![]() |
Cevap: ULAŞ-Yapalı
Gozlerim yasla doldu hergun.
Gurbet ne acisin basima kuruldun Gulmedin bir yagip bir duruldun Soyleyin hele dostlar koyumden ne haber |
Sivas´tan çıkarmış ozanın hası,
Doldurun içelim çay dolu tası, Bitirin özlemi, kederi, yası, Dereden, tepeden, koydan ne haber? |
tütün molası vere bilirmiyim acep uşah izin varmı kele.
|
GELDİM OZANLARIM GELDİM CANLARIM
DÜĞÜNDEN BAYRAMDAN TOYDAN NE HABER BEN AYDINIM HALBİLENİ ANLARIM ÇİRKİNDEN GÜZELDEN İYDEN BİR HABER |
[QUOTE=AŞIK AYDIN;566440]GELDİM OZANLARIM GELDİM CANLARIM
DÜĞÜNDEN BAYRAMDAN TOYDAN NE HABER BEN AYDINIM HALBİLENİ ANLARIM ÇİRKİNDEN GÜZELDEN İYDEN BİR HABER[/QUOTE] öyle sağda solda gezme aylak aylak devenin altında ne gezer daylak bak bu sayfaya gel acemi çaylak dereyi geçemessen çaydan ne haber |
Bizler çırağınız Diyarı usta,
Kaç yıl geçti inan yüreğim hasta, Canım feda olsun sen gibi dosta, Huyu güzel abim boydan ne haber? |
aydın kardeş akıllı dur bak ustandan fırça yiyosun.
|
HAVALAR ÇOK SICAK YANIYOR İÇİM
BU NASIL HAYAT BU NASIL GEÇİM 12 EYLÜLDE VAR BİR SEÇİM EVETTEN HAYIRDAN OYDAN NE HABER |
[QUOTE=AŞIK AYDIN;566452]HAVALAR ÇOK SICAK YANIYOR İÇİM
BU NASIL HAYAT BU NASIL GEÇİM 12 EYLÜLDE VAR BİR SEÇİM EVETTEN HAYIRDAN OYDAN NE HABER[/QUOTE] atışmalar sıra sıra dizildi kaşlar çatıldı dudak büzüldü silah çıktı martlik bozuldu oklar paslanmış yaydan ne haber |
Aşık Aydın bunlar hep senin suçun,
Nerde siyayet var oradan kaçın, Dökülmüş kafanda kalmamış saçın, Anlat hele gardaş tüyden ne haber. :) |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 06:59. |