürken Kahramanmaraş'ın Çağlayancerit ilçesi ile Göksun ilçesi arasında düştüğü tahmin edilen helikopterin ait olduğu Medair şirketinin kaptan pilotlarından Ali İbanoğlu, helikopterde, düştüğü yeri tespit için bir cihaz bulunmadığını bildirdi. Esas Hava Taşımacılık Turizm ve Ticaret AŞ'ye ait Medair şirketinin kaptan pilotlarından İbanoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, helikopterin tam olarak nerede düştüğünü bilmediklerini, yerinin tespiti için ise ne kendilerinde ne de helikopterde sinyal gönderen bir cihaz bulunmadığını söyledi. Şirketin bir başka yetkilisi ise helikopterin bulunabilmesi için ellerinde imkan olmadığını, bu nedenle herhangi bir çalışma yapamadıklarını dile getirdi. Yetkili, helikopterin düştüğü haberini televizyonlardan öğrendiklerini, bunun ardından cep telefonuyla kaptan pilot Kaya İstektepe'ye ulaşmaya çalıştıklarını, ancak başarılı olamadıklarını kaydetti. (Anadolu Ajansı) 11 dakika önce.. [1633017] Acizliğin bir kanıtı daha helikopterle herhangi bir bağlantı yokmuş telefonla bulmaya çalışmışlar..... ya hava bu kar fırtına sis nasıl bir irtibat bürosu olmaz ya nasıl bir acizliktir Allahtan telefonu icat etmişlerde kullanıyoruz yoksa nice olurdu halleri ya varya diyecek laf yok bunlara.....saldım çayıra mevlam kayıra atasözüne uygun bir iş işte Rabbim sen bilirsin herşeyin en iyisini şunlara biraz düşünme gücü verde neyin nerye varacağını azcık görsünler..... |
Nasıl olurya helikopterde cihaz yokmuş neden her helikopterde varda bunda yok
|
[quote=gul-i_ahmer;392031]ben 3 e katılmıyorum nasılki kara yolunda belli bir istikamet içinde yolda gidiliyorsa havadada öyle...ki telefon görüşmesi tam 19 dk sürmüş bu 19 dkda hiçmi sinyal alıp yerini tespit edilemiyo ya ????iktidarın beceriksizliği ve bu işin içinde kasten yapılma var!!!!!!!!!!!
ayrıca helakopter kaçırılmış olsa telefon görüşmesi olmazdı ve çığ altında olsalardı ihh habercisi söylerdi ve konuşmaları okuduysanız bir ara yaralı olan ismail gübeş bacağının kırık olmasını sölüyo ve bi ara helakopter içine girdiğini sölüyo[/quote] helikopter kaçırılmış olsa zaman kazanmak için orda aramaları artırmak milleti oraya yönlendirmek için öyle bir konuşma olabilir.helikopterin gittiği istikamet bellidir demişsin.dogru bellidir!ben dün helikopter düşünce o istikametten yürüyerek gitsem bulmuştum.demekki öyle bir istikamet yok.çünkü helikopterde yer belirten cihaz yokmuş zaman gazetesinde öyle yazıyor.ve benim bildigim havadaki bir uçakla yada helikopterle sürekli kuleler temas halinde olur.eger bir yerde irtibat koparsa hemen tedbirler alınır.hani nerde kimse cıkıpta demiyor irtibat şurda koptu diye!bir dediler hacılar bilmem ne köyüne dendi hurra bütün ekipler oraya gitti bulamadılar sonra bir haber sisne köyü haydi oraya ordada olmadı dediler kırcaova köyünde en son oraya koştular hani nerde?kırcaovanın muhtarını gece canlı yayına aldılar adam yüksek ses geldi dedi sonra başladı köy sorunlarını anlatmaya yok yol kapalı halk perişan yolumuzu açsınlar falan filan!yani büyük bir ihmal var kısacası!ve eger dediğim gibi bu enkaz başka yerden çıkarsa gercekten aglanılacak halimize gülmek bu olur işte.... |
cidden kimse neoldugunu bilmiyor ve düzgün bir açıklamada yapılmadı kesin bilgiler verilmiyor
|
Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Muhsin Yaszıcıoğlu'nu taşıyan helikopter enkazına halen ulaşılamamasına partililer sert tepki gösteriyor. BBP Yüksek İstişare Kurulu (YİK) Üyesi Avukat Veysel Aşkın, "Avrupalı turist av yapmaya giderken düşseydi, şimdiye bulurlardı" dedi.
Partililerin giderek endişelendiğini anlatan Aşkın, "Şu anda hepimizin morali çok bozuk, kurtarma çalışmalarında ihmal olduğunu düşünüyoruz. Bir Avrupalı turist aynı bölgede av yapmaya giderken düşseydi şimdiye bulurlardı. Gelişmiş teknolojiyle enkazın bulunamaması, bizleri daha da endişelendiriyor. Parti genel merkezi de giderek kalabalıklaşıyor" diye konuştu. (CİHAN) |
[QUOTE=candy_58;392029]kaç kişilik ekipler arıyor ama nasılsa bir ses bir ip ucu bulamıyorlar[/QUOTE]
[B][I]Hani nerde arıyorlar kardeşim gerçekten aramış olsalardı onlar bulunmuştu; hazırlanmış bir plandı bu erdiler muratlarına dilerim yüce Mevlamdan bunu planlayanlar daha beter olurlar.:((((([/I][/B] |
[quote=HaZaN;392061][B][I]Hani nerde arıyorlar kardeşim gerçekten aramış olsalardı onlar bulunmuştu; hazırlanmış bir plandı bu erdiler muratlarına dilerim yüce Mevlamdan bunu planlayanlar daha beter olurlar.:((((([/I][/B][/quote]
abla saat 6 ya kadar tv den internetten sürekli takip ediyorum yok yok yok.bu işin altından çok değişik olaylar çıkacak.ben 3 saat uyudum.ben uyuyamazken yetkililer nasıl uyudu acaba?bunun hesabını hadi burda vermediler ahir hayatta nasıl verecekler.bir oyun var bu oyunun bir parçası bu kaza.çünkü haksızların karşısında dogruların yanın da bu adam gibi adam vardı.7 yıl hapis yattı türlü işkencelere maruz kaldı ölmedi.bir yılda 4 kere kaza gecirdi.bir tv kanalında kazalar şüphe verici demişti.evet şüphe vericiydi kimse önlem almadı.ama böyle kazalar olsada dogru bildigimi yaparım demişti.yapıyordu ama bu kaza sanırım onu artık yapamaz edecek offff offf |
[QUOTE=barikat58;392060]Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Muhsin Yaszıcıoğlu'nu taşıyan helikopter enkazına halen ulaşılamamasına partililer sert tepki gösteriyor. BBP Yüksek İstişare Kurulu (YİK) Üyesi Avukat Veysel Aşkın, "Avrupalı turist av yapmaya giderken düşseydi, şimdiye bulurlardı" dedi.
Partililerin giderek endişelendiğini anlatan Aşkın, "Şu anda hepimizin morali çok bozuk, kurtarma çalışmalarında ihmal olduğunu düşünüyoruz. Bir Avrupalı turist aynı bölgede av yapmaya giderken düşseydi şimdiye bulurlardı. Gelişmiş teknolojiyle enkazın bulunamaması, bizleri daha da endişelendiriyor. Parti genel merkezi de giderek kalabalıklaşıyor" diye konuştu. (CİHAN)[/QUOTE] [B][I]Evet çok haklısın kardeşim bizim Türk Milleti kende insanına değer vermiyor, bir hayvan çukura düşüyor onu kurtarmak için yapmadıklarını bırakmıyorlar tabiki kurtarsınlara ama bu kaybolan 5 tane cannnn insannnn neden bunlara değer verilmiyor, çok affedersiniz ama bir hayvan kadar bile değerimiz yok, yazıklar olsun diyorummm. Çalışan dürüst insanların bu dünyada yeri yokkkkk.[/I][/B] |
[B]dün akşamdan beri tefriciye okuyorum 4444 adet olması gerekiyo ben 720 tane okudum lütfen bana yardım edin bitiremeyeceğim galiba muhsin başkanımızın sağ salım kurtulması için hep beraber tefriciye okuyalım[/B]
|
Arkadaşlar,
Sayın Muhin Yazıcıoğlu ve arkadaşlarının elim kazasını öğrendim. Allah acil şifalar versin. Allah yardımcıları olsun. Dua ediyorum. Allahım bizi kötü haberlerden koru. Bütün Sivaslı dostlarıma geçmiş olsn diyorum. |
Sayn başkanımızın en kısa sürede sağ olarak bulunması ümidiyle bekliyoruz. Ancak bu belirsizlik ve bilinmezlik gerçekten çok düşündürücü, sanki bazı şeyler planlanmış ve başkanımız suikaste uğramış gibi bir izlenim ortaya çıkıyor. İnşallah sağ olarak kurtulur tek temennimiz bu...
|
[COLOR="DarkRed"][B]Göksun ellerinden bir haber geldi// Bir acı haberdi bağrımı deldi//
Yaralı bir bozkurt dağlarda kaldı// Ciğerlerim küle döndü bu gece. Sahra çölü oldu sanki bu Göksun, Gayrı geçmiş ola,iç bir su Göksun. Bu ayıbı gel sen yıka yu Göksun. Gözyaşlarım sele döndü bu gece. Alinti:([/B][/COLOR] |
20 saat oldu yaw 20 saat!insan kazada ölmesede soguktan ölecek....bu ne ihmal bu ne vurduöduymazlık hala yaklaştık az kaldı diye geciştiriyorlar bu nasıl iş yhaaaaaa
|
UMARIM KURDA KUŞA YEME OLMADAN , BİR MAĞARA FALAN SIĞINACAK YER BULMUŞLARDIR, KAZA SONRASI SON GÖRÜŞÜLEN 112 KAYITLARINDA CEP TELEFONU KOORDİNATLARINA ULAŞILIP BULUNAMAMASI İNANILIR GİBİ DEĞİL, BU NASIL GPRS CİHAZI NASIL KOORDİNAT ALIP VERİYOR ANLAMADIMKİ
|
Akşamdan beri, yaşananlar karşısında şiddetli bir şok yaşamaktayım.
Bir laf edesim geliyor, dilim dolanıyor. Bir lokma yiyeyim diyorum boğazımda düğümleniyor, bir su içeyim diyorum, gırtlağımda takılıyor. bir şeyler yazayım diyorum elim titriyor, nutkum tutuluyor. Ne diyeyim ne yazayım. Allahım aklımı koru yarabbiii....! Allahım çaresizlik ne acı...! Allahım yaşananlar ne acı...! Allahım duyduklarımız ne acı...! Allahım duymadıklarımız ne acı...! Allahım gördüklerimiz ne acı...! Allahım göremediklerimiz ne acı...! Üniversitede öğrenciyken davet ettiğimiz bir iftar yemeğinde, Koca Mustafa Paşa Sümbül Efendi Camii Avlusunda beraber olduğumuz ve tanışıp sohbet etme imkanı bulduğum "Çilekeş Hemşehrimizin" çile dolu, işkence dolu yaşantısından kesitler aktarırken gözyaşları içerisinde dinlemiştim. Beyfendi kişiliği, nezaket ve asalet dolu "Anadolu yiğidi" bende derin izler bırakmıştı. İnanıyorum ki, mütevazi kişiliğiyle ve memleket için verdiği mücadele örneğiyle milletimizde de kalıcı izler bırakmıştır. Şimdi ise bir muamma, bir keşmekeş, bir enformasyon kirliliği içerisinde, karmaşık duygular içerisinde, bizleri öfke-sabır, metanet-yıkılma, isyan-dua...vs ikilemleri içerisinde bıran ucube-i garaib gelişmeler....! Bulunduysa neden açıklanmıyor...????????????? bulunmadıysa neden bulunamıyor...????????????? Uzaydan karıncanın ayak izleri izlenen bir teknoloji çağında Nedeeeeeennnnnnnnn...????????????????? Daha da yazamayacağım, çünkü elim dolanıyor, dilim bulanıyor, beynim sulanıyor... Allahım Hemşehrimizi Hemşehrilerimize ve Milletimize bağışla Ya Rabbim. Amin... |
telefon kapalıyken bile sinyal alınıyormuş.öyle cihazlar varmış hani nerde nerde?son habere göre 400 metre kalmış ulaşmalarına
|
[B][COLOR="Red"]Çiçek arama faliyetlerini özetledi[/COLOR]
Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek, Yazıcıoğlu ve yanındakileri arama çalışmaları ile ilgili en son bilgileri verdi. Çiçek, devletin bölgede yapmış olduğu çalışmaları şöyle özetledi: 26 Mart 2009 11:44 Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek, Yazıcıoğlu ve yanındakileri arama çalışmaları ile ilgili son bilgileri verdi. "Bu değerli bir vatan evladının helikopterinin düştüğü haberi gelir gelmez harekete geçildi. Eksik bilgilere dayanarak haber kirliliği yanlış anlaşılmalar yaşanıyor. Devletin yapmış olduğu çalışmaları özetlemek istiyorum. Sivil Havacılık Teşkilatı helikopterin düştüğü haberini verir vermez, hem Genelkurmay Başkanlığı hem devletin ilgili birimleri derhal harekete geçti. Genelkurmay Başkanına bu konuda teşekkür ve minnetimi iletmek istiyorum. 3 Skorsky ve Casa uçağı havadan tarama yaptı Çalışmalara da 3 helikopter destk verdi. Binlerce asker, 832 köy korucusu ve AKUT ekibi ambulanslar sağlık personelleri ve doktorlar derhal bölgeye intikal etti. Jandarma komandolar ve Gölbaşı'ndan özel askeri birlikler bölgeye sevk edildi. Bütün bunlar bir an önce neticeye ulaşmak içindi. Bu arkadaşımızı Allah milletimize bağışlasın. Tedbirde kusur etmemek için gece gündüz demeden çalışıyoruz. İçişleri Bakanı Sayın Atalay ve Mecli Başkanvekili ve Yazıcıoğlu'nun akrabası olan Nevzat Pakdil bölgede gelişmleri geceden beri takip ediyor. Tek bir sorun var. Olumsuz hava koşulları ve arazi yapısı arama çalışmalarını olumsuz etkiliyor. Bir telefon görüşmesi var. Arama tarama faaliyetleri bu sinyalin geldiği noktada yapılıyor. Bu alan çok dağlık bir alan. Binlerce kişi dağ taş arıyor bölgeyi tarıyor. Eksik bilgiler kartopu gibi büyüyor. Enkaza ne zaman ulaşacağı gibi bir bilgi verilemiyor. Hepimizin yüreği yaralı. Eksik bilgilerle insanların kafası karışıyor. Sayın Yazıcıoğlu'nu uzun bir süredir tanıyorum ve adam gibi adamdır. Devletin ağardan alması için bu işin sorumluların vicdansız olmak lazım. Böyle ağır bir iftirada bulunmamak lazım. Siz de bu noktaya dikkat ederseniz sevinirim. İlave bilgi olursa sizleri bilgilendirmeye devam edeceğiz." Haber 7[/B] |
[QUOTE=gul-i_ahmer;392066][B]dün akşamdan beri tefriciye okuyorum 4444 adet olması gerekiyo ben 720 tane okudum lütfen bana yardım edin bitiremeyeceğim galiba muhsin başkanımızın sağ salım kurtulması için hep beraber tefriciye okuyalım[/B][/QUOTE]
........................................................................................... |
Ben haberi aldığımda çok üzüldüm Allah oradaki bulunan 6 insanımızın yardımcısı olsun çok zor bi durum ama yorumlara bakıyorum da hep isyan dolu bilmem değer verilmiyor bilmem ne sizin burda yazmanız çok kolay ordaki durumu ordaki insanlarımızın ne şekilde çaba safettiğini bilemezsiniz o soğukta anlıyorum tepkinizi sizin bu durumda isyanlarınız tepkileriniz beni dahada üzdü Türk milletimiz çalışıyor çabalıyor ordaki insanlarımıza yardımcı olmak için bende şaşıyorum Uçağın bulunamasına sinyal yok deniliyor ben inanıyorumki bu kaza değildir inş hayırlı haberler alırız dua edelim Allah,ım orda bulunan askerlerimize bulabilmelerine yol göster inş.. :(
|
[QUOTE=gul-i_ahmer;392078]...........................................................................................[/QUOTE]
[B]"Allâhumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ Seyyidinâ Muhammedinillezî tenhallü bihil ukadü ve tenfericu bihil-kürebü ve tukdâ bihil-havâicu ve tünâlü bihir-reğâibü ve hüsnül-havâtimi ve yustaskal ğamâmu bivechihil Kerîm ve alâ âlihî ve sahbihi fî külli lemhatin ve nefesin bi adedi külli ma'lûmin lek." + 50 [/B] |
[COLOR="DarkRed"][B]Göksun dedikleri daglik bir alan
gayri kalmadi hicbir güman Kar bürümüs her yeri olmus duman Helikopteri hala olmamis bulan Gözyaslarim sele döndü bu gece. Caresizlerin Caresi sen ol RABBIM amin......... [/B][/COLOR] |
[QUOTE=Kardelencicegi;392087][COLOR="DarkRed"][B]Göksun dedikleri daglik bir alan
gayri kalmadi hicbir güman Kar bürümüs her yeri olmus duman Helikopteri hala olmamis bulan Gözyaslarim sele döndü bu gece. Caresizlerin Caresi sen ol RABBIM amin......... [/B][/COLOR][/QUOTE] aminnn bulabilmeleri için yol göster... |
[B]Bir coşku var içimde bu gün kıpır kıpır
Uzak çok uzak bir yerleri özlüyorum Gözlerim parke parke taş duvarlarda Açılıyor hayal pencerelerim Hafif bir rüzgar gibi süzülüyorum Kekik kokulu koyaklardan aşarak Güvercinler ülkesinde dolaşıyor Bir çeşme başı arıyorum Yarpuzlar arasında kendimi bırakıp Mis gibi nane kokuları arasında Ruhumu dinlemek istiyorum Zikre dalmış her şey Güne gülümserken papatyalar Dualar gibi yükselir ümitlerim Güneşle kol kola kırlarda koşarak Siz peygamber çiçekleri toplarken Ben çeşme başında uzanmak istiyorum Huzur dolu içimde Ben sonsuzluğu düşünüyorum Ey sonsuzluğun sahibi, sana ulaşmak istiyorum Durun kapanmayın pencerelerim Güneşimi kapatmayın Beton çok soğuk, üşüyorum.. Muhsin YAZICIOĞLU MUHSİN YAZCIOĞLU İÇİN TEFRİCİYE OKUYALIM LÜTFEN ISRARLA RİCA EDİYORUM ŞUAN KAPTAN ABİYLE BİRLİKTE 770 OLDU...AMA 4444 ADET OLMASI GEREKYO LÜTFEN HERKESİN OKUMAISNI RİCA EDİYORUM [/B] |
[quote=seva;392085]Ben haberi aldığımda çok üzüldüm Allah oradaki bulunan 6 insanımızın yardımcısı olsun çok zor bi durum ama yorumlara bakıyorum da hep isyan dolu bilmem değer verilmiyor bilmem ne sizin burda yazmanız çok kolay ordaki durumu ordaki insanlarımızın ne şekilde çaba safettiğini bilemezsiniz o soğukta anlıyorum tepkinizi sizin bu durumda isyanlarınız tepkileriniz beni dahada üzdü Türk milletimiz çalışıyor çabalıyor ordaki insanlarımıza yardımcı olmak için bende şaşıyorum Uçağın bulunamasına sinyal yok deniliyor ben inanıyorumki bu kaza değildir inş hayırlı haberler alırız dua edelim Allah,ım orda bulunan askerlerimize bulabilmelerine yol göster inş.. :([/quote]
amin..... geceden sabaha tv ve pc ekranına sürekli bakan bendim.ve öyle üst üstte değişik açıklamalar geldiki yetkililerden.dalga gecer gibi hop orda hop burda az kaldı 2 saate ordayız dediler.en son akut başkanı en gec 5 te kurtaracaz dedi.hani nerde 5 tende 7 saat gecti şimdide 400 metre sonra kaza yerindeyiz diyolar.alperen ocakları başkanı Abdullah gürgür olayda ihmal var dedi ve kayseriden maraş'a aramak için gitti.başbakan gitti bakan beşir atalay gitti tüm hükümet orda devlet orda jandarma orda akut orda hani nerde bulamadılar!21 saat olacak nerdeyse......... |
irakin kuzeyinde magradaki adamin telefonu sinyalinden vuruyoruz diye aciklamalar yapan cemil cicek.Bu kazada 3 tane telefonun sinyali oldugu söyleniyor ve hala yer tesbiti yapilmiyor. bu kazada olacak ölümlerden Erdogan,Hükümeti ve belediyeleri gibi calisan valileri. sorumludur.....Insallah olumsuz bir durum olmaz. tüm bu kirli oyunlara ragmen sayin yazici oglu sag salim ailesine biz hemsehrilerine ve türkiye halkina geri döner...
|
[B]Yazıklar olsun bu kadar saat geciyor telefon sinyalınden nasıl bulunamaz. Biraz önce İstanbul İl başkan yardımcısı olay yerinden haber turk e katıldı hiç kımse yok bize yardım eden biz şuan dağın zirvesindeyız etrafta hiç kımse yok bizler kendı imkanlarımızlar 10 kişilık bir ekip kurduk biz arıyoruz Devlet yetkililerini görev e cağırıyorum Allah rızası için yardım etsinler diye konuştu.[/B]
|
iki durum var biri [B]arama bulma[/B] diğeri [B]ara ama bulma[/B]
[B]bulmak için arasaydılar şimdiye bulurlardı.demekki ülkemize kaçak bir helikopter girse hepimizi kırsa gecse bu adamlar o helikopteri bulamayacak.nasıl bulsunlar!duran helikopteri bulamayanalar sürekli yer değiştireni hiç bulamazlar[/B] |
[B]İşte Yazıcıoğlu'nun Mamak Cezaevi'ndeyken yazdığı ve okuduğu 'Üşüyorum' şiiri
Bir coşku var içimde bu gün kıpır kıpır Uzak çok uzak bir yerleri özlüyorum Gözlerim parke parke taş duvarlarda Açılıyor hayal pencerelerim Hafif bir rüzgar gibi süzülüyorum Kekik kokulu koyaklardan aşarak Güvercinler ülkesinde dolaşıyor Bir çeşme başı arıyorum Yarpuzlar arasında kendimi bırakıp Mis gibi nane kokuları arasında Ruhumu dinlemek istiyorum Zikre dalmış her şey Güne gülümserken papatyalar Dualar gibi yükselir ümitlerim Güneşle kol kola kırlarda koşarak Siz peygamber çiçekleri toplarken Ben çeşme başında uzanmak istiyorum Huzur dolu içimde Ben sonsuzluğu düşünüyorum Ey sonsuzluğun sahibi, sana ulaşmak istiyorum Durun kapanmayın pencerelerim Güneşimi kapatmayın [U]Beton çok soğuk, üşüyorum..[/U] Muhsin YAZICIOĞLU [/B] |
[QUOTE=ates68;392094]irakin kuzeyinde magradaki adamin telefonu sinyalinden vuruyoruz diye aciklamalar yapan cemil cicek.Bu kazada 3 tane telefonun sinyali oldugu söyleniyor ve hala yer tesbiti yapilmiyor. bu kazada olacak ölümlerden Erdogan,Hükümeti ve belediyeleri gibi calisan valileri. sorumludur.....Insallah olumsuz bir durum olmaz. tüm bu kirli oyunlara ragmen sayin yazici oglu sag salim ailesine biz hemsehrilerine ve türkiye halkina geri döner...[/QUOTE]
yani su durumda bile siyaset katiyosunuzya helal olsun sizlere... herseyi kadere kismete birakan bi insan degilim..ama KULUN TEDBIRINI ALLAH'IN TAKDIRI BOZAR bunuda unutmayin hic bi zaman... hersey olacagina varir.. tabiiki sayin Baskanin sag saglim yuvasina donmesi hepimizin arzusudur,,ama Allah korusun bi ölüm söz konusu olursa bunun sorumlusu olarak iktidari yada bir baska partiyi suclayabiliriz.. cok üzgünüz ama böyle bi durumda bile siyasi tartismalara yol acacak seyler yaziyosunuz olmaz bukadar... eksi bilmem kac dereceden bahsediliyo ve gorus mesafesinin 1 metreye dustugu konusuluyo ,, havalar suan elbet acilmistir ve zaten bu yuzdende sabirsizlikla Allaha dua edip güzel bir haber bekliyoruz.. bende suan okuldayim ama dün haberi aldikdan buyana ne derslerimi yapabildim nede suan derslere konsantre olabiliyorum haber takip etmekten.. insaAllah bu bekleyis güzel haberlerle son bulur.. tekrar baskanimizi Allaha emanet edip Rabbimden onlara güc kuvvet vermesi yonunde dua ediyorum... kimse dualarini eksik etmesin insaAllah, Selam ve dua ile |
[B]ARKADAŞLAR BEN BUNUN BİR KAZA OLDUĞUNA KESİNLİKLE İNANMIYORUM. BUGÜN KİMİNLE KONUŞTUYSAM HEPSİ MUHSİN BAŞKANA YAZIK OLDU. KESİNLİKLE KAZA DEĞİL TAMAMİYLE KOMPLO DEDİLERİ. BENDE SONUNDA KADAR KATILIYORUM. BU KESİNLİKLE ÖYLE BASİT BİR KAZA DEĞİL....[/B]
|
[IMG]http://image.haber7.com/haber/haber7/photos/680820090326122751692.jpg[/IMG]
ahh dogruların adamı böylemi olacaktı sonun.böyle acımı olmalıydı bu filimin bitişi.böyle acımı olacaktı gidişin.gidişin bile farklı dogru bidigin yolda giderken yolun bitmesi ne kadar acı.bize miras acı hüzün karamsarlık gözyaşı kaldı.yagmasın karlar kapanmasın yollar adam gibi adamı bekleyen var.Allahım bize bagışla onu.ihmal varsa her kimse onlar onlarıda Allah ihmal etsin |
Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesinde bindiği helikopderi düşen ve hala kendisine ulaşılamayan Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun, Mamak Cezaevi'nde yıllar önce yazdığı 'Üşüyorum' şiiri dinleyenleri duygulandırdı.
Kahramanmaraş'ta dağlık bir bölgede kendisiyle birlikte 6 kişiyle kaza geçiren Yazıcıoğlu, "Bir coşku var içimde bu gün kıpır kıpır, Uzak çok uzak bir yerleri özlüyorum." dizeleriyle şiirine başlıyor. Yazıcıoğlu'nun şiiri, "Ey sonsuzluğun sahibi, sana ulaşmak istiyorum Durun kapanmayın pencerelerim, Güneşimi kapatmayın, Beton çok soğuk, üşüyorum." dizeleriyle bitiyor. İşte Yazıcıoğlu'nun Mamak Cezaevi'ndeyken yazdığı ve okuduğu 'Üşüyorum' şiiri Bir coşku var içimde bugün kıpır kıpır Uzak çok uzak bir yerleri özlüyorum Gözlerim parke parke taş duvarlarda Açılıyor hayal pencerelerim Hafif bir rüzgar gibi, süzülüyorum Kekik kokulu koyaklardan aşarak Güvercinler ülkesinde dolaşıyor Bir çeşme başı arıyorum Yarpuzlar arasında kendimi bırakıp Mis gibi nane kokuları arasında Ruhumu dinlemek istiyorum Zikre dalmış her şey Güne gülümserken papatyalar Dualar gibi yükselir ümitlerim Güneşle kol kola kırlarda koşarak Siz peygamber çiçekleri toplarken Ben çeşme başında uzanmak istiyorum Huzur dolu içimde Ben sonsuzluğu düşünüyorum Ey sonsuzluğun sahibi, sana ulaşmak istiyorum Durun kapanmayın pencerelerim Güneşimi kapatmayın Beton çok soğuk, üşüyorum.. (Muhsin YAZICIOĞLU) (CİHAN) |
[QUOTE=barikat58;392092]amin.....
geceden sabaha tv ve pc ekranına sürekli bakan bendim.ve öyle üst üstte değişik açıklamalar geldiki yetkililerden.dalga gecer gibi hop orda hop burda az kaldı 2 saate ordayız dediler.en son akut başkanı en gec 5 te kurtaracaz dedi.hani nerde 5 tende 7 saat gecti şimdide 400 metre sonra kaza yerindeyiz diyolar.alperen ocakları başkanı Abdullah gürgür olayda ihmal var dedi ve kayseriden maraş'a aramak için gitti.başbakan gitti bakan beşir atalay gitti tüm hükümet orda devlet orda jandarma orda akut orda hani nerde bulamadılar!21 saat olacak nerdeyse.........[/QUOTE] böyle açıklamaları siz nerden dinliyorsunuz bi arada hastanede ollduğu söylentileri çıktı ama doğru çıkmadı yersiz söylentilerde olacak tabi ben canlı yayında Beşir atalayı dinledim az önce inş hayırlı haberler alacaz dedi öyle bulduk felan demedi... |
[QUOTE=Sivasliim.58;392099]yani su durumda bile siyaset katiyosunuzya helal olsun sizlere... herseyi kadere kismete birakan bi insan degilim..ama KULUN TEDBIRINI ALLAH'IN TAKDIRI BOZAR bunuda unutmayin hic bi zaman... hersey olacagina varir.. tabiiki sayin Baskanin sag saglim yuvasina donmesi hepimizin arzusudur,,ama Allah korusun bi ölüm söz konusu olursa bunun sorumlusu olarak iktidari yada bir baska partiyi suclayabiliriz.. cok üzgünüz ama böyle bi durumda bile siyasi tartismalara yol acacak seyler yaziyosunuz olmaz bukadar...
eksi bilmem kac dereceden bahsediliyo ve gorus mesafesinin 1 metreye dustugu konusuluyo ,, havalar suan elbet acilmistir ve zaten bu yuzdende sabirsizlikla Allaha dua edip güzel bir haber bekliyoruz.. bende suan okuldayim ama dün haberi aldikdan buyana ne derslerimi yapabildim nede suan derslere konsantre olabiliyorum haber takip etmekten.. insaAllah bu bekleyis güzel haberlerle son bulur.. tekrar baskanimizi Allaha emanet edip Rabbimden onlara güc kuvvet vermesi yonunde dua ediyorum... kimse dualarini eksik etmesin insaAllah, Selam ve dua ile[/QUOTE] [B]Teşekkürler kardeşim[/B] |
[quote=seva;392106]böyle açıklamaları siz nerden dinliyorsunuz bi arada hastanede ollduğu söylentileri çıktı ama doğru çıkmadı yersiz söylentilerde olacak tabi ben canlı yayında Beşir atalayı dinledim az önce inş hayırlı haberler alacaz dedi öyle bulduk felan demedi...[/quote]
öyle haberi tv den alıyoruz özetleyim olanları seva.ilk önce hacılar köyü diye bir yerde dendi orada aradılar sonra orda olmadıgını söylediler ve sisne diye bir köyde arama yapıldı ordada bulunamadı gece 4-5 civarı kırcaova köyünün yakınları dediler.geceden beri orda arıyorlar ve hala şuan ordalar.bakan çiçek olmasını istedigim çiçegi bende dinledim elmizden geleni yaptık arıyoruz dedi.hastanede haberleri dünkü bilgi kirliliğinden sadece birisi.ama gercek şu ki işte hala yeri tespit edilemedi.400 metre kaldı diyolar 2 saattir hala 400 metre diyolar bunlar kamuoyunu meşgul etmek için yapılan açıklamalar.22 saat oldu.helikopter dün 14.35 de hareket etti maraştan ve şuan saat 13.00........bırakın bulmayı yeri bile kesin belli değil |
[QUOTE=barikat58;392116]öyle haberi tv den alıyoruz özetleyim olanları seva.ilk önce hacılar köyü diye bir yerde dendi orada aradılar sonra orda olmadıgını söylediler ve sisne diye bir köyde arama yapıldı ordada bulunamadı gece 4-5 civarı kırcaova köyünün yakınları dediler.geceden beri orda arıyorlar ve hala şuan ordalar.bakan çiçek olmasını istedigim çiçegi bende dinledim elmizden geleni yaptık arıyoruz dedi.hastanede haberleri dünkü bilgi kirliliğinden sadece birisi.ama gercek şu ki işte hala yeri tespit edilemedi.400 metre kaldı diyolar 2 saattir hala 400 metre diyolar bunlar kamuoyunu meşgul etmek için yapılan açıklamalar.22 saat oldu.helikopter dün 14.35 de hareket etti maraştan ve şuan saat 13.00........bırakın bulmayı yeri bile kesin belli değil[/QUOTE]
Ah medya ah Medya kanunu istiyorum varya bu gidişle.. |
Helikopterin düştüğünün duyulmasından sonra BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun ağabeyi Yusuf Yazıcıoğlu ve eşi Gülefer Yazıcıoğlu ile yakınları ve partililer arama çalışmalarının yapıldığı bölgeye gitti.
Sivas'ta oturan BBP lideri Yazıcıoğlu'nun annesi, 87 yaşındaki Fidan Yazıcıoğlu da gece boyunca gelecek bir haberi beklerken büyük üzüntü içerisinde olduğu bildirildi. Kazada helikopter içerisinde bulunan BBP Sivas İl yöneticilerinin yakınları da endişe içerisinde haber beklerken İHA muhabiri İsmail Güneş'in eşi Yasemin Güneş, Kayseri'ye, daha sonra Kahramanmaraş'ın Göksun İlçesi'ne hareket ettiği belirtildi. [B]BBP SİVAS İL BAŞKANI ERHAN ÜSTÜNDAĞ'IN BABA EVİNDE ÜZÜNTÜLÜ BEKLEYİŞ[/B] BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ile aynı helikopterde bulunan BBP Sivas İl Başkanı Erhan Üstündağ'ın baba evinde üzüntülü bekleyiş sürüyor. Üstündağ'ın babası Faruk Üstündağ'ın Mevlana Caddesi'ndeki evine gelen akrabaları ve partililer, aileyi yalnız bırakmayarak, bölgeden gelen haberleri takip ediyor. Oğlundan ve helikopterdekilerden gelen haberleri televizyon ekranlarından izleyen Üstündağ, zaman zaman gözyaşlarına hakim olamıyor. Meryem Üstündağ da sürekli ağlayarak, eşinin yaşadığına inandığını ifade ediyor. Üstündağ'ın çok sayıda yakınının da arama çalışmalarına katılmak için bölgeye gittiği öğrenildi. Bu arada, BBP il binası önünde de partililerin bekleyişi sürüyor. BBP Sivas Belediyesi Başkan Adayı Doğan Ürgüp ile parti yöneticileri, bölgeden gelen haberleri vatandaşlarla paylaşıyor. (aa) |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 03:23. |