![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
[B][COLOR=#ff8c00]oğlum kıyamaz senin kızına
vicdanlıdır o çekmiş anasına kızında taşkınlık yapmazsa ağır başıyla evimizin kızı olur ,ilerdede hanımağa[/COLOR][/B] |
iyilikten yana dönsün dilim
zarar vermesin kimseye elim olmasın tahtım olmasın köşküm mutlulukla olsun her tesellim |
[QUOTE=yerliturkuaz;365763]Sandallı abimize ozanlık yakışır
Ne imiş ona beste yapmak Gerçi oda yakışır ya Ozanların ozanıdır o Sitemizin biricik ozanıdır O...[/QUOTE] Tesekkür ederim güzel sözüne, Sen ezelden girdin benim gözüme, Dogruluk timsali dürüst özüne, Hayran oldum desem sana ben. |
[B]Ozanlara akıttım içimi
Dert de kalmadı cefa da Söyleyin bana ey ozanlar Neyle donatalım bu güzel siteyi....[/B] |
[QUOTE=kronick;365768][B][COLOR=#ff8c00]oğlum kıyamaz senin kızına
vicdanlıdır o çekmiş anasına kızında taşkınlık yapmazsa ağır başıyla evimizin kızı olur ,ilerdede hanımağa[/COLOR][/B][/QUOTE] Benim kizim istemez zarar, Bilir ki en iyisi hep karar, Kendine göre bir yigit arar, Altini inciyi istemez asla. |
[B][COLOR=darkorange]sitemiz dolsun aşıklarla
tanıklık etsin hoş atışmalara zaman zaman birbirimizle zıtlaşsakda allah bizi ayırmasın desem olmaz mı ?[/COLOR][/B] |
[B][QUOTE=sandalli;365770]Tesekkür ederim güzel sözüne,
Sen ezelden girdin benim gözüme, Dogruluk timsali dürüst özüne, Hayran oldum desem sana ben.[/QUOTE] Dürüstlük bizim özümüzde var Güzel söz yakışır bizim dilimize Doğru söze ne hacet Birlik olak herkezle hele...[/B] |
ay yıldızlım masmavi göklerde dalgalansın
bayrak sevgisi sizin kızla oglanada aşılansın bayragını sevmeyen her kimse aşagılansın kangallım vatan sevdalısı bu böyle algılansın |
[B][COLOR=darkorange]hatası olursa gözümü yumarım
iyi bi şey yapınca sırtını sıvazlarım[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00]kendi kızım gibi korur kollarım ben aslında[U] süper kaynanayım [/U][/COLOR][/B] |
[B][QUOTE=kronick;365774][B][COLOR=darkorange]sitemiz dolsun aşıklarla
tanıklık etsin hoş atışmalara zaman zaman birbirimizle zıtlaşsakda allah bizi ayırmasın desem olmaz mı ?[/COLOR][/B][/QUOTE] Aşık Veysel verdi bize o emri Aşıklar dolsun yurda dedi Tartışmak ozanların özünde var Yeterki gönüller birlik kala...[/B] |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 05:36. |
|