![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
Yinede sen kalbini bozma sabret
Allah´tan umut kesilmez ha gayret Bu gemide cikar karaya elbet Dostum dayan sabrin sonu selamet |
[B][COLOR="DarkOrange"]neyse bu konuları artık geçelim
eski defterleri bir bir dürelim yardım bekleyenlere dua edelim belki içimiz ferahlar desem olmaz mı ? [/COLOR][/B] |
[B][COLOR=darkorange]ne oldu sustunuz sözlermi bitti[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff8c00]yoksa bana yüreğinizmi gücendi belkide sizin içiniz geçti hadi cevap yazan ozanlar gelsin [/COLOR][/B] |
Azalıyor sevgiler bitiyor ümitler
Dost dostuna güzel şeyler öğütler Fena olur herzaman maskeli yüzler Kimse alınmasın bunlar güzel sözler . |
[B][COLOR=darkorange]bu gecelik veda ediyorum sizlere[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]doyum olmadı yine sohbetinize[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]yarın görüşürüz allah kısmet ederse[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]iyi geceler diliyorum herkeslere :D:D:D (güzel oldu yaaa )[/COLOR][/B] |
[B]Kronick ablamız giderde ben kalır mıyım
Cümleten hayırlı geceler Ozanlar diyar Sivas'ımızdan Hasret ve özlemle tekrardan hayırlı geceler...[/B] |
[quote=kronick;365350][B][COLOR=darkorange]bu gecelik veda ediyorum sizlere[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]doyum olmadı yine sohbetinize[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]yarın görüşürüz allah kısmet ederse[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]iyi geceler diliyorum herkeslere :D:D:D[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange](güzel oldu yaaa )[/COLOR][/B][/quote] iyi geceler olsun kronick kardeşim Yarın format at gel öyle beklerim Silmekten yoruldu inan bileklerim İyi geceler iyi uykular dilerim :D . |
Bir ümitle yolarini bekledim,
Günlerimi gecelere ekledim, Derdimin üstüne derdi yükledim, Gelmedin sari saclim gelmedin. |
Sari`nin saclari altin sarisi,
Sari gelin bu dünyanin yarisi, Belli ki bu gelin yigit karisi, Güzelin yanida yigit olmali. |
Sari gelin vurulmusum sesine,
Yurtdan ayrildim yar hevesine, Yetis artik nolur son nefesime, Seni seven asik ölüyor sarim. |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 13:10. |
|