![]() |
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
[QUOTE=kronick;340875][B][COLOR=darkorange]arayan bulurmuş sen araya dur
sevdiğini her geçene sor[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00]hasretlik çekmek sahiden zor acep ne olacak hallerin senin [/COLOR][/B][/QUOTE] Sari saclar rüzgar ile ucarken, Gözlerin etrafa nese sacarken, Senin icin benim canim yanarken, Acep ne olacak hallerim benim. |
[FONT="Comic Sans MS"][B][COLOR="DarkSlateBlue"]en büYük aşk karşılıksız sevmektir
gerekiyorsa onun için seve seve ölmektir bu devirde öYle AŞK kalmadı.. kadirhanda napsın naylon aşkla yetinir :D bir gün bu bitmeyen geceler biter. biter gözünde yaşlar,heceler biter. gençlik biter,zaman biter,acılar biter. Aşklarda biter..(ilahi Aşk haric) O zaman kadirhan yatsıyı eda etmeye gider :) [/COLOR][/B][/FONT] |
[quote=kronick;340880][B][COLOR=darkorange]aleykum selam kadirhan[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]bal damlıyor ağzından[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]ama derdimizin çaresi yok[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]çünkü aşklardan hiç umut yok [/COLOR][/B][/quote] Hosgeldiniz OZANLAR canlar Geldik yine hani güzel sözler Drdinize çare olur ozanlar Yarınlardır hep umutlar |
[QUOTE=EyüphanAydın;340878][B]
Sendemi destekledin kinamayı. Bu itlere soysuzları sınamayı. Kahrolsun Pkk,Kahrolsun Yandaşları. Hepsinin hesabı sorulacaktır.[/B][/QUOTE] Bu vatan bizim kimse bölemez, Hicbirisi bu ülkede duramaz, PKK`li senin itin bile olamaz, Eyüphan gibi yigitler olduktan sonra. |
Ask yalanda olsa insan sevmeli,
Aski icin her an canin vermeli, Sari saclim bugün hemen gelmeli, Yoksa ne olacak hallerim benim. |
[B][QUOTE=sandalli;340887]Ask yalanda olsa insan sevmeli,
Aski icin her an canin vermeli, Sari saclim bugün hemen gelmeli, Yoksa ne olacak hallerim benim.[/QUOTE] Sarı şaçlı bugun seni bekletir. Aşkı için söyletir. Merak ettim bu Sarı Şaçı ? Ne zaman gelicek... :D[/B] |
Sari sacli gelirse siirler olmaz,
Bagimizda lale sümbüller solmaz, Bu sevda biter gönülde kalmaz, Nede güzel olur hallerim benim. |
Ne zaman gelecek saclari sari,
Gün bitti geceyi eyledik yari, Bu ayrilik yetti kavusak gayri, Kaybolan yillarin hatiri icin. |
Sari sacli yola cikti geliyor,
Kipriklerin ok mu bagrim deliyor, Bütün alem beni tebrik ediyor, Ne de güzel olur hallerim benim. |
Sari saclim nerde kaldin gelmedin,
Bu garip halimden neden bilmedin, Bu garip ozani neden sevmedin, Yine bana hasret gözyasi düstü. |
[B]Sarı şaçlı bugun gelmez.
Bizim şiirlere onay vermez. Belkide bizi sevmez. Gel sandalli abimizi bekletme ' SARI ŞAÇLIII'[/B] |
Daha dün konustum söz verdi,
Aga babasindan izin de aldi, Belki de yorgundu uykuya daldi, Bugün gelmesede yarin gelecek. |
[B]İnşallah diyelim olsun gitsin.
Sarı şaçlin seni hep sevsin. Bizede büyüyünce kısmet olsun. Bir sarı şaçlı :)[/B] |
[QUOTE=EyüphanAydın;340945][B]İnşallah diyelim olsun gitsin.
Sarı şaçlin seni hep sevsin. Bizede büyüyünce kısmet olsun. Bir sarı şaçlı :)[/B][/QUOTE] Allah sana yazsin sari sacliyi, Kiprikleri uzun kalem kasliyi, Ister sivasliyi ister Karsliyi, Huyu güzel olsun sari saclinin. |
[B][QUOTE=sandalli;340946]Allah sana yazsin sari sacliyi,
Kiprikleri uzun kalem kasliyi, Ister sivasliyi ister Karsliyi, Huyu güzel olsun sari saclinin.[/QUOTE] Teşekkür ederim bu güzel sözler için. Sarı şaçlı gelemedi niçin ? Sizde mesut ve bahtiyor olun. Ömür boyu Sarı şaçlınız için.[/B] |
[QUOTE=EyüphanAydın;340947][B]
Teşekkür ederim bu güzel sözler için. Sarı şaçlı gelemedi niçin ? Sizde mesut ve bahtiyor olun. Ömür boyu Sarı şaçlınız için.[/B][/QUOTE] Umarim olursun sende bahtiyar, Her sari saclidan olamaz sana yar, Bir güzel bulunca verirsin karar, Sana helal olsun sari saclilar. |
Dark_yamtar kardes gel buyur sende,
Ozanlar sevinir mutlu olurlar hemde, Senin gibi dosttan ögrensem bende, Saz calip türkü deyip halay cekelim. |
[B][COLOR=darkorange]sarı saçlı gelmedi ama ben geldim[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff8c00]sizlere öncelikle selam ederim[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00]e bide hal hatır edelim acep ne olacak senin hallerin [/COLOR][/B] |
Sari sacli gelmez ben nere gidem,
Halim yaman olmus kime ne diyem, Aga babasi gelir simdi, nere gizlenem, Acep ne olacak hallerim benim. |
Sandallı kardeşim feryadın eder
Yine sinesini kaplamış keder Sarı saçlısın kaybeden neder Acep ne olacak hallerin senin |
Sarı saçlılar mı günah keçisi
Kara saçlılar ya kimin nesi Kapılanın inan yanar ensesi Acep ne olacak hallerim benim |
Bugünde bir baska konu bulalim,
Muhabbetin ortasina dalalim, Bu gece yatmayip burda kalalim, Costursun ozanlar saz ile sözü. |
Kronick pisirmis baklava börek,
Buna dayanirmi bu ince yürek, Bir tane kazma al bir tane kürek, Kaz mezarimi kurtulam gitsin. |
Karardi bak gözlerimin isigi,
Ne catali bulur nede kasigi, Kim yikar artik bu bulasigi, Sari sacli yarim gelmeyince. |
Bir gün daha bitirdik sonunda
Az sonra başlayacağız yarına Her yarın yeni bir umut ola Dostlar hatamız oldu ise affola |
Kronick gel öyle uzaktan bakma,
Pismis asa sen soguk su katma, Artik cicekleri kafana takma, Sandalli kardesin bitti gidiyor. |
Arif abi nette acti radyoyu,
Sivas türkülerin icine koydu, Ben diledim bence iyisi buydu. Biz Bize 58 FM e sizde buyurun. |
Ozanlarin bugün nesesi yoktur,
Iki lafla ozanim diyeni coktur. Biz Bize 58FM den iyisi yoktur, Inanmazsan gel dinlede gör onu. |
Neredeler ben ozanim diyenler,
Aski icin sirin canin verenler, Beni görünce korkup gidenler, Korkmayin aslanlar adam yemiyom. |
[quote=sandalli;340994]Ozanlarin bugün nesesi yoktur,
Iki lafla ozanim diyeni coktur. Biz Bize 58FM den iyisi yoktur, Inanmazsan gel dinlede gör onu.[/quote] Sandallim bugün böyle gecelim Ozanlar yoruldu paydos edelim Yayınımız şuan yok yanıltmayalım Yarın sekizde yine orda olalım;) |
Sivasburs kardesim nereye gittin,
Türkünün yaninda sohbet mi ettin, Biz Bize 58FM e sende mi gittin, Dinlede gel kardes güzel caliyor. |
[QUOTE=arifcoskun;341004]Sandallim bugün böyle gecelim
Ozanlar yoruldu paydos edelim Yayınımız şuan yok yanıltmayalım Yarın sekizde yine orda olalım;)[/QUOTE] Cok calistin istirahat hakkindir, Güzel günler radyo icin yakindir, Ozanlarda senin birer canindir, Simdi dinlen yarin acin radyoyu. |
[B]Sandallım beyhude beyhude konuşursun,
Sen kendini bilmezsin... Ero ya laf atar durursun Herkes bilir, sen zaten her zaman atıp tutarsın:D:D[/B] |
[QUOTE=ero;341017][B]Sandallım beyhude beyhude konuşursun,
Sen kendini bilmezsin... Ero ya laf atar durursun Herkes bilir, sen zaten her zaman atıp tutarsın:D:D[/B][/QUOTE] Bana kendin bilmez diyen, Olur olmaz laf söyleyen, Kendini ozan belleyen, Ozanligi ögrenipte gelesin. |
Iki lafi dizemem ben yanyana,
Ataya hürmet et hemde anaya, Arada istersen bakta aynaya, Sacin basin düzenleyip gelesin. |
Yorgun mu bedenin, gülmüyor yüzün,
Kirpiklerin uzun, güzeldir gözün, Sen olmasan ne kiymeti var sözün, Sazin sözün nesesisin sevdigim |
Kis gelince kar borana karisir,
Bahar gelir koyun kuzu melesir, Bayram gelir küsülüler barisir, Bayramlarin nesesisin sevdigim. |
Siladan ayrildim yanar cigerim,
Gurbet elde tek basima gezerim, Yarin hasretiyle bagrim ezerim, Acep neye varir hallerim benim. |
[B]Bu aralar ozanlar yok.
Her zaman bu ülkede sazanlar çok. Bizim bu laflara karnımız tok. Haydi Sivaslı ozanlar burayı şenlendirelim.[/B] |
Sari saclim saclarini tarama,
Ask merhemini sen sür yarama, Ben seni severim, baska arama, Sevdan ile yanar yanar aglarim. |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 12:57. |